- Eski sevgilisiyle barısma aşamasında olduğunu onunla evlenmeyi düşündüğünü söylüyor... size bunu neden açıklıyor onu da bilmiyorsunuz ve de iliskinizj de bitirmek istemiyor bu durumda ne yapardınız...
- Sadece seks yapan biri olarak ona da duygusal açıdan hisleriniz var ve de bunu biliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKendisi de kararsız. Yaptığınız şeye son vermeniz gerektiğini biliyor ama halinden memnun. Hem onunla evlenip hem senle yatmaya devam etmek istiyor ama bu mümkün değil. Sana tavsiyem evleneceği kişinin günahına da hakkına da girme, kendine yeni bir fb bul.
01 Yorumla
Soran1 yılGerek yok onu da kimseyi de istemiyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece seks anlamında birlikte olun ve belkide mecburiyetten böyle bişey oldu senide kaybetmek istemiyor evlense bile seninle yine devam etmek istiyorr yanında olmanı istiyor karar senin tabikide seks yaptığın birisine duygusal yaklaşma bence anı yaşa
01 Yorumla
Soran1 yılBak şöyle soyleyim beni başkasıyla gördüğünde oturduğum yerden kaldırıp kolumdan çekerek sen napiyosun kim bu diye bana hesap soruyo ben hesap sorunca suçlu duruma dusuruliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
1 yılBen böyle bir durumda kendimi değersiz hissederdim ve kendimi bu duruma sokmazdım
01 Yorumla
Soran1 yılÇıkamıyorum bu durumdan da
- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılseninle evlilik düşünmüyorum sadece fın fın demeye getiriyor. bekleme benden diyor
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
evet :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılyapacak bir şey yok
seviştiğim tüm kadınlar evlendi, çok da umursamadım01 Yorumla
Soran1 yılBana diyor ki sen de evlilik amaçlı gittin biriyle tanistin benle gorustugun halde diyor bunjn ne aysesi bitti ne fatmasi bitti sürekli sevgili gibi oraya gitme sunj yapma bunu yapma it azarlar gibi yaptı bana şimdi oturmuş karşıma böyle böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılHiç benlik muhabbetler değil ama sadece seks yaptığın biriyse artık hayatında biri olduğu için devam etmek istemiyor olman lazım senin
022 Yorumla
Soran1 yılBen devam etmek istemiyorum ama benim hayatımda biri olduğunda bana karşıma hakkinj kendinde görüyorsa bırakın da ben de ona karisayim değil mi
- 1 yıl
Sizin aranızdaki ilişki her neyse sadece cinsellik değil
Soran1 yılValla bilmiyorum oturuyo bana evlenecem diyor açıklama yapiyo seni üzmek istemiyorum diyor ama hayatından çıkmamı da istemiyor ben de çaresiz kaldım napsam bilemiyorum ikinci bı kadın olmayı göze alamıyorum... istemiyorum ama ondan da vazgeçemiyorum
- 1 yıl
Eski sevgilisi bakire mi acaba o yüzden mi onu istiyor evlenmek için.
Soran1 yılSanmıyorum ya bana bunun evleneceğini söyleyen biri oldu o kızla kadın diyor ki annesi babası o kızı istemiyomus bu diyor ben yeni barışmak üzereyim 2 3 sene içinde evlenecem diyo
Soran1 yılBende haklı olarak ona bı şey dediğimde biz bunları konuştuk ya senle niye hala tekrar tekrar aciyosun diyo
- 1 yıl
Biraz ne istediğini bilmiyor gibi geldi bana
Soran1 yılDedim ki benle herşeyi yapıp benimle evlilik yolunda bı şey dusunmuyosun bu bana haksızlık değil mi dedim bir dediğini iki etmiyorum yine de sana yaranamiyorum dedim... herkese gelince dünyalar önüne seriliyo bana nelince neden yok dedim bı şey diyemiyor ne seni istemiyorum diyor ne sevmiyorum diyo beni incitmek kırmak üzmek istemiyomus e o zaman gorusmeyelim kırma uzmd diyorum ona da yanasmiyo
Soran1 yılBu genelde nerde dul var ona gider 😁😁😁evlenmiş boşanmış olduğu icin
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Sen de mi öylesin. O dul mu
Soran1 yılBen evlenmedim hiç ya ben ona çok bağlandım çok sevdim onu güvendim ona... bir dediğini iki etmedim herşeyimi ilk defa onla yaşadım
Soran1 yılKarşı koymadım hiç bı şeyine bu da onu eline koz olarak kullandı sürekli...
