Bundan önce birkaç soru paylaşmıştım onun malafatının içimdeyken yumuşamasıyla ilgili. Ön sevişme olmadığı için canım yanıyordu. Sizde onunla konuşun dediniz. Dün konuştuk. Bana dediği şey ben gitmeye çalışırken sen hareket ediyorsun ve kaçmaya çalışıyorsun oldu. Bu yüzden çükü iniyormuş. Tamam da sen kuru kuru içime girmeye çalışıyorsun bu yüzden canım yanıyor. Sonra bana dönüp ben yapmak istediğim zaman yapacağım hiçbir şekilde hareket etme sen neden ıslak değilsin dedi. Bir şey diyemedim. Erkekler neden kendi beceriksizliklerini kadınlara mâl etmeye çalışıyor? Birde bana pişkin pişkin yetişkin film oyuncularının videolarını gösterip onlar gibi yapmamı istiyor. Ya ben cidden anlamıyorum. Erkeklerin hepsi o filmlerdeki yıldızları istiyorda kendileri ordaki erkekler gibi davranabiliyorlar mı? Canım sıkıldı bu konu hakkında. Kendi yapmadığı şeyleri benim hatammış gibi gösteriyor. Uzun zamandır ondan soğumuştum ama şimdi bir süre aramızda mesafe açma kararı aldım.
Gerçekten hata bende olabilir mi bu konuda?
Beyinsiz çüküyle mesaj atan erkekler de bu sorunun yorumlarına canım saçma şeyler yazmasın hepsini şikayet edicem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer