Cinsel Yaşam Bütün erkekler ilişkiye giriyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bi ben mi yapmadım ya Güncellemeler1 yıl Erkek değilim arkadaşlar sakın olun 😂 Bütün erkekler ilişkiye giriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. 8 milyar insan var ve giriyorlar. Sadece erkekler değil. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kızlarda mı yapıyor ama bak ben daha yapmadım mesela o zaman yapmayan erkeklerde vardır Yorumla Maça-As 1 yıl Bir elin parmağını geçmez. Yorumla Soran 1 yıl Yok be senin çevren kötü Yorumla Maça-As 1 yıl Bana iyi gelen sana kötü gelebilir saygı duyarım. Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl maalesef kimse kalmadı lakin kadında kalmadı sadece erkek değil 0 0 Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Yap gitsin be. Vurdur mala turşusunu mu kurcan 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Erkekler kendi aralarında mı ilişkiye giriyor yavrum 0 0 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı. Hayır her erkek degil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen yaptn mı Yorumla Mehmettthhhh 1 yıl Yaptim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hepsi bulamıyor ki girsin 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Sen yaptın mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır. Sen? Yorumla Soran 1 yıl Bende yapmadım evlenınce olsın bi tek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle Yorumla sk_0634 1 yıl Bulamayan da bir sorun vardır ;) Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hayır öyle bişey yok yapmayan da vardır. 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. maviden yazaydın keşke harun reis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Herkes yapıyor günümüzde yaşın kaç burcun ne 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 22 başak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Başak çok cinselliği düşkün duygusal burç sevgilin yok mu Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen mi istemedin peki Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum kimseyi ya bi türlü içime sinen biri çıkmıypr karşıma hepsi şerefsiz adi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan dolayı yani cinsel yönden mi öyleler ve mastürbasyon yapıyor musun Yorumla Soran 1 yıl Her yönden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Örnek verir misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ve diğer sorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben de yapmadım, her erkek ilişkiye girmez. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl vala bi rahatladım Cevap sahibi 1 yıl :)
DrEmre35 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl herkesten nasıl haberimiz olsun ) 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Kendin için yorum yapabilirsin mesela yaptım ve ya yapmadım Yorumla DrEmre35 1 yıl düzenli olarak yapıyorum Yorumla Soran 1 yıl Böyle diyince de bi iğrenç oldu Yorumla DrEmre35 1 yıl neden ki? Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Sen erkek misim 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yoo kızım madem bütün erkekler yapıyor benim gibisi karşıma çikmazsa ben niye yapmıyom diye düşündüm Yorumla Justice000002 1 yıl Yaşın kaç Yorumla Soran 1 yıl 22 . Yorumla Justice000002 1 yıl Yap serbestsin de Yorumla Soran 1 yıl Tamam da ben herkesle yapmak istemiyorum özel bişey özel biriyle olması gerekiyor şuanda öyle biri yok Yorumla Justice000002 1 yıl Nerelisin Yorumla Soran 1 yıl Napcan Yorumla Justice000002 1 yıl Arkadaş olabiliriz Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kesinlikleeee 1 1 Yorumla sevimlideli 1 yıl Ben girmedim Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tek bakire sensin 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. giriyor 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Olsa neden olmasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yanlış hesabından yazmışsın harun abi 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boy ve kilon nedir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
8 milyar insan var ve giriyorlar. Sadece erkekler değil.
Kızlarda mı yapıyor ama bak ben daha yapmadım mesela o zaman yapmayan erkeklerde vardır
Bir elin parmağını geçmez.
Yok be senin çevren kötü
Bana iyi gelen sana kötü gelebilir saygı duyarım.
maalesef kimse kalmadı lakin kadında kalmadı sadece erkek değil
Yap gitsin be. Vurdur mala turşusunu mu kurcan
Erkekler kendi aralarında mı ilişkiye giriyor yavrum
Hayır her erkek degil
Sen yaptn mı
Yaptim
Hepsi bulamıyor ki girsin
Sen yaptın mı
Hayır. Sen?
Bende yapmadım evlenınce olsın bi tek
Aynen öyle
Bulamayan da bir sorun vardır ;)
Hayır öyle bişey yok yapmayan da vardır.
Girmeyen erkeklerde var nadir olsada
maviden yazaydın keşke harun reis
Bende yapmadim
Herkes yapıyor günümüzde yaşın kaç burcun ne
22 başak
Başak çok cinselliği düşkün duygusal burç sevgilin yok mu
Yok
Sen mi istemedin peki
İstemiyorum kimseyi ya bi türlü içime sinen biri çıkmıypr karşıma hepsi şerefsiz adi
Ondan dolayı yani cinsel yönden mi öyleler ve mastürbasyon yapıyor musun
Her yönden
Örnek verir misin
Ve diğer sorum
Ben de yapmadım, her erkek ilişkiye girmez.
vala bi rahatladım
:)
Yapamıyoruz çünkü tip yok.
Nasıl yani bir sen derken sen erkek misin
herkesten nasıl haberimiz olsun )
Kendin için yorum yapabilirsin mesela yaptım ve ya yapmadım
düzenli olarak yapıyorum
Böyle diyince de bi iğrenç oldu
neden ki?
Sen erkek misim
Yoo kızım madem bütün erkekler yapıyor benim gibisi karşıma çikmazsa ben niye yapmıyom diye düşündüm
Yaşın kaç
22 .
Yap serbestsin de
Tamam da ben herkesle yapmak istemiyorum özel bişey özel biriyle olması gerekiyor şuanda öyle biri yok
Nerelisin
Napcan
Arkadaş olabiliriz
kesinlikleeee
Ben girmedim
Ben de yapmadım
Hayır
Girmiyor
Bakirim
Tek bakire sensin
giriyor
Olsa neden olmasın