Yürümez... Kadın ile erkeği birarada tutan şey karşılıklı cinsel arzudur. Cinsel istek kalmadı diye sevdiği eşinden bile boşananlar var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yürür, sevgililkte seks olmamalı. Meraklısı bassın nikahı öyle yaşasın. Daha sabah bir kız yakınıyordu burada hamileyim sevgilim çocuğu kabul etmiyor, ortadan kayboldu diye. Nikahsız (resmi nikah) seks özgürlük değil kadına hakarettir.
gerekte yok, ben aşkın ve sevginin manevi boyutunun ne ölçüde güçlü olduğunu biliyorum. oysaki sende sadece fizik cüzdan seks ve sıkılana kadar takılmak dışında anlamı yok. biz çok farklıyız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
memen ağzıma girdi yalnız pp değiş bi ara ahshs
yürür evet.. evlenmeden yapmam ben
Özellikle 20 Li yaşlardan sonra artık beden istiyor yani maalesef yürümez
Yürümez... Kadın ile erkeği birarada tutan şey karşılıklı cinsel arzudur. Cinsel istek kalmadı diye sevdiği eşinden bile boşananlar var.
Yürür, sevgililkte seks olmamalı. Meraklısı bassın nikahı öyle yaşasın. Daha sabah bir kız yakınıyordu burada hamileyim sevgilim çocuğu kabul etmiyor, ortadan kayboldu diye. Nikahsız (resmi nikah) seks özgürlük değil kadına hakarettir.
Yürür neden yürümesin 30,40 yıla kadar görücü usuluydu çogu kişi. Çiftler anlaşıyorsa yürür
Yürümez ya, bir yerde olmasını istiyor insan, haliyle.
Yürümez yürümemeli, hatta sekste yetmez kaliteli seks gerekiyor
sen yürütemezsin doğru. çün kü verebileceğin başka bişey yok
nerden biliyorsun? bir kere bile olsun benimle sohbet ettin mi? hayır :))))
gerekte yok, ben aşkın ve sevginin manevi boyutunun ne ölçüde güçlü olduğunu biliyorum. oysaki sende sadece fizik cüzdan seks ve sıkılana kadar takılmak dışında anlamı yok. biz çok farklıyız.
ne kadar onyargilisin ahhahaahah
O ön yargıların %90 ı doğru çıkınca inanıyorum valla.
senin sorunun cevabını birde sen verir misin bana ama açıklayarak.
Neden yurumesin insanlar belli bi yastan sonra zaten seks i isteselerde yasayamiyorlar o zamanda sevgi ask on plana cikiyor
Belli bir yaştan sonra olmuyor yürümüyor
Yürürse aldatmaya gider illa
Yürüttüm sevdiğimden. Zor oldu ama oldu
yürümez
parkta mı gezeceksin sevdiğinle
yürümez yürümesi de çok saçma
Cinsellikden olmadan iliski yuurumezz.
Yo yürür neden yürümesin
Sen yaparsın duramazsın zaten
Yürür
Yürür
Yürür mk