33 yıllık kadınım hayatımda defalarca kez orgazm yaşadım hiç öyle fışkırarak boşalmadım. Etrafımdaki arkadaşlarım da dahil hiç böyle bir şey de duymadım gerek kız arkadaşlarımdan gerek erkek arkadaşımlarımın sevgilileri tarafından hiç başlarına böyle bir şey gelmemiş. Bu tamamen uydurma şehir efsanesi burada sırf erkeklerin ilgisini çekmek için sorulmuş bir soru.
39 Yorumla- +1 yıl
p*rno filmlerde birde oluyor
- +1 yıl
@Bulutsencer onlar zaten montaj bunlarda oradan görüp yazıyorlar işte ilgi çekmek için
- +1 yıl
Aynen cok dogru
- +1 yıl
Reel bile yapmamislar
- +1 yıl
Ya sana yalan söylicek halimmi var knk? Beyinsiz misin niye erkeklerin ilgisini böyle çekmeye çalşayım? Ayrıca bu durumdan "şikayetçiyim" diyorum duymadın galiba? Benimde eskiden bu kadar zevk suyum gelmiyordu çok küçükken yapmaya başlamıştım o zamanlar sadece küçük bir ıslaklık oluyordu şimdi yapmaya başlıyorum sadece okşuyorum bakireyim bu arada okşarken kendimi sıkıyorum ve baya berrak su gibi zevk suyu geliyor, boşalırken daha çok artıyor eşofmanım baştan aşağı zevk suyu oluyor? Ayrıca sen hiç p*rno izlemedin galiba bir çok kız yapabiliyor fışkırtarak? Bunu her kız yapamaz zaten sen yapamıyorsun diye bende yapamaz mıyım. yani? Şehir efsanesi diyorsun sana nasıl kanıtlayabilirim knk söylediğin şeye bak? Siz demekki zevk alamıyorsunuz ya da kadınlık hormonun tam haliyle gelişmemiş? p*rno izle anlarsın öyle şeyler gerçekte var ve benden de fışkırarak geliyor ister insan ister inanma ben şikayetçiyim bu durumdan seven erkekler var ama aşırı geliyor bir bardak dolusu zevk suyu geliyor
- +1 yıl
p*rno montaj değil bu arada? Sen hiç türk görmedin mi ifşalada fışkırarak boşalıyorlar? Sen ya cahilsin, ya da kadın değilsin yani hormonların gelişmemiş? Siz nasıl boşalıyorsunuz benim küçükken boşaldığım gibimi😂😂😂Demekki büyümemişsiniz knk zevk almayı bilmiyorsunuz kuru kuru yapıyorsunuz? Sana gelipte burada kendimi normalde açıklamam umrumda olmaz ama. yalan söylemiyorum git biraz araştır öğren sonra gel laf yaparsın
- +1 yıl
Bende niye bu kadar bardak dolusu zevk suyu geldiğini çözmeye çalışıyorum zaten? Ve bakireyim yani hiçbir şey sokmuyorum... Gelipte burada erkeklerin dikkatini çekmeye çalışıyor diyemezsin? Ayrıca fışkırması hoşuna gitmeyen çok erkek var aq benimde hoşuma gitmiyor çünkü aşırı fışkırıyor ve bardak dolusu zevk suyu geliyor bunu sevmeyen erkekler de var? Demekki neymiş dikkat çekecek başka sorular da varmış doğruları konuşuyorum burada
- +1 yıl
41 yıllık erkeğim hem valla hem billa 2 kadında gördüm bizzat :)
- +1 yıl
Evet ya öyle kızlar var ben bir günde 2 kere yaptım mastürbasyon ikincisinde daha çok geldi bende anlamıyorum ya nerden geliyor bu sıvıler bide bakireyim bir şey sokmuyorum yani inanilmaz gibi birisi söylese belki inanmam ama kendimde görünce inandım yani fışkırtma diye bir şey var bende p*rno izliyordum hala izliyorum ama eskiden izlerken seks yaparken kadının fışkırttığını görünce inanmazdım montaj derdim ama ben şu an haftada bir kere yapıyorum ama yaptığım zaman iki kere yapıyorum yani iki kere boşalıyorum ve eşofmanı bacaklarıma kadar ıslanıyor ev boş olmadığı için eşofman altımda duruyor ve gizlice sepete atıyorum... Çıplak yapsam yatak göl olur o derece yani elimle okşadığım için fışkırırken anlıyorum bütün zevk suları elime bile çarpıyor yani hoş oluyor boşalırken ama sonrasında temizlik zor ya
En İyi Cevaplar
Hayır aksine ilişki esnasındayda bu durum partnerinin çok daha hoşuna gider ve erkeksi duyguları kabarır. bu durumu bende zaman zaman yaşıyorum şampanya gibi patlıyorsun diyordu bi kız arkadaşım😅. Bence bu durum sende benim gibi bu konulara ilgili yüksek ve doyumsuzluğundan geliyor. Sınırlarını zorladığında haliyle kasa doluyor taşıyor ve sürekli zaaflarının ustune gıdıp bosalmak yerıne sureyı uzatmak ıcın daha cok keyıf almak ıcın yenıledıkce içeridek tazikleniyor birşeyler. Beniö hoşuma gider bu tarz bir durum ancak kötü yorumlayanda vardır muhakkak. Bence en önemlisi senin nasıl hissettiğin.
10 Yorumla
Bu her kadında görülen bişey değildir
Bende ilk yaşadığımda acaba işiyormu dedim ama bu vajinanın iç kısmında idrar yollarının dış kısmında bezler salgılıyor tam boşalma anında fışkırarak boşalıyor normal bir sıvı değil idrar kesinlikle değil aklınızda bulunsun belirli kişilerde olan bir boşalma özelliği diyelim14 Yorumla- +1 yıl
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum... İnanmıyorlar bana öyle bir şey imkansız diyorlar? Yalan borcum yok ya benim? Fışkırıyor baya bir bardak dolusu geliyor ve bembeyaz berrak su gibi fışkırıyor idrar falan değil idrar olsa kokar ve sarı olur hiç kokma yok bembeyaz zevk suyu ama inanmıyorlar işte çokta umrumda değil açıkçası ben bazen şikayet ediyorhm bu durumu çünkü bütün yatak zevk suyu oluyor eşofmanı bacaklarıma kadar ıslanıyor zorla temizliyorum ve hemen duşa giriyorum... Eskiden hiç gelmezdi bir damla falan gelirdi şimdi büyüdükçe aşırı gelmeye başladı yani hiç normal değil aşırı derecede çok geliyor bir bardak dolusu
- +1 yıl
Ya bazıları şanslısın falan diyor nasıl bir bez varmış bende de bu nasıl bir sıvı anlamıyorum aşırı geliyor ya kelimeler yetmez boşalmadan önce sıkıyorum kendimi baya çeşme gibi akıyor boşalınca daha fazla geliyor bir bardak ağzına kadar dolar yani... Bide eşofman oluyor altımda bacaklarima kadar ıslanıyor yatağa falan geçiyor zorla temizliyorum duş alıyorum... Bide bakireyim içine hiçbir şey sokmadim sadece okşuyorum yani soksam neler olacak çok merak ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fışkırma olmaz. Ancak idrar torbasına aşırı baskı yapar tam bosalacakken idrarda bırakırsan idrar kaynaklı Fışkıran bilirsiniz normalde zevk suyu ıslatır şeftalili. Seftalininde sürüsünü severim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle aralıklı yapılınca alınan zevk ile artış olur normal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. asla değil ne kadar çok boşalırsan o kadar keyifli olur 👅👅👅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine baya çekici. Ama içine bir şey soktuğunda oluyor sadece demi?
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlginç genelde parmaklayıp parmağını çıkartınca yaşar kızlar bunu
Cevap sahibi+1 yılİçine sokmazsan bozulma ihtimali yok korkma. Ama içine sokarsan daha da çok fışkırır muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılÇok yorum yazıyorsun istersen özelden konuşalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana mesaj atmak istedim ama kapalı. Mesaj kutunu kısa bir süre acar mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar fışkırmaz. Eğer öyle bir şey oluyorsa idrarın o sırada kaçıyor demektir ve bu iyi bir şey değil.
00 YorumlaFışkırtarak boşalan kadınlar çok nadirdir
10 Yorumla
+1 yılYoo, çiçekleri filan sularsın
10 Yorumla
+1 yılO görüntüyü izlemek beni inanilmaz etkiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hiç fışkırmıyor suz hayak dünyasında mısınız
414 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKim fışkırıyo abi erkek miyim ben hic öyle bi sey yasamadim sekste bile
Cevap sahibi+1 yılFışkıran kadın yok
Cevap sahibi+1 yılTrolluyor milleti
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım belki sana göre ergenimdir bilemem. Ama bakire değilim.
Cevap sahibi+1 yılKomik sensin. Bi yerlerdede kadın fışkırtıyorum demede bakirliğin ortaya çıkmasın
Cevap sahibi+1 yılAy sus artık ya
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılYok ya değmez😄
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek fiskirtir kadinda fiskirmazki
06 Yorumla- +1 yıl
Akması doğrudur ama öyle fiskirma olmaz tamam sulanir cok sulsnir
- +1 yıl
Iyi o zaman devam et
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOha bu harika... Fışkırtarak mı boşalıyorsun?
01 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla fışkırıyor ama eşofmanım baştan aşağı zevk suyu oluyor... Böyle beyaz berrak su gibi zevk suyu geliyor bir bardak çıkar o derece
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Etrafı batirmiyorsan sorun yok :)
05 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır daha çok zevk almak demektir
04 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. nasıl oluyor :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Fışkırma olmaz ki nerden çıkardın bunu
09 Yorumla
+1 yılİdeal en güzeli bende fışkırıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSquirt olayı mı oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo baya istekli olduunu gösterir
00 Yorumla standup yap sen. yetenek var güldürüyosun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen oylemi yapitorsun efsane
10 Yorumla
+1 yılTam tersine iyidir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHarika yuzume fiskirabilir 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet ertraf batar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO çiştir kadınlar o kadar fıştırtamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir şey değil iyide değil az yavaş sok içine
00 YorumlaOha nasıl ya
02 Yorumla- +1 yıl
Ya şimdi elimle okşuyorum ya boşalmadan önce bile o su geliyor kendimi sıkıyorum ve baya fışkırıyor böyle berrak su gibi sıvı geliyor boşalana kadar bu sıvıyı çıkarabiliyorum... Boşalınca daha çok geliyor böyle bir anda fışkırıyor anlatabildim mi? Beyaz berrak su gibi sıvı geliyor ama. asiri geliyor eşofmanım baştan aşağı sıvı oluyor gizlice sepete atıyorum bu durumdan şikayetçiiyim aslında çok geliyor
+1 yılİşiyorlar
01 Yorumlaİyi ama cis tir o bence
04 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsuratına mı
06 Yorumla- +1 yıl
artezyen kuyusu mu
- +1 yıl
çiçek sula bari onla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de oluyo
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSoru kalkmış sancın nasıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen böylemisin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSıradışı bir şey getirdin aklıma
Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. He canım he
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yo bayılırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıldemek senin öyle ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Görsel şölen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılTâbiki de değil bebeğim kötü olur mu hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Sen de beni t eder misin @sena6282
- +1 yıl
Ozl bakar mısın @sena6282
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mükemmel bişey
00 Yorumla
+1 yılne kadar
00 Yorumla
Detaylı bilgi