1 yılPlatonik olarak sevdiğiniz birinin başkalarıyla cinsel ilişkiye girmesi, duygusal olarak karmaşık ve zorlayıcı olabilir. Sevdiğiniz kişinin başkalarıyla ilişki yaşaması, kıskançlık duygularını tetikleyebilir. Bu, platonik bir sevgi olsa bile, onunla özel bir bağınız olduğunu düşündüğünüzde kıskançlık hissetmek doğaldır. Sevdiğiniz kişinin başkalarıyla ilişki yaşaması, onu kaybetme korkusu ya da ona olan duygusal bağlılığınızın karşılıksız olduğunu hissetmenize neden olabilir. Bu da üzüntüye yol açabilir. Sevdiğiniz kişinin başkalarıyla ilişkisi olduğunu öğrenmek, yalnızlık hissini artırabilir. Bu durum, sevginizin karşılıksız kaldığı duygusunu güçlendirebilir. Bir yandan onun mutlu olmasını isteyebilir, diğer yandan bu mutluluğun sizinle olmaması hayal kırıklığı yaratabilir. Bu duygular birbirine karışarak karmaşık bir ruh hali yaratabilir. Böyle bir durum, özdeğeriniz ve kendinize olan güveninizle ilgili sorgulamalara neden olabilir. "Neden ben değilim?" ya da "Yeterince iyi miyim?" gibi düşünceler aklınıza gelebilir. Bu hisler oldukça karmaşık ve kişisel olabilir. Duygularınızı anlamak ve kabul etmek, bu süreçte kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Eğer bu durum sizi fazlasıyla etkiliyorsa, duygularınızı bir profesyonelle paylaşmak faydalı olabilir.
12 Yorumla
Soran1 yılAy hepsi çok doğru özellikle kendini yetersiz hissetme ama sorun bende değilmiş verici kızlara ilgi duyuyormus
Soran1 yılYani onun için kendi benliğimi bozamam midemi bulandırıyor ama kendimi suclamama neden olup sonra sorunun onda olduğunu anladim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
1 yılPlatonik aşklar yaşamadım. Benim olmayan şeyin acısını da yaşamam
14 Yorumla
Soran1 yılBende öyle demişti.
- 1 yıl
Hayatına bak, mutlu olmak için fazla zaman yok ömrümüzde
Soran1 yılHaklısın artık akillandim zaten şu an tiksiniyorum benim için ne mantikliysa öyle davranıyorum duygusal davranmamaya özen gösteriyorum
- 1 yıl
Bol şans
Gizli Üye(30-35)1 yılÇükünüü kesesim geliyor
516 Yorumla
Soran1 yılBende bende çok tiksiniyorum
Cevap sahibi1 yılArkadaşımla birlikteler bi de. Benim hoşlandığımı ikisi de bilmiyor. Bana anlatıyo cinsel hayatını falan bi de kuduruyorum
Soran1 yılBen duymadım ama şahit oldum esc takip etmesi evimin önüne gelip arabada yiyistigine gormek vs bana inat yapıyor sanki sevdiğimi bildiği için ama hala sevdiğimi dusunjyor halbuki tiksiniyorum midem bulanıyor ondan
Cevap sahibi1 yılÖnüne gelip arabada mı yapıyo oha beee. Siz yaşamış mıydınız öyle şeyler hiç
Soran1 yılHayır asla ben izin vermem sadece beni üzmek için uğraşıyor sevginin yerini nefret ve tiksinme aldı yaa yalatiyordu bile arabayı yan çevirmişti pisliğin teki
Cevap sahibi1 yılYalattığını d mı gördün ohaa
Soran1 yılEvet o kadar iğrenç biri en kötüsü onla kavga ettim amacın ne diye kavga ettim sen bu olaydan sonra ne yapardin duygusal olara ne hissederdin artık sevgim yok artık surejlu aynı şeyleri yaptı hayatım boyunca hep uzaktan bakacak bana beni sevmediğini söyleyip gözünü almıyor başka kızlarla yiyisiyor gözüme sokuyor bence benim vermediğimi bildiig için böyle siniz bozucu davranıyor aklından neler geçiyor bilmiyorum evimin önüne 5 kere geldi hep aradaba kız vardı
Cevap sahibi1 yılBana da anlatıyo şöyle yapıyoruz falan diye
Cevap sahibi1 yılSeni üzmeye çalışıyo bilerek o zaman
Soran1 yılEvet erkeklerde var bu uzmeyi çok severler ama uzuldum ama aynı zamanda sonsuza kadar bir şey hissetmicem ondan tamamen uzaklaşmış olcam her şey normal sanıyor gerzkali şey iste
Cevap sahibi1 yılGörmezden gel bence kanka. Önemsemiyor gibi yap sakın üzüldüğünü belli etme daha çok yapar
Soran1 yılEvet öyle oldu zaten ben tepki verince daha çok yaptı cok güzel bir şey yaptığını sanıyor ben artık sevmiyorum sadece öğrenmek istedim düşünceleri aynı şeyleri yaşayan var mı diye
Soran1 yılBenim mutsuzlugumla mutlu oluyor narsist biri olgunlaşamamis işte hayatı boyunca kimse sevmemiş bende ilgi görünce şaşırıyor ve bunu kötüye kullanıyor işte sevilmeyi bilmediği için ne yaptığını bilmiyor canım işte
Cevap sahibi1 yılBen tepki veremiyorum da. Mutlu oluyo gibi dinliyorum bu da kötü baya bence
Soran1 yılSenin durumun daha kötü ben gördüm unuturum ama sevdiğinden duymak daha beterdir yanında olduğun hâlde gerçekten sevgi aşk olmaması bende sadece uzakta. Allah'tan ki iğrençliklerini en azından görmüyorum
Soran1 yılYani gördüm göreceğimi ama yanında olsam daha beter şeylere şahit olurdum erkeklerin hepsinden midem bulanıyor akılları hep başka yerde hepsi aynı hepsi yalancı
1 yılÜzücü olur bunu bilmek
10 YorumlaBaşka biriyle yaptığını nereden biliyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Acı veriyor olmalidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGit sende ver bari geri cevirmez hiç bir erkek:)
06 Yorumla
Soran1 yılYok onun seviyesine inemem
Cevap sahibi1 yılSeviyesi düşük birini niye seviyosun ozaman:)
Soran1 yılSeviyordum ama artık tiksindim ve nefret ettim
Cevap sahibi1 yılOzaman salla ya bak önüne
Soran1 yılÖyle yapıyorum benim için doğru olanı yapıyor değer vermeyeni direk sutluyorum
Cevap sahibi1 yılAferin sana:) dogru olan bu
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar