Geçmişe takılan geleceğini de bulamaz. Her şey bacak arasından ibaret değil ki. Bence kız boşuna üzülmesin. Asıl onu sırf bu yüzden terkeden mahlukata bir çift sözüm var ama, hadi neyse.
0
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Abi o zaman milletin inlete inlete bozduğu kızları mı alalım yani ne diyorsun. Bu bir irade meselesidir. O zaman kadını 3 gün boşlayim gitsin başkasına versin. Bu mudur medeniyet
Sen neden mevzuları bu kadar basitleştirdin? Aşk ile olan ile para, menfaat, çıkar ve anı yaşamak için tskılmak ve seks yapmak tabiiki de aynı değil. Ben aşk ile olanın kirletmediğini, değerini kaybettirmediğini söylüyorum. Aşk ile olan zaten çoğunlukla evlilikle sonuçlanır ve devam eder. Çok nadir olarak, ölüm olur, aldatma, kandırma, iki yüzlülük, zulüm olur ki bu zaten zalimliktir. İlk önce Allah intikam alır, gün yüzü göstermez...
Bakın bu mevzular derin ve zaten aşk ile olan da ciddiyet var. Her şey hesaplanır, her şey dua ve yürek ile oluyor zaten. Kimse meraklısı değil sıradan ve ucuz da değil. Aşktan bahsediyorum, başka şeyden değil. Diğervtskılmalıkların, anı yaşayanların, para ve menfaat için bu işlerin için de olanların zaten bunun sonuçlarına da katlanacakları aşikârdır.
Zina:para, menfaat ve çıkar amaçlı olan, evli dahi olsanız her türlü münasebet ve yakınlaşmanın, kadın ticaretinin, anı yaşamak, ye, iç, gez, toz, akşamada tskılırız, sevişiriz, iyi vakit geçiririzcilerin genel adıdır. Yoksa söz de din adamlarının atıp tuttuğu gibi evlilik dışı ilişkilere verilen ad değil yani...
Bu devir de dürüst erkek çok ta, dürüst kadın çok az maalesef. Ve istisnalar kaideyi bozmaz. Ben aşk ile olandan bahsettim. Dürüst kadın ya da erkek kaldımıdan değil.. Aşk tecelli etmiş ise herkes saygı duyacak o ilişkiye, o kadar dedim. ve aşk ile olsun tam olsun, günahı münahı da yok dedim.
Bir kere geldiğim hayatı niye ertleyeyim, bakirelik takıntısı olan da hayatımdan s. gider, umrumda olmaz. Komik değilsin bu arada söyleyeyim, bu yobazların kelime dağarcığı da çok az bildikleri şey "vermek, kızlık, zar, evlilik, ifşa, yatmak" dağarcığınız bu kadar, ne acınası.
hanfendi oxfordta tez yazdınızda ordan mı geliyor bu öz güven. yoksa bi üni okudun iki seviştin diye özgür güçlü kız mı sandın kendini. o kullandığın yobaz kelimesi bir inanışa aşırı bağlılık ve savunma anlamı taşır senin aşırı din karşıtlığında namus ve şeref kavramlarını duyunca sinirden deliye dönmende dindar herkesi yobaz olarak görmende özgürlüğü kıyafetsiz eşsiz yaban hayatındki hayvanlar gibi istediğin yerde istediğinle çiftleşmek olarak görmende bil ki yobazlık. kelime dağarcığından bahsediyorsun yaptığın 5 yorumda da yobaz, komiksin, sanane, istemeyen gider vs diyosun sanırım sadece ilişki esnasında kullandığın kelimeler daha çoktur. bacağınızı ne kadar açarsanız ufkunuz o kadar açılmıyor. insanları eleştirmeden önce kullandığınız kelimeleri araştırmanızı, savunduğunuz eylemin zorunlu genel ahlak kurallarına uyup uymadığını, konuştuğunuz insanın eğitim, çevre kültürü ve sosyolojik piskolojisini öğrenmenizi bilmiyorsanızda susmanızı öneririm. ama siz ne anlarsınız. ileri çıplaklığınız ve gerici zekanızla siz kendi hayatınızda mutlu olun. belliki hoşaftan anlamicaksınız. :)
Kral sen ne kadar doğru konuştun öyle. Valla ayakta okudum. Helal olsun. Senin gibi adamların hala aramızda var oluşu beni umutlandırdı. Sayımız çok az olsada bu hayvan zihniyetindeki insanlara birilerinin karşı çıktığını görmek çok güzel.
