Tam seks değildi aslında da öyle gibi oldu. Arada bizim öğrenci evine geliyordu işte o zaman da sarhoş oldum ben atladım çocuğa 🥲o da çakırkeyif gibiydi. Ama arkadaşlığımız bitmedi. Hiç yaşanmamış gibi devam
Gir çık olmadı 😃 sevişme sadece çok spontane gelişti 5 10 dakika kadar zaten sonra o durdurdu. İkimizden biri ciddi ilişki yapana kadar devam edelim o günü de hiç olmamış varsayalım dedik. Henüz ikimizin de yok ilişkisi
Evet ikimiz de bakir olduğumuzdan tadı damakta kaldı diyebilirim ama o 1 haftalık süreçte oldu zaten ev kiralamıştık olay tatilde oldu masajı fazla kaçırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır asla
Asla deme bende diyordum
Diyorum asla
Yaptım meğer geymiş :))
Yaptım
O evreye nasıl geldiniz?
Tam seks değildi aslında da öyle gibi oldu. Arada bizim öğrenci evine geliyordu işte o zaman da sarhoş oldum ben atladım çocuğa 🥲o da çakırkeyif gibiydi. Ama arkadaşlığımız bitmedi. Hiç yaşanmamış gibi devam
He anlık gir çık bitmemesi iyi tekrar olmaması başarı
Gir çık olmadı 😃 sevişme sadece çok spontane gelişti 5 10 dakika kadar zaten sonra o durdurdu. İkimizden biri ciddi ilişki yapana kadar devam edelim o günü de hiç olmamış varsayalım dedik. Henüz ikimizin de yok ilişkisi
Aha kankam zaten anlık gelişiyor benimde öyle oldu ama ben geri vites olmadı :D
Siz bitirdiniz mi arkadaşlığınızı
Bitirdiniz tabi geri dönmediyseniz 😃
Aha yok devam ediyor şu an sevgilisi var gerçi o zaman da vardı :D
Tekrarı oldu mu peki
Evet ikimiz de bakir olduğumuzdan tadı damakta kaldı diyebilirim ama o 1 haftalık süreçte oldu zaten ev kiralamıştık olay tatilde oldu masajı fazla kaçırdım
Kankanla hala sevişiyor musun
evet.
O evreye nasıl geldiniz?
Hayır.
Yapmadım
Evet yaptık
O evreye nasıl geldiniz?
3 yıl sonra tesadüf karşılaştık sohbet muhabbet sonra itiraf etti benim hakkimdaki dusuncelerini geri geldi zaten
Sonrası vur patlasın
Öyle yanı
Eyvallah kankam anlı gelişiyor
Aynen öyle hiç bir zaman plan işlemiyor
Yaptım
Hayır
Oldu da o an bir şeyler gelişti o akışta devam eder misin ama ciddi düşün
evet yaptım
O evreye nasıl geldiniz?
alkolle
Bir birinizi arzuladığınızı fark ediyorsun değil mi
tabi canım çok anlık oluyor zaten