Cinsel Yaşam Aslan erkeği yatakta ne sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Nerde aslan bilenler aslanlar Aslan erkeği yatakta ne sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslan burcu olarak kesinlikle tutkulu kadın severim hemen yükselmesini severim 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Başka başka ne sevmezsin ne çok etkiler Yorumla Serhatsrk01 1 yıl Oral çok etkiler beni kadının iştahlı olmasını isterim ağzına alırken Yorumla Soran 1 yıl Benden önce bi kızı kötü yaladı diye yapma demiş biraz memnuniyetsiz sanki sen de mi öylesin Yorumla Serhatsrk01 1 yıl Hayır kötü yapıyırsa söylerim nasıl yapması gerektiğini şöyle yap böylr yap diye Yorumla Soran 1 yıl Fantezin var mı Yorumla Serhatsrk01 1 yıl Var tabi ki olmaz mı Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bir aslan erkeği olarak uç fantezili yaşanan ilişkiyi severim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Mesela örnek versen nasıl fanteziler sever Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Grup olabilir ya da olmadık biyerde yapılan kısa süreli seks gibi Yorumla Soran 1 yıl İnsanlar içinde yapmak gibi mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet küçük bir kaçamak işte mesela bir asansörde kısa süreliğine oral yaptığını düşün aslan erkeği bayılır bu harekete Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aslan erkekleri yatakta fena 3 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne severrr Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Sert seven kadın Yorumla
Uslanmaz070770 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Or*spu ruhlu kadın ister 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Aslan mısın Yorumla Soran 1 yıl Bana çok azıyorum diye kızıyor yapma mastürbasyon diyor kendine gelince boşalt beni ah oh Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Konuşmak ister gibi bir halin var, aslanım evet Yorumla Soran 1 yıl Nasıl sever Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Sen iyisi mi özelden yaz Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Ona sorman lazım sanki 1 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Geldik 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne sever aslan Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Saksoyu Yorumla Soran 1 yıl O da öyle yaaa ne sevmez peki neye çok azar Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Domalma da çok azdırır Yorumla Soran 1 yıl Kıskanır mı peki başka erkeklerden bide bu biraz zor memnun oluyor sanki Yorumla Picassonunhardcoreu 1 yıl Kıskanır tabi Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Söylemem ayıppp 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Aslandan söyle amaa Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Söylememmmm utanırım herkesin önündeeee Yorumla Soran 1 yıl Ya az bişi de gizli yaz bari Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Gizli yazmammm Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Burçlarla alakası yok bence 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Dişi aslan severler. 0 0 Yorumla
furkanyilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Kalabalık sever 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani grup mu kalabalık ortam mı Yorumla furkanyilmazz 1 yıl Grup severler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aslan burcu olarak kesinlikle tutkulu kadın severim hemen yükselmesini severim
Başka başka ne sevmezsin ne çok etkiler
Oral çok etkiler beni kadının iştahlı olmasını isterim ağzına alırken
Benden önce bi kızı kötü yaladı diye yapma demiş biraz memnuniyetsiz sanki sen de mi öylesin
Hayır kötü yapıyırsa söylerim nasıl yapması gerektiğini şöyle yap böylr yap diye
Fantezin var mı
Var tabi ki olmaz mı
Bir aslan erkeği olarak uç fantezili yaşanan ilişkiyi severim
Mesela örnek versen nasıl fanteziler sever
Grup olabilir ya da olmadık biyerde yapılan kısa süreli seks gibi
İnsanlar içinde yapmak gibi mi
Evet küçük bir kaçamak işte mesela bir asansörde kısa süreliğine oral yaptığını düşün aslan erkeği bayılır bu harekete
Aslan erkekleri yatakta fena
Ne severrr
Sert seven kadın
Or*spu ruhlu kadın ister
Aslan mısın
Bana çok azıyorum diye kızıyor yapma mastürbasyon diyor kendine gelince boşalt beni ah oh
Konuşmak ister gibi bir halin var, aslanım evet
Nasıl sever
Sen iyisi mi özelden yaz
Ona sorman lazım sanki
Geldik
Ne sever aslan
Saksoyu
O da öyle yaaa ne sevmez peki neye çok azar
Domalma da çok azdırır
Kıskanır mı peki başka erkeklerden bide bu biraz zor memnun oluyor sanki
Kıskanır tabi
Söylemem ayıppp