Cinsel Yaşam Bir minyon olarak baskın erkekle ilişki istemek nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ne yapacağını bilmeli yatakta 😂 Bir minyon olarak baskın erkekle ilişki istemek nasıl? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl kadınların yüzde 90 ı baskın erkek ister zaten özellikli bir durum değil 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tercih meselesi olabilir tabi, ben de miyon çok severim 0 0 Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Uzun kız olsa yine biliyoruz kısa kız kısa erkekle olsun 0 0 Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Normal. Sanki diğerlerinden çok farklı bir şey istiyorsun da 😂😂 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kesinlikle erkek işi bilecek aç kalkmayacak kadın yataktan 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl sen ne yapacan ağlamaklı gözler ile tavana mı bakacan 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sen kollarınla boynuma sarıl gerisi bende yerçekimine karşı koyacaksın 🤗 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kendini koşulsuz şartsız teskim edip, hiçbirşeye itiraz etmemen lazım. Ne istiyorsa yapacak sana. 0 0 Yorumla
izmitlizmit Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Farklı çılgın uçuk sınırsız tabusuz fantezilerden hoslanrmsn peki 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. minyondan kasıt nedir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Minyonum Yorumla anonimbirsey 1 yıl yani? Yorumla
byjokerrrrr Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Bu isteğinin ardında durabilirsen süper bişey 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İri erkekle demek istedin herhalde 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. o zaman olgu biri ile bulutlara yolculuğu başlat 0 0 Yorumla
Feel-me Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl G-tü yere yakından korkacan derdi atalar :d 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ezilmeyi seviyorsun galiba 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% 1 yıl kucakta harika olursun boy kilo ve köle kız candır 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne yapacağımı hayal bile edemezsin 😂 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Partnerin var mı peki 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hmmm köle güzeeellll 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Minyonlar revaçtadır her daim mutlu ederler seni 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. komut dinleyen kız severiz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. doğru seçim 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Minyon olarak kabul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Buyrun benim 😀😉🔥♥️ 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Fena ziplatirim sert çakarım soyliyim 😉🔥 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne dersin bebeğim 😘♥️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Offf minyonsun demek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görmek isterdim seni yaa Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Boyun kaç 0 9 Yorumla Soran 1 yıl 155. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kilon Yorumla Soran 1 yıl 51. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyisin bence. Fiziğin nasıl? Yorumla Soran 1 yıl Güzel seviyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatakta itatkar mı olmayı seviyorsun Yorumla Soran 1 yıl Hayır anlayışlı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En iyisi bence de. Seni merak ettim. Gizliden çıksam olur mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de istersen eğer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
kadınların yüzde 90 ı baskın erkek ister zaten özellikli bir durum değil
Tercih meselesi olabilir tabi, ben de miyon çok severim
Uzun kız olsa yine biliyoruz kısa kız kısa erkekle olsun
Normal. Sanki diğerlerinden çok farklı bir şey istiyorsun da 😂😂
Kesinlikle erkek işi bilecek aç kalkmayacak kadın yataktan
sen ne yapacan ağlamaklı gözler ile tavana mı bakacan
Sen kollarınla boynuma sarıl gerisi bende yerçekimine karşı koyacaksın 🤗
Kendini koşulsuz şartsız teskim edip, hiçbirşeye itiraz etmemen lazım. Ne istiyorsa yapacak sana.
Farklı çılgın uçuk sınırsız tabusuz fantezilerden hoslanrmsn peki
minyondan kasıt nedir
Minyonum
yani?
Bu isteğinin ardında durabilirsen süper bişey
İri erkekle demek istedin herhalde
o zaman olgu biri ile bulutlara yolculuğu başlat
G-tü yere yakından korkacan derdi atalar :d
Ne güzel olurdu eze eze 😍
Ezilmeyi seviyorsun galiba
Minyonlar yatakta nefis oluyor
kucakta harika olursun boy kilo ve köle kız candır
Ne yapacağımı hayal bile edemezsin 😂
Kısaca içinden geçen erkek istiyor
Partnerin var mı peki
Eze eze sevsin seni istiyor sun
Hmmm köle güzeeellll
Seni paramparça eder bide sorar iyi misin diye.
Yemekte kimyon kadında minyon
Minyonlar revaçtadır her daim mutlu ederler seni
komut dinleyen kız severiz
Ezilmek. mj
doğru seçim
Tabii ama ezerse ağlarsın 😂
Minyon olarak kabul
Buyrun benim 😀😉🔥♥️
Fena ziplatirim sert çakarım soyliyim 😉🔥
Ne dersin bebeğim 😘♥️
Harika
Ne kadar baskın
Offf minyonsun demek
Evet
Görmek isterdim seni yaa
Boyun kaç
155.
Kilon
51.
İyisin bence. Fiziğin nasıl?
Güzel seviyorum
Yatakta itatkar mı olmayı seviyorsun
Hayır anlayışlı
En iyisi bence de. Seni merak ettim. Gizliden çıksam olur mu?
Sen de istersen eğer
Zor olur