bildiğiniz teni kahverengi bir kadın düşünün cinsellikte birlikte olma isteğinizi azaltır mı yani ben istekli biriyim ama biriyle gerçekte yaptığımı düşününce soğuyorum çünkü benim isteğimi onun isteksizliği öldürecekmiş gibi geliyor sanki ten rengimden dolayı bi tık kendini çekecek gibi.. kafamda mı kuruyorum ama bu konuyla ilgili çok şey okudum erkekler bıngıl bıngıl da olsa kadın o kadar soğumuyor ama beyaz olmayan tenden bi soğuyorlar benim gördüğüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler için güzellik çok önemlidir. Eğer yüzün ve fiziğin güzelse ister esmer, ister kahve ister beyaz olmanın hiçbir önemi yok. Bundan emin olabilirsin canım😊😊
yani beyaz değilim diye erkekler benden soğur diye bir şey yok. Bir erkeği yatakda etkilemek için beyaz olmana gerek yok 😊😊 kolay orgazm olma alışkanlığını kazanmış olman ve orgazm olduğun anda bol bol inlersen, hiçbir erkek seni asla unutmaz 😊😊😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır bu onun gibi değil bu farklılıklar jerzaman heycan verir karşı tarafa esmerle uzun süre sevişen beyaz yemlere daha fazla ilgi heycan duyar beyaz tenlilerle sevisende esmerlerf daha fazla heycan duymasına neden olur bu tamamen o andaki çekime baglii
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılBoyle dusunme cinsellikten keyif almazsin yoksa. İstekli oldugun kadsr karsindaki ayak uydurur sana merak etme
05 Yorumla
Soran1 yılama işte kendini kasa kasa yaptığını düşünmek ya da asıl istediği kadın ben değilim de mecburiyetten benimleyse diye düşