Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. biraz akıllı olun ve anatominizi öğrenin
dar veya geniş vajina yoktur
esnek ve hemen kendini toplayan bir yapıya sahiptir
asla mastürbasyon ile ilişki ile doğum ile kalıcı deformasyona uğramaz kararmaz sarkmaz
bu dedikoduları unutun. bunar intarnette gezen saçma sapan yanlış bilgilerdir03 Yorumla
Soran1 yılZaten bende onu savundum bir yorumda alta bakarsan. Bende biliyorum onu yani. Benim dediğim şey iliski yasadim genislemismidir sorusu değil. Herkesin aynı oranda olamaz değil mi herkesin penisi aynı mi sorduğum şey benimki yeterince dar mıdır bunu nasıl anlarım bunu sordum.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAblacım öyle üç beş ilişkiyle genişlemez. Baya baya esc gibi sürekli yaşaman lazım ki o da çok zor. Bir de çok ilişki yaşayınca zaten darlığa falan bakmadan vajinanın şekli bozuluyor o daha itici oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılOyle az yasadiysan genis olmaz, genelde dogumdan sonra genisler ama bir sure sonra geri eski haline doner. Cok genisler bilmiyom degisik sacma sapan seyler deneyenlerde olur belki p. ornolardaki gibi kol bacak falan sokuyorlar o tarz seyler tabi genisletir
20 Yorumla
1 yılDarsan girişlerde genişleme hissedip hrr zerresini hissedersin sürtünme fazla olacağı içi zevkte fazla olur ama birazda kiminle birlikte olduğuna baplı iri penis için herkes dar
00 Yorumla
1 yılDıştan bakınca yapısı da belli eder ama eğer ilk girişte kasmıyorsan dar sın. Sonra rahat olur zaten her türlü
02 Yorumla
Soran1 yılÇok acıyor ilkte ağlayacak kadar
- 1 yıl
Kasıyor musun ya da yeterince haZırlamıyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Hepsi genişliyor iki dk sonra. Spor ve fiziğine bakmak önemli sanırım. İlk anda her defasında ilk gibi bor his varsa dardır.
00 Yorumla
1 yılayni sehirdeysek deneyelim ben sana soylerim, hem arkadas olur guzel zaman geciririz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Baş parmağını soktuğunda acı hissediyorsan dar muhakkak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYazdıklarına göre darsın demek ki. Daha detaylı nasıl anlatılsın burdan.
00 Yorumla
1 yılGenetik degildir o. Bir posta y. rrak yemistir. Oyle genislemistir. Genetik diye evlenecegi s. lagi kazikliyordur.
02 Yorumla
Soran1 yılBiraz oku bilgilen. Vajina iliski sayısına göre genişleyen bir şey değil iliski bitince eski halini alır dar kafalı
- 1 yıl
Hangi s. lak soyledi bunu
1 yılBunu neden merak ediyorsun ki
020 Yorumla
Soran1 yılDar olduğunda erkek daha çok zevk aliyormus
- 1 yıl
E bırak bunu merak etme seni seven ne olursa olsun cok zevk alacak zaten
Soran1 yılBaşkasıyla kıyaslamaz mi içten içe illaki
- 1 yıl
Severse kiyaslamaz kendimden biliyorum cokta önemli bir sey değil ten uyumu ve aşk cok daha onemli.
Soran1 yılBöyle erkek kaldı mı dedirttin
- 1 yıl
Eski iliskilerimi ve aşkından bir zamanlar öldüğüm kadini ve vucudunu gorseydin anlardin beni
Soran1 yılYani cirkinmiydi buna rağmen mi diyosun
- 1 yıl
Çirkin degilde ama eskiler cok daha iyiydi ama onun tırnagı olamazlar o derece sevdim neyini sevdin diye sorsan cevaplayamam onunlayken iliklerime kadar hissediyordum.
Soran1 yılZaten neyini sevdin sorusuna bir cevap bulamadığında gercekten sevmiş oluyorsun bana göre de. Aldım kabul ettim 777 ahahah
- 1 yıl
Aldım kabul ettim 777 ne anlamadim ne şifreli şifreli konuşuyorsun😄
Soran1 yılNasıl bilmiyorsun ya. Evrene enerji göndermek anlamına geliyor şimdilerde çok popüler bisey ahshhss
- 1 yıl
Hiç duymamıştım 😅
Soran1 yılSenin anladığın dilden soyliyim Allah bana da tez vakitte nasip etsin ahshhs
- 1 yıl
Amin , bana da tekrarinı farklı bir bedende nasip etsin
Soran1 yılUnutamamissin halaaaa
- 1 yıl
Unuttum külleri kaldı onlar da biri gelince uçup gider
Soran1 yılYok o biri ziyan olur sadece. Bence unutana kadar kimseyi alma hayatına yazık olur kiza
- 1 yıl
2 yıl oldu biteli unuttum unuttugumdan eminim ben biliyorum zaten skilmedik bir kulak memem kaldı hayatima almaya çalıştım ondan hemen sonra ama yapamadim kalbim bedenim kabul etmedi ama şu an o şeyi attım üstümden
Soran1 yılOzaman sevindim senin adına tekrar sevmek zor ama değecek biri çıkar karşına umarim
- 1 yıl
İnşallah
Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Pozisyona göre zorlandığında anlarsın.
02 Yorumla
Soran1 yılHamgi pozisyon mesela
1 yılpartnerin sana söylemedi mi
00 Yorumla
1 yılAlışın kolaysa eğer geniş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılDoğum yapmamış vajina dardır ötesi berisi yok
00 Yorumla Farklı farklı girerse öyle anlarsin
00 Yorumlaİçeri girişte iyice kavrıyorsa dar demektir
01 YorumlaKendi kendine mi deneyecen 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılkaç defa ilişkin oldu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılDalga büyükse genişler yapa yapa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Girerek
00 Yorumla
1 yılBen söyleyebilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Büyük boy denedin mi
01 Yorumla
1 yılKontrol etmek gerekir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKayganlastginda hepsi aynı
12 Yorumla- 1 yıl
Büyük kalın zorlar başta ama
Detaylı bilgi