- 1 yıl
Seni fiziğin için bırakamıyor olabilir bağlanmıştır ya da
Soran1 yılValla bilemiyorum sana hastayım diyo 😁😁😁kapımda yatiyo hangi bir insan söyleyin bana FB sinin kapisinda sabahlar
- 1 yıl
İlginç gerçekten dengesizce yani davranışları ama böyle davranmak zorunda hissediyor olabilir oturup konuşulsa döker bence her şeyi
Soran1 yılValla oturup konuşmaya gerek yok daha dün beraberdik bugün sabah kalkmış sen şöyle yaptın böyle yaptın yarın iş gorusmesine gidecekmiş akşam gelip bende kalabilir miymjs... ben neyim otel miyim uğrak kervan yeri miyim... ihtiyaç duvarı miyim
Soran1 yılBen o hayatımda varken aile zoruyla iki kişiyle tanıştım anlasamadim ben ondan sevgi dilenmedim beni sev de demedim hiç bı zaman ama insan kiriliyo yaa senelerce birlikte sin ilkini onunla yasiyosun adam seni hiç bı şeye koymuyo değersizlik hissi beni uzen
Soran1 yılVe bu adam bana geçen sene sürekli sevgili olalım dedi bunu inkar ediyo şimdi demedim öyle bı şey diye sabahlara kadar kapımda yattı yapmadım öyle bı şey diyo elimde kanitim ola ola
- 1 yıl
E nolucak şimdi 😀
Soran1 yılBilmiyom
- 1 yıl
Salın birbirinizi
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evleniyorlar be bi sekilde :') nasıl olduğu beni ilgilendirmez z
00 Yorumla
1 yılE evlense bile sen onu istiyor musun? Sende evlimisin
08 Yorumla
Soran1 yılİstemiyorum evli degilim
- 1 yıl
Hm neden peki normalde sn onu seviyor musun? Ten uyumunuz nasıldı?
- 1 yıl
Yatakta iyimiydi kendisi? Bide kaç yıldır beraber siniz?
Soran1 yılBen ona duygusal anlamda bir şeyler hissediyorum... ten uyumumuz harika
- 1 yıl
Onunla kaç aydır yapıyorsun? Bide hem eşine hem sana yetermi sence yatakta o adam? Çünkü karısı olunca onada zaman ayircak geceleri
Soran1 yıl5 yıldır beraberiz
Soran1 yılEvlenip evleeyecegi belli değilmiş borçları nedeniyle 2 3 yıl boyunca evlenemez mis
- 1 yıl
5 yil mi iyimis.. kaç defadir soruyu soruyorun görüyorum konuşmaya ihtiyacın var konuyu istekat konuşalım detaylı lütfen. dinlerim sizi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç kaç
02 Yorumla
Soran1 yıl33 o 35 ben
- 1 yıl
Tamam senle fb devam etmek istiyor işte 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılZiktigim bir kız evlendi boşandı sonra yine geldi bir süre devam ettim hiç bir şey düşünmedim kısacası
00 Yorumla
1 yılKâh*peligine birde çözüm mü ariyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsonuca hazır olman gerekirdi
23 Yorumla
Soran1 yılSonucuna kendimi hazır hissediyorum ama beni birakmiyo ki hem onla evlenmeyi dusunuyo hem benle gorusmeyi
- 1 yıl
Ve sen buna razı mı geliyorsun
Soran1 yıl@akrepp_erkegi hayır tabi ki de
1 yılFb ilişkisi nolacak ki spnuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıltakmam sonucta seks için beraberiz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılevlendikten sonra devam edelim demek istiyor yani
00 Yorumla
1 yılOlabilir der geçerisn mecbursun buna
00 Yorumla
1 yılGeleceği olmayan ilişkilere sıcak bakmıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İster istemez kıskanır
01 Yorumla
Soran1 yılValla ne yalan soyleyim çok kiskaniyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenincedesiksin bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlensin nolcak yine devam ederiz derim
00 YorumlaMiden varsa ayrıl
02 Yorumla
Soran1 yılMidem var da ben istemiyorum bu durumu benim yakamdan dusmuyo engelliyorum falan filan her türlü buluyo beni bı şekilde ama karsima geçmiş eski sevgilimle barıştım evlenecem diyo bana bunu neden acikliyo peki
1 yılİğrenç 🤮
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Başkasını bulursun
00 Yorumla
1 yılPenisini keserdim
00 Yorumla
1 yılTamam işte ikinizide kullanacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSaçma bir durum
00 YorumlaHiçbir şey düşünmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sadece seks yaptığınız bir erkeğin evleneceğini duyduğunuzda ne tepki verirdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat