18 yaşındayım 25-35 yaş aralığındaki kadınlar inanılmaz azdırıyor beni.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Başka işin gücün yok mu sürekli inanılmaz azıp duruyor musun. O yaştaki kadınlara.
O yaşta olan tüm kadınlara demedim bir kadını arzuluyorsam bu yaşlarda oluyor
Anladım yaşın kaç daha ne arzulaması ya çen neyden öğyendin bulayı 🤣🤣🤣
Yaş mı 😁😁 dedem benim yaşımdayken evlenip çocuk yapmış 18 çok küçük değil
Eskiler o zamanda hakkaten büyük müş. Mesela çok aşırı olgunlar mış. Cahillik var. Böyle internet yok. Düşünsene bi ohoooo... Eski fotograflara, bir bak... Senin yaşında birini görsen amca diyesin gelir. O sorumluluklar o kafa yapısı eskilere aslında hep acıyor üzülüyorum çok yükler varmış şimdi hepimiz şımarığız gibi geliyor bana. Rahatlığın içindeyiz. Teknoloji çağındayız. Mutsuz ve hep bir boşluk duygusu birer arayış içindeyiz. Ama onlar öyle miydi? Fakirlik vardı yokluk vardı ama çok mutlulardı. Kendi çoluk çocuklarıyla azla özle şikayet bile etmeden geçinip gitmişler işte. Duygulanıyorum böyle konularda ağlayasım bile geliyor. Bizimkileri düşününce bile ağlıyorum. Rahmetli dedemi büyüklerimi o kadar çok özlüyorum ki. Sevginin hası onlardaymış. İnce düşüncenin kralı onlardaymış. Mekanları cennet olsun, nurlar içinde yatsınlar. Onlarsız bu dünya çekilmiyor her şey öyle yalan dolan ki. Kimseyle içten muhabbet edemiyorsun, insanlar gösteriş meraklısının teki olmuş. Kimse kalbe hitap etmiyor varsa yoksa mal mülk, kavgaları. Yalan dünya işte öyle de yalnız hissettirir adamı. Nereden geldik, nereye gideceğiz... Meçhul...
Bende zengin evladı değilim şımarık hiç değilim zorluk bende çektim bunun nesille ilgisi yok hayatla ilgisi var.
Aslında, evet. Gidenler bir parça bırakıp öyle gidiyorlar. Zamana uymak zorunda kalıyoruz zamanın şartlarına dengesine insanlara hatta dengesiz insanlara her ne kadar yorucu olsa da. Ben artık çoğu şeyin yalnızca zamana bırakılması konusunda çok düşünüyorum. Sen de kendine göre birini bulursun elbet. Allah bizi çift yarattıysa, eşini inşallah bulacaksın hem de istediğin gibi olanını.
Bunu sen daha iyi bilirsin
Benim ki istek sadece uygulamaya geçemedim henüz :)
Anladım
Neden