@Nemesis3435 siz de böyle ucuz ve gerici olduğunuz için dindar olmayan herkesi esc saniyorsunuz kapasiteniz bu kadar çünkü. Dindar olmak zorunda değilim, mutluyum. İstediğimi de yaparım, susmuyorum da. Kullandığım kelimelerin gayet farkındayım karşımdaki 40 kromozomlu insanın anlayacağı şekilde anlstmaya çalıştım. Gerici ve yobaz olduğunu bir kez daha kanıtladın böyle dindar olmvyan özgürlükçü görünce kuduruyorsunuz esc sanıyorsunuz. Sonuna kadar böyle devam edicem, anladın?
Sizin asıl kudurma sebebiniz kendi yaşayamadığınız şeyleri, özelliklr böyle rahatça yaşayan/yaşamak isteyen kadınların olması. Ölüyorsunuz böyle özgürlükçü görünce. Dindar olup olmaman zerre umrumda değil her dindara yobaz demiyorum ama sen yobaz gericisin dostum. Böyle öxgürlükçü insanlara ucuz kelimelerinizi takar, ömrünüz boyunca sığ ve gerici olur, mutsuz mutsuz millete sallarsınız. Hadi bakalım devam et. Önümde mis gibi hayat var ne güzel yaşamak👯💅💄🎀🍄🥳
anlıyorum seni zaten çok kaliteli cümleler yazamadığın için BASİT cümlelerin çok anlaşılır. zaten en fazla bu kadar yazabilirsin. senin özgürlük diye elinde övündüğün hayatı dışardaki sokak hayvanları da yaşıyor. istediği her şeyi yapıp yaşayan insanlar diyorsun fakat senin arabayla gezmek mekana gitmek bir iki şişe bir şey içmek dışında bir aktivite yapmaya ne ekonomin ne bilgin ne çevren ne ufkun yetmediği için senin en büyük ve eğlencen bu galiba. eğlence ve özgür yaşamında sanki Everest'e çıktın ya da Grönland'da kuzey ışığı izledin ya da amazonda safariye çıktın. eğitim seviyenin niteliğinden bile şüpheliyim ki belki onu bile tamamlayamamışsındır. okuduğun kitapların seviyesi en son cin alide kalmıştır. güçlü ve özgür kadın dediğin eğitim iş aile kavramalarına sahip ve bağımsız ayakta durabilen insanlardır. senin sahip olduğun bi netflix aboneliği bir iki Gratis ürünün iki crop bi etek birde anne babadan yediğin kötek. dindarlığın ya da cinselliğin kimsenin umrunda değil. senin bu özelliklerini seni tanıyan ya da seven insanları ilgilendirir yani kimseyi. ama cin olmadan adam çarpma, iki kelime toparlayamadan yorumda yapma. kendimi kanıtlim derken rezil olursun kendiliğinden. birbirini tekrarlayan lugatın ve ergen kız çocuğu emojilerinle varoşluğunun kokusu burnuma kadar geliyor. etrafından değer bulamamış aile şefkati görmemiş bir ilişkiyi bile ayakta tutamamış sorumsuzluklarının ve kaybedişinin acısını burada ağzın köpüre köpüre yazdıklarından anlayabiliyorum. ama şunu asla unutma dünya'daki milyonlarca insan arasında sen bacağını açtın diye ne din ne toplum ne ahlak yok olmadı senin yobazlık dediğin islamda değil diğer tüm dinlerde de bu yanlış. ama deve misali senin neren doğru ki? şimdi al eğitim seviyeni ve dil bilgini desem eli boş gidersin. kal sen çukurunda biz kendi dünyamızda huzur sen ve senin gibiler olmadan çok güzel yaşıyoruz.
