1 yılBence senin tecrübesizliğin bir sorun değil, aksine bu durum, duygusal ve fiziksel olarak kendini gerçekten özel birine sakladığını gösteriyor. 40 yaşında boşanmış biri için senin bu durumun, ona ne kadar değer verdiğini ve ilişkiye ne kadar ciddi yaklaştığını düşündürebilir. Tecrübesizlik değil, karşılıklı anlayış ve saygı, bir ilişkinin temelini oluşturur. Eğer bu kişi senin değerini gerçekten anlıyorsa, seni olduğun gibi kabul eder ve bu yolculuğa birlikte çıkmak ister. İlişkide önemli olan, her iki tarafın da birbirine duyduğu saygı ve sevgidir; gerisi zamanla öğrenilir ve birlikte keşfedilir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılHiç sorun olmaz olgun biri için öğretmenlik yapar sana
10 Yorumla merak etmeyin hiçbir sorun olmaz. eğer çocuğu yok ise güzel bir evlilik hayatınız bile olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılVar 2 yaşında bi kizi varmis
Soran1 yılHenüz bir ilişki yok ama ben beğendim onda da var gibi bisiler iste zamanla ilerleyecek gibi duruyor
1 yılMerak etme o sana bilmediğin herşeyi öğretir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. bence uzak durmalısın. neden boşandı aynısını sende yaşar mısın hep sıkıntı şeyler
00 YorumlaBunca zaman bekleyıp 40 yasında adama verırsen hayatının hatasını yapmıs olursın
01 Yorumla- 1 yıl
Sende inandın kardeş trol işte ibine
Gizli Üye(25-29)1 yılSorunlu bir kadınsın muhtemelen 29 yaşında böyle kalman hayra alamet değil
Ya karakterinde bir sıkıntı var ya da alışkanlıklarında00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorun niye olsun asıl adam sana sorun olmasın dikkat et de
02 Yorumla
Soran1 yılNe acidan bir sorun bahseder misin biraz
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgunlar sorun etmez uzan ve keyfini çıkar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden onda sadece cinsellik görüyorsun? Evlenme olasiliğin yok mu?
010 Yorumla
Soran1 yılEvlilik istiyorum zaten evlilikte de cinsellik yasayacagim😅
Cevap sahibi1 yılÖyleyse evleneceğinden bahsetseydin iyi olurdu millet soruyu anlamamiş evlenince akar gider boyle seyler saglikli bir iliskin olur bazilari agza almaktan falan bahsetmis bir de
Soran1 yılEvet onu ben de merak ediyorum evlilikte oral seks normal bir sey mi kesin yapmak gerekir mi
Cevap sahibi1 yılHayır tabiki de ne bu prn filmi mi yapilip yapilmayacak seyler var
Soran1 yılİste ben de tiksinirim baslarda ama nasip desem onu da mutlu edecek bir seyse sirf esim icin düşünürüm yapmayi yani bu konularda nasil desem kati olmak ters teper mi acaba
Soran1 yılBunu yapmak veya yapmamak cok önemli bir şey midir erkek açısından olgun bi erkek ısrarcı olur mi
Cevap sahibi1 yılOnu mutlu edecegim diye kendini aşagılatma bence bu sapikliğa giriyor cunku sonra arkadan falan da ister
Cevap sahibi1 yılOnemli evet yapma
Soran1 yılEvet onu sormadım ama bide orası var isin bunları yaparsam kendimi asagilatmis mi olurum
Cevap sahibi1 yılÖyle olur ama isteyp istemeyeceği de malum nasil bir insan bilmiyorum sen neden bu kadar buyuk biriyle berabersin ki gencsin oysa ki ustelik bosanmis
Bence yaşı büyük nasıl olmadı bu yaşına kadar
01 Yorumla
Soran1 yılİstediğim gibi biri cikmadi karsima cok secici biriyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır tam tersine onun hoşuna gider
08 Yorumla
Soran1 yılNe açıdan? Mesela diyelim yataktayız ben hiç bir şey bilmiyorum çok pasif kalıcam onun yanında zevk veremem belki
- 1 yıl
kızın bakire olması
ilk olma tutkusu çok tahrik edici bir şey
Soran1 yılGerçekten mi ama ben ne zaman biraz daha öğrenip aktifleşebilirim peki çok zaman alır mi
- 1 yıl
bir kaç kez seks yapınca alışırsın
Soran1 yılO kadar hizli mi ben utanıyorum da cok☺️
Soran1 yılBide bir yaştaki biri ne ister yatakta spor yapan baya atletik biri ayni zamanda oldukca da naif bir yapida
- 1 yıl
ilk kez yapan her kız utangaç oluyor merak etme , daha önce bakire kız arkadaşlarım oldu
detaylı bilgi merak ettiklerin varsa ozldn yazabilirsin - 1 yıl
ilk kez yapan her kız utangaç oluyor merak etme , daha önce bakire kız arkadaşlarım oldu
detaylı bilgi merak ettiklerin varsa ozldn. yazabilirsin.
1 yılKendini meze yapma adama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Tecrübesiz değil isteksiz tutkusuz olmak sorun
00 Yorumla
1 yılNeden 29 yaşına kadar hiç sevgilin olmadı?
00 Yorumla
1 yılTecrübe istiyorsan gençlerle takıl
00 YorumlaAdam neden boşanmış acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç ilişkisi olmamış erkek peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ilkini ilki olarak birine ver bende bakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRahat ol o evire çevire öğretir sana
110 Yorumla
Soran1 yılÖğretirken sıkılmaz mi
Cevap sahibi1 yılDaha keyifli olur ki, sadece çok gereksiz bağırma strese sokma adamı:)
Soran1 yılAma basta oral vs yapamam tiksinirim brn oyle seyler ister mi acaba
Soran1 yılVeya her iliskide olmali mi
Cevap sahibi1 yılHiç bişi yaşamamış olmandan dolayı oral iğrenç gelebilir, ama inan zamanla biberon gibi emersin. Bırak o yapsın sen önce bir keşfet cinselliği sonrasında kopuk bişi çıkar senden:)
Soran1 yılDeğil mi en azından basta istemesin benden. Olur da sonralari yapmak istemezsem bu bir sorun olur mu
Cevap sahibi1 yılDert etme Yapanı bulur
İster illaki
Soran1 yılNasil yani yapani bulur
Soran1 yılAldatir demek mi oluyo bu
Cevap sahibi1 yılTabi canım, haa yapsan da aldatmwz mı yine aldatır o işin başka boyutu tabiki.
Ama oral anal ister bununda farkında ol
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz bence
00 Yorumla
1 yılkiyamam sana yaa bu yastasin
00 YorumlaBence olur
00 Yorumla
1 yılTrol soru
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası