Bacağına dokunup bakış attığımda bile yükseliyo anlam veremiyorum aslında 2 yıllık sevgilim kendisi benim ne kadar seksi olduğumu söylüyor ama bana güven diyor. Ben seninle evlenmeden asla ileri gitmem diyor birkaç defa seviştik baya aklında kalmış her fırsatta bana dokunuyor bazen hoşuma giderken bazen de acaba sevgi bu mu diye düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSeven insan dokunmak ister tabi ki. Ama seven insan saygı da duyar, önemser ince düşünür. Derdinle dertlenir, mutluluğun ile mutlu olur. Seni dinler, sana konuşur, seni duyar. Bunlar varsa evet sevgi bu. Ama sadece şehvet varsa bu sadece cinsel ihtiyaç.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet anlattığınız gibi bana saygı duyuyor dertlerime yardımcı oluyor sadece bu yok hakkını yiyemem
- 1 yıl
O zaman içiniz rahat olsun sizi seviyor herif. Fakat tabi ki insan değişen varlık bu sizin için de geçerli dikkat edin. Sevgilinizle Allah mutluluk mesutluk getirsin inşallah
Soran1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
1 yılAyyy bende öyleyimm birinin kolu göğsüme geldin uclari belirginlesiyo ıslanıyorum hemenn
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevgi değilde cinsellik diyelim. O küçük dokunuşlar büyük etki yaratir
00 Yorumla
1 yılBir yerde konu ona geliyor evli bile olsan
bumla yaşamaya alış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eee tabi ki bu yani tamamen bundan ibaret değil ama temelini oluşturuyor diyebilirim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cinsellik olmazsa olmaz bence sen ne düşünüyorsun
00 YorumlaBu konudan baska seyler konuşabiliyor musunuz
06 Yorumla
Soran1 yılEvet
Soran1 yılYatakta sadece ön sevişme yaşadık
1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın ‘
014 Yorumla
Soran1 yılNe gibi anlayamadım
- 1 yıl
?
Soran1 yılPişman olmazsın derken ne demek istedin onu anlayamadım
- 1 yıl
Bu kişi olmaz ise ilerde sevdiğin kişi eşin vs sorun ederse diye kendisi ilkin olmadığı için
Soran1 yılBu sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz sadece ön sevişme yaşıyoruz sürekli birbirimizi uyarıyoruz başbaşayken ilerisi olmasın diye ama en ufak şeye yükseliyor
Soran1 yılAcaba bu benden kaynaklı mı libidosu mu yüksek tam karar veremedim
- 1 yıl
Fark etmez ki bakire değilsin sonuçta artık?
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran1 yılBakirelik ilişkiye girmekle ölçülmemeli bence de bunun bir önemi yok açıkcası
- 1 yıl
Kelime anlamı bu cinsel temas yaşandıysa gidiyor şahsen ilerde eşime kimse dokunsun istemem senin eşine senden başkaları dokunulsa sorun etmezsin herhalde dimi
Soran1 yılSen birine dokundun mu peki? Dokunduysan karşındaki insanı da tertemiz bekleme
- 1 yıl
Hiç öpüşmedim bile desem🥲
Soran1 yılO zaman umarım karsına da senin gibi birisi çıkar ama gerçekten çok zor böyle birini bulman bu devirde artık herkesin aklında birileri oluyor
- 1 yıl
Umarım teşekkürler iyi dileklerin için sende beni yanlış anlama yargılamıyorum sadece burada görüyorum pişman olan çok oluyorum sende öyle olma yani. benimde libido taban ama ilklere önem verdiğim için benimde yapmamam lazım
1 yılAzgınsın ondan
02 Yorumla
Soran1 yılben onu yükseltmek için yaklaşmıyorum ki cilve yapıyorum sadece
- 1 yıl
O de seni arzuluyor çekim var
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır, bunun adı cinsel arzu. Sevgiyle karıştırma.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler çok hassas bu konuda olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBithces
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dokunma sende.😀
02 Yorumla
Soran1 yılSevgilim sonuçta dokunup öpmek istiyorum ama masumca
Gizli Üye(25-29)1 yılbence bahane arıyor
07 Yorumla
Soran1 yılNe bahanesi
Cevap sahibi1 yılyükselmek için
Soran1 yılÖyle bahaneyle yükselir mi ki insan
Cevap sahibi1 yılyükselemez sana karşı koyamıyor çocuğun yanında neler yapıyorsun ki
Soran1 yılHiçbir şey yapmıyorum sadece öpüyorum bi de cilve yapıyorum
Cevap sahibi1 yılbunlar yeterli zaten
Soran1 yıltamam da masum bi öpücük her öptüğümde yükseliyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimi her buluştuğumuzda en ufak hareketimle yükseltiyorum, sevgi bu mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat