Yazın biriyle tanıştım seviştik sonra yaşadığım yere döndüm. Dayanamayıp tekrar yanına gittim. Şimdi yine canım istiyor. Ama hiç konuşmuyoruz birkaç kere muhabbet kurmaya çalıştım cevap veriyor ama kendi başlatmıyor. Bende inat ettim o bir şey yapsın diye. Sizce adım atar mı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
işte bu yüzden evlenmeden önce seks yapmak kötü bir fikirdir. bu iffetle ilgili değil, duygularını korumakla ilgilidir
https://i.hizliresim.com/9gzuqd8.jpeg
Zevk aldıysan Sen gidip ima etsene tekrar görüşmek istediğini
Tatil yerinde mi oldu senle konuştuk galiba biz bu konuda
Denemelerin sana cevabı vermiş boşuna debelenme artık, kendini düşürme
Ona yazmama konusunda istikrarlı ol. Zaten yazmışsın. Eğer onda iz bıraktıysan muhakkak yazar
Klasik Türk karısı ol taktiği verme az olgun olun siz yazın
Bebeklik yapma kobrayı istiyorum de geç
😂😂 o istemeli asıl beni!
Bebekliğe devam
İyi de ben adım attım tekrar isriyorum dedim gittim tekrar yaptım şimdi yine mi o istemiyor mu yani beni
Seni istememesi niye bu kadar üzüyor seni? İstemeyebilir siz kadınları anlamıyorum sizi herkes istemek zorunda mı neden bu kadar düşkünsünüz? Bak beni de bir çok kişi sevmiyor veya istemiyor olabilir ben skime takıyor muyum? Büyümelisin biraz her istediğini alamayabilşrisb evlat
Karşılıklı istek önrmli tek tsraflıymış gibi olması hoş değil
Hala ego yapıyorsun bence
Yaşlar kaç nasıl tanıştınız ilk adımı kim attı
25 karşılıklı beğendik sonra o beni bulup iletişim kurdu
Nerden buldu seni ve sevişme nerde nasıl geçti onu unutamazsın ondan iyisi denk gelmediği sürece
İnstadan bulduk birlikte kaldık sonra ben yine geldim yine birlikte kaldık. Bence o da çok iyi olduğynun farkında ve egoistlik yapıyor.
Bu olay nerde yaşandı sadece sevişme mi oldu ve kendini ağırdan satıyor senin yapman gerekeni o yapıyor çok hoşuna gitmiş gibi yapmayıp ilişkiyi sen yönetsen böyle olmazdı kadınlığını kullan ya çok sinir oluyorum senin gibilere o peşinden koşacak köpeğin olacak
Öff evet o yaptı benim rolümü çaldı ben baya kaldırdım totosunu şimdi asla iletişim kurmuyorum ama o da kurmuyor kapandı gitti konu
Kapanmadı onu istiyorsan eğer aşağına gelsin istiyorsan yalansız herşeyi anlat fikir vereceğim uygula kendi gelecek tabi aklını aldıysan başından özelden yaz
Nasıl yapıyorsunuz bunu ya
Neyi
Hemen partner bulmayı
Güzellik ve flörtözlük
E tabi onu unuttum
Atmaz
Vur kaç yapmış paşa.
Sanmıyorum.
Nerde yaşıyorsun biz geledim😂
Fal baktırdın mı