Ayrıntılar İçin bu konudaki bence me bir göz atın derim.
Anal Seks Kadınlar Için Korkuyu Ve Acıyı Erkekler Için Sıkı Sıcak Bir Zevki Mi çağrıştırır?
sizin fikirleriniz nedir?

Ayrıntılar İçin bu konudaki bence me bir göz atın derim.
Anal Seks Kadınlar Için Korkuyu Ve Acıyı Erkekler Için Sıkı Sıcak Bir Zevki Mi çağrıştırır?
sizin fikirleriniz nedir?

Anal ilişkiden gram zevk almıyorum. Erkeklerin prostatı olduğu için onlar kendilerine yapılırsa zevk alıyor olabilir bu yüzden kadınlar da zevk alıyor sanabilirler. Anal talep etmeyin lütfen, hem bka da bulaşmamış olursunuz. Ben analdan zevk aldığını söyleyen gerçek bir kız duymadım söyleyen varsa ya yalan söylüyor, ya kız hesabuıaçmış bir erko ya da biyolojik olarak farklı bir durumu var.
Bir kadının analdan zevk alma şansı yok tek başına bu çok doğru ve bunu bilen kadın sayısı çok az
Bu konuda deneyimim yok ama internetten araştırdığım kadarıyla erkekler genelde sıkı ve dar olduğu için seviyor diye biliyorum. Bakire kızların çoğu da bekaretleri bozulmasın diye bu yöntemi tercih ediyorlar
Evet tercih edilme yöntemi maleaef yanlış bir psikolojiyle başlıyor ve en bilgisiz olunan zamanda en çok bilgiye ihtiyaç duyulan bir seks çeşidi
👍 evet aynen öyle
Cevap
12Cevap
Hayır bence ilgisi yok
Peki sence neyle ilgisi var
Hayır. igrenc bir şey. hayvanlarin bile yapmadığı bir şey
Anal seks isteyen erkek bence şerefsizdir net
Bir bayanla anal seksi ben çok seviyorum. Bunu yapınca daha çok zevk alıyorum.
Alakası yok. Ben hiç sevmem mesela. Kadınların çoğu da çok meraklı...
Bana göre gayet zevkli tabii karşımdaki insan öküz değil ise
Kurallara uyurlursa herkes aynı zevki alır sanırım.
Bir insan neden 💩 yolundan zevk alır ki? İğrenç
Genelde zevk almazlar ama bundan zevk alan insanlarda var ayrıca bunun temizlenme yöntemi de var
İstediğin kadar temizle ne farkeder
Öyle maalesef
Öyle olmayabilir aslında bazen bişeyleri denemeden önce güzelce araştırmak gerekir
Denendi mi
Doğru pozisyon tecrübeli kişi zevk verir acı değil
hayır benim için zevk çağrıştırıyor
dar ve sıkı oluşu ateşliyor zevk katlanıyor bence
anal seks çok güzel ama acıtıyor
Sende bakireliğinden dolayı mı anal seks yaptın :(
Keşke zevke yenilmeden yapan birisiyle yaşasaymışsın, canın acımazdı iradeli ve tecrübeli birisiyle yapsaydın
daha fazlasını birebir yazışmak isterdim seninle Rose :)
İlk ne zaman olmuştu diycem ama Zaten 19 yaşındasın
takip isteğim sende gözükmüyor sanırım :) her defasında da aynı acıyı yaşıyor musun :( öyle cinsel paylaşım olmasın yaa
Mok yolu
Belki de
Aynen öyle
Öyle tabiki amasyada
Ben sıcak bakmıyorum
Sevmem ve yapmam
Benim için igrenmeyi cagrıştırıyor 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?