Bakireyim, öyle biri evlenmek istedi ama kendime yediremedim. Birde bakire biriyle evlenmek istediğini söylüyor.( İç sesim= hele hele yrrama bak hele 😃😃)
Daha iyilerine layık olduğumu düşünüyorum. Umarım bütün hemcinslerim kendi değerinin farkına varır
Daha iyilerine layık olduğumu düşünüyorum. Umarım bütün hemcinslerim kendi değerinin farkına varır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle bir düşünceye sahip kaldı mı diye düşünürken, birden sen çıkageldin. Tebrik ederim, umarım bu düşüncenden hiç vazgeçmezsin.
Asla vazgeçmem, teşekkürler
Kaç yaşındaydın?
23.
Umarım evleneceğin kişi de, sadakatin bilincinde olabilir.
Umarım öyle biri vardır
Nasıl biri?
Sadik bir erkek
23 yaş bu düşünceler için erken değil mi?
Kadınlar ile erkekler arasında fark vardır bence deneyimli biri hoşuna gider
Fark değilde toplumun empoze ettiği yanlışlar diyelim.
Kadınlar birlikte olduğu partner sayısı arttıkça mutsuzluğunun arttığı bilimsel bir gerçektir
Toplumun dayattığı yanlışlardan mutsuz oluyorlardır. Kadın istediği kadar kişiyle birlikte olabilir, saygı duyarım ama tercih etmem.
Ama tek eşli kadınlar daha mutsuz sanki 🥺🥺 evde kocalarını beklerken kocası başkasıyla takılıyor, başıma gelecek diye korkuyorum. En iyisi hiç evlenmemek
Kadın zihniyeti en iyisini bulmak üzerine kodlanmıştır erkeğin ise olabildiğince fazla dişiyle birlikte olmak üzerine
Ama kadın beyninde bir de şöyle bir şey var; elindekinden daha güçlü bir erkek bulursa yanındakini terkeder
Onu diyorum işte kadın daha iyisini bulduğu an elindekinden vazgeçer kadın dediğin şey asla duygusal değildir her zaman faydacı takılır
Herkes öyle ya
Yaş kaç senin
23.
Daha gençsin ya
İki taraf sevip anlaştıysa geçmiş geçmişte kalmıştır
Büyük konuşmamak lazım ama bence yok. Açıklamada yazdığın şeylere de katılıyorum
Kendisinin bakire aramasi cok sacma ama evlenirdin ben onemli degim deneyimi
Sonra seni aldatır 😃😃 sonuçta alışmış sürekli farklı kişilerle
İlk defa yapanin aldatmayacagi garantisini nerden aldin
Öyle bir garanti vermedim bebeğim, ama sürekli yapanın aldatacağının garantisini verebilirim sana
Bakir erkek bulursan bana da haber et
Önceliğim insan olması ve erkek orpsisi olmaması 😃😃
bence çok saçma bir takıntı. sanki eskiyor ilişki olunca insan.
Erkek yapınca yapar kız bekler tabç ya
Bak hele yrrama😁😁
öyle valla
Yoktur hayır
Parası varsa evlenir
Akilli kadin o
Hangi kadın
Oyle erkek bulan kadin
Hani sen yrrmm kolum bacağım demişsin ya iste o nu söyleyen aptal olan
Ya her haltı yemiş erkeği napayım. İleride beni aldatacağı garanti. Kendimin ve çocuklarımın geleceğini düşünmek zorundayım
Bu da tamamen sacma hatta ahmakça bir cevap
Neyse mutluluklar
Senin cevabın mı. Üzülme ya, olur öyle şeyler
:))) Bir gün yasayacaksin
Kocam 3 sn de bosaliyor
Kocamın ki kalkmıyor
Cinselligimiz bitti
Sorularıyla:)
Cinsellik kriterlerime uyan bir erkekle evlenebilmek için deneyim kazanmam gerek yani? Haklısın, mantıklı aslında.
Buradan bunu mu anladın:)
Diyorum zaten senin potansiyel sinirli anlayabilme sansin yok :)
Mutluluklar
Sktr hadi ordan, bol bol skşp keyfine bakmış erkek için kendimi kısıtlayacağıma bende keyfime bakayım o zaman. Ne dediğini gayet iyi anladım ama kaliteli ve temiz bir kadın olduğum için kendim gibi kaliteli bir erkek arıyorum. Çok istiyorsan kendin Deneyimli bir kadınla evlen
Senin bir kaliten olmasının imkanı var mı bu ne ucuz bir üslup
Rezil :)
Sktr ordan, kimin rezil olduğu belli. Gelmiş bana geniş olmayı öğretiyor. Kusura bakma sen kadar geniş ve g*vat olamam. Şimdi işine bak
Sülalecek size iyi genişlikler
Oooo su rezilliğe bak iste sözde kibar :) soru sorarken yrrrm konuşurken s.. tirler anlayis kit bu nasil bir ucuzluk ucubelik iyyyy iğrenç insan
Taze ye alışmış *
Ona onun gibi gerekli
Aynen oyle namusuza bak yaw kötü adamlar kötü kadınlar birbirlerine temiz erkekler temiz kadınlar birbirine el deger