Sayın @nehirolabilir mahalledeki köpek hariç milli etmediğiniz erkek kalmıyor. Sence senin gibileri ne kadar ciddiye alıyoruz. Adam gibi birine denk gelme olasılığınız ne kadar sizce Bi düşünün. Sadece ve sadece sizin gibileri yatağa atıp üstünüze boşalmak isteyen adamlarla beraber olabiliyorsunuz. kuzum sizden daha şereflidir. En azından ne olduğunu biliyoruz
@Nemesis3435 ahahaha, dünyanın en vixyonlu insanı olsa ve bakire olmasa yine kabul etmezsin yobaz o yüzden çeneni kapat. Ben özgürlüğü sadece kısa giyinmek bira içmek olarak tanımlamadım örnek verdim sadece. Gayet vizyonlu, eleştiriye açığım ve varoş değilim. Gerek karakter gerek dış görünüş olarak. İleride de gayet güzel planlarım var ama böyle yobaz insanların olmadığı, içinde yurtışı, kendini geliştirme ne bileyim belki kendi işimi kurma, asla evlenmeme gibi planlarım var. Ama böyle biri olsam da sen yobaz olduğun için sadece bakireliğe bakacaksın tüm ahlakı ve insanlığı ona bağlayacaksın, o yüzden seni ciddiye almıyorum. Aile sevgisi görmemiş demiş dalga geçmiş, vizyonsuzluğuna karaktersizliğine hayran kaldım dalga geçtiği konuya bak, başına da gelsin demekten başka bir şey demiyorum veya sevdiğin biri sana böyle sevgisiz davranır umarım kalırsın öyle. Yobaz değilim ve yobaz olsaydım da dindar olmayan yobaz olmayı tercih ederdim.
çektiğin dışlanmışlığın ve kaldığın yalnızlığının sana yaşattıklarını anlıyorum. sırf seni böyle istemiyorlar diye kendine bu kadar yüklenme. her seni böyle istemeyenede yobaz deme. çünkü yobazlık şu an senden daha yüksek bir seviyede. senin ve diğerlerinin tercihleriyle yaşadığı hayat standartları belli. senin kaçmaya çalıştığın sorunlu bir yuvan diğerlerinin bir an önce gitmek için acele ettiği bir yuvası var. herkes özgür yaşar ama yaşadığın özgürlük böyle mutsuz eder işte seni.
@Nemesis3435 ahaha aynen aynen kesinlikle eder, hadi etmedi diyelim etmesin bir şey olmaz. Saman adam saftası yapmaya çalışma o 2 iqluk beyninle, yemiyorum ben bunları.
Hahaha kelime daarcıgı bitti embesilin. O değilde bunlarda gram zeka yok. Bize böyle üsten bakarlar ama halbuki bizim hemcinserimize de bacak açarlar. Zor bir hayat
Soru sahibi varlık, aklım fikrin o zarın olup olmamasında. O kadar acınasısın ki şu nemesis midir nedir onun kelimelerini kopyalıyorsun. Birbirinizden betersiniz yobazlıkta.
Olaya sadece zar gözüyle bakma. Çok daha geniş bir yelpaze. Bu bir irade meselesidir gurur meselesidir. Kendi bedenini Hor görme. Erkek milletine güven olmaz. Kendini o basit insanlara kullandıttırma. Bakirelik sadece zardan ibaret değildir. Bedenini paylaştığın anda bakire değilsin zaten. Günün birinde karşına düzgün insan çıktığı zaman eveleyip gevelemezsin. Her zaman diğer kızlardan bir farkın olur.
öyle ama ben erkek halimle ilişkiye girmemiş beklemişim. hanfendi avrasya tüneli olmuş değil nişanda gerdek gecesi fark edersem o gecede bırakırım. sizde şunları kabul etmeyin öyle kalsınlar. tek gecelikler
Nişanlısı sevmemiş demek ki her şey orada zardan ibaret değil böyle bi takıntısı varsa en ilk sorsun nişanda aileler işin icine giriyor hevsli hevesli hayaller kuruluo hazırlıklar yapılıykr yazık yani
Niye bakayim. Kendi param var babam altima araba cekti o an canim sevismek istemezse sevismem istersem sevisirim bu beni ilgilendirir hic tanimadigim bi erkek icin bu kısa hayatı erteleyemem işine gelmeyene kapı orada
Kardeşim galiba ilişki yaşamamaşsın ondan bu gerginlik. Ben mutlu bi hayat yaşadıktan sonra 90 yaşında yanımda gocamış yaşlı adam yok diye neden üzüleyim... her şey evlilik mi Allah Allah
Bi bok anladığınız yok. Bu kafanın gençliğinede şahit oldum orta yaşlılığınada. Er ya da geç akıllanıyorsunuz ama iş işten geçiyor. Gelin görün şu Hakikati vallahi iyi bok yapmıyorsunuz. Adam gibi adam birini bulun onunla beraber yaşlanın. 40 tane adamın altından geçmeyin.
Sen kendine kıyma ablacım. Benlik bir şey yok. Bizler gerçek aşkı bekliyoruz. Önümüze gelenle yatmıyoruz. Önüne gelenle yatanıda ciddiye almıyoruz. Sende daha önce birileriyle beraber olmuş adamlarla olmuş olursun olur biter
Reddedilmesine rağmen ısrar ederek taciz eden bi erkekle neden tanışmak isteyeyim? Hepiniz aynısınız işte. S*kinizden başka bi şey düşünmeyin. Nefret ediyorum hepinizden
Hemen evet deseydin Bi kıymeti olmazdı. Ayrıca şimdi neredeyse görmeden aşık olcam. Erkeklerden nefret eden biriyle beraber olmak isterdim. Ayrıca çükümü düşündüysem namerdim
Erkeklerden nefret eden kadın canım değildir bu bile bana yeter. Ha birde erkeklerden nefret etme sebebin onların seni kullanıp atması mı. Bırakıp gitmesi mi. Öyleyse bende almayim. Ha yok ben bilinçli bir şekilde nefret ediyorum dersen izin ver hayatıma dahil edim
Dedem anneannemi aldattığında ilkokuldaydım. O zamandan sonra hiçbir erkeğe gram güvenim kalmadı, babama, kardeşime bile. Kimseyi hayatıma almadım ve almam da. Seni de. Napıyım be seni? Kimsin ki sen? Kendini ne sanıyosun?
Dedeye bak sen be. Sıradan bir insanım sadece bir abartım yok. Sadece dikkatimi çeken erkeklere olan düşmanlığın oldu. Hoşumada gitti. Fazla ısrar da etmek istemem. İstersen sadece konuşabiliriz. Anlaşırsak daha da gidebiliriz. Bu kadar
Şansımı denedim. Şimdi sokağa çıksam kaç tane erkek düşmanı kız bulurum. Sıfır tane bulurum. Hazır burada karşıma çıkmışsın neden şansımı denemeyim. Utangaç veya mal mıyım
Kimseyi bulmaya ihtiyacım yok. Kendisini bir şey sanan, hayırdan anlamayıp taciz eden erkeklere gram ihtiyacım yok. Senden daha iyisini bulamazmışım :d kendime yetebilen bi kadınım. Hiçbir erkeğin kırıntısına ihtiyacım yok. Hepiniz geberip gidin.
"dedeye bak be" diye aldatan bi adami öven, ona özenen aldatmaya meyilli bi o*ospu çocuğuna fazla bile nazik konuştum. Kaç kere hayır dedim kibarca reddettim ama hepiniz aynısınız işte, anlamıyosunuz, aklınız kıt. S*ktir git.