Cinsel Yaşam Siz de sabah sabah yüksek uyandınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Siz de sabah sabah yüksek uyandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
DostTavsiyesi321 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Gece Hiç Durmadan Boşalmadan 3.50 saat yaptığım halde Sabah yine istedim inanki 😍 😍 😍 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Her sabah yüksek uyanıyorum, ranzada ikinci katdayım sayılır mı 😂😂 0 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet Hemde malafat kalkmış şekilde kazık gibi sonra mastürbasyon ve buz gibi su 0 0 Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Evet her gün daha uzun uyanıyorum yatağa sığamıyorum 0 0 Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl maşallah yorumlardakiler Johnny Sins i kıskandıracak performansta güya :D 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. uzatmaisterseen 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Küpek Yorumla StayClimax 1 yıl Senin gibi kibar, akıllı ve çarpıcı bir hanımefendiye hiç yakışmadı.. Yorumla Soran 1 yıl Bende kibarca küpek demiştim zaten Yorumla StayClimax 1 yıl Ben kibarca ne diyebilirim Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum sen bulcan Yorumla StayClimax 1 yıl azgunn Yorumla Soran 1 yıl Uiiy uşağım, ha bu uşak karadenizli çiktuu jelendkcnelen Yorumla StayClimax 1 yıl aklıma bu geldi sdafds Yorumla Soran 1 yıl Nerelisin Yorumla StayClimax 1 yıl Göçmen Rusya Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş Yorumla StayClimax 1 yıl Tatlı ve güzeldir evet iyidir Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geceden hallettik o isi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bende halletmiştim güya Yorumla psicoach 1 yıl Doymamissin Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. 2. Kat yüksek sayılmaz 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Her sabah sert uyanıyorum 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Kacinci kattan uyandin 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her sabah olduğu gibi :) 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Kesinlikle öyle uyandım 0 0 Yorumla
fenrirt Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Cadiri kurmus uyandim 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Her zaman çok istekliyim geçmiyor istek 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. abazalar ortaya çıktı---engelleyin geçin! 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece sabah değil ki genel olarak hep yüksek 0 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Evet kuzum 4 6 Yorumla ArmyAs 1 yıl Yüksek mi kaldın yoksa Yorumla Yaban00 1 yıl @ArmyAs ikinci katta uyandim Yorumla ArmyAs 1 yıl Ahahahhaah çokta yüksek değilmişsin o zaman Yorumla Yaban00 1 yıl @ArmyAs evet Yorumla ArmyAs 1 yıl Sen bi 7-8 yapman lazım Yorumla MagarsuS 1 yıl yavrucum sen yükseliyor muydun ben zincire vurdun sanıyordum @Yaban00 🤣🤣 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayırlı olsun yapıştır geç 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. her sabah... 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sende mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Gece Hiç Durmadan Boşalmadan 3.50 saat yaptığım halde Sabah yine istedim inanki 😍 😍 😍
Her sabah yüksek uyanıyorum, ranzada ikinci katdayım sayılır mı 😂😂
Evet Hemde malafat kalkmış şekilde kazık gibi sonra mastürbasyon ve buz gibi su
Evet her gün daha uzun uyanıyorum yatağa sığamıyorum
maşallah yorumlardakiler Johnny Sins i kıskandıracak performansta güya :D
uzatmaisterseen
Küpek
Senin gibi kibar, akıllı ve çarpıcı bir hanımefendiye hiç yakışmadı..
Bende kibarca küpek demiştim zaten
Ben kibarca ne diyebilirim
Bilmiyorum sen bulcan
azgunn
Uiiy uşağım, ha bu uşak karadenizli çiktuu jelendkcnelen
aklıma bu geldi sdafds
Nerelisin
Göçmen Rusya
Güzelmiş
Tatlı ve güzeldir evet iyidir
Geceden hallettik o isi
Bende halletmiştim güya
Doymamissin
Yüksekova'da uyandım ben.
Fark etmedin mi zaten
2. Kat yüksek sayılmaz
Her sabah sert uyanıyorum
Kacinci kattan uyandin
Her sabah olduğu gibi :)
Kesinlikle öyle uyandım
Cadiri kurmus uyandim
Her zaman çok istekliyim geçmiyor istek
1.85 olarak uyandim
abazalar ortaya çıktı---engelleyin geçin!
Sadece sabah değil ki genel olarak hep yüksek
Ben hep yükseyim kuzum 😂
Evet kuzum
Yüksek mi kaldın yoksa
@ArmyAs ikinci katta uyandim
Ahahahhaah çokta yüksek değilmişsin o zaman
@ArmyAs evet
Sen bi 7-8 yapman lazım
yavrucum sen yükseliyor muydun ben zincire vurdun sanıyordum @Yaban00 🤣🤣
Yüksek derken
Sen daha vermedin mi 🤣
Nerdeyse her sabah
Sevgilin halletmedi mi?
Hayırlı olsun yapıştır geç
Her sabah öyle
Evet çok oluyor
Evet
hep yüksek uyanıyorum
Abaza değilim
Kahvaltı yapmak gibi artık. Her sabah :)
Hep yüksek
Hayır
Evet sen
Hemde nasıl tahmin bile edemezsin
Her sabah
her sabah...
Şimdi soru attim 😀
Yüksek misin şu an sen de
Sende mi
Ooo hem de nasıl
Evet ya
olmayan gün mü var