Çeşit çeşit irili ufaklı ihanetler edilebilir sosyal medya en basit örnek. Hal böyleyken aldatılma yüksek ihtimaldir o yüzden aldatılmadıgını sanıp son derece sadakatli davranan kişi aldatıldıgını ögrenince daha büyük yıkım yaşar. En azından kendisi de aldatmış olsa daha az üzülür. Sosyal medyada farkında olmadan hemen herkes aldatılıyor illa yatak olması şart degildir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu da bir düşünce psikolojik olarak kendini duygusal acıya hazırlama en azından benim elimde de koz var bende yaptım ne düşüneceğim hissiyatı ama bunun sebebi bunu düşünen kişinin zamanında çok üzülmüş olanak belli ki onu anlayan gerçek bir erkekle ya da kadınla karşılaşmamış olmasıdır
14 Yorumla- 1 yıl
Muhteşem bir kozmik uyumumsun
- 1 yıl
Bilemiyorum kozmik uyumun muyum ama kişileri anlama konusunda belli bir kabiliyete sahibim
- 1 yıl
Kimseyi gerçekten tanıyamazsın
- 1 yıl
Çünkü neden biliyormusun insan nefes aldığı sürece gelişir değişir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
1 yıl"Nasıl olsa aldatılacağım düşüncesiyle aldatmak normal mi?"
El Cevab: Hayır!
Nasıl olsa aldatılacağından emin olmak düşüncesi kabul edilebilir bir şey değil ki. Mantığın kurgusu hatalı...
Ayrıca aldatmayı normalleştirmeye çalışmayalım bence. 🤔😤🤦♂️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Hayır, aldatılan birinin intikam almak için aldatması da normal değil
30 Yorumla
1 yılİstesem de aldatamam kafam karışıyor odaklanamiyorum bi insana odaklanabiliyorum sadece
20 Yorumla
1 yılO yaptı diye sende yaparsan olmaz bence Yani karakter meselesi
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazan o durumlar oluyor libido tavan yapınca o düşüncelere kapılmamak güçlük çekiyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılNasıl olsa öleceğiz o zaman 😂 ya var mı böyle bir dünya
15 Yorumla- 1 yıl
Ölerek kimsenin hakkına girmiyoruz insan ve canlı olarak dogmak ölmek kişinin kendisine ait bi döngüdür. Aldatmak başka birini kandırmaktır
- 1 yıl
Mantığını bağdaştırın olayı değil...
- 1 yıl
Mantık şu ki verdigin deger görecegin degerle aynı ölçüde olmayabilir en azından büyük bi yıkım yaşamaz hazırlıklı olan insan
- 1 yıl
Anlamamışsın...
Nasılki ölücem diye kendini öldürmüyorsan aldatılıcam diye de bir şeyi yapmazsın. Bu sadece kendini kandırmak - 1 yıl
İhanet karşıdakinin vermiş oldugu bi zarardır ama ölmek eceli gelen de kendini öldüren de aynı sayılır çünkü kendisine bilerek bir zarar söz konusu degil varoluşsal bir süreçtir. Ama cinayet gibi bir durumda bu dedigin düşünülebilir çünkü bir başkası senin yaşam hakkını belirliyor. İhanet edilmek için dogmadık ama ölmek tüm canlıların nihai sonudur ve kimsenin müdahalesi olmadan ölen kişi kimseden bir tekme yemeden ölmüş olur. İhaneti eden kişi ne hakla o ihanet acısını yaşatıyor mesela yani bazı şeyler karşılıklıdır sen deger verip aldatmazken onun seni aldatması adaletli degildir burada başka bir insan müdahalesiyle yaşanılan durum söz konusu taş atana gül atmak gibi düşün bundan dolayı nolur nolmaz cebinde taş bulundurmak gerekir
Hayır değil elbette
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBir yerlerden başlamak en iyisi
10 Yorumla
1 yılJsksks mantıklı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılHepsi ayrı manyak bunların 🤦♂️🤦♂️
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal. Her kadın aldatılmayı tadacaktır.
01 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere de tattırırız sorun yok
hayır
20 Yorumla
1 yılAnormal bir durum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılNormal
10 Yorumla Kendini koruma mekanizması
10 Yorumla
1 yılSonuç olarak?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Çok çok saçma
12 Yorumla- 1 yıl
Saçmayalım o zaman
1 yılDeğil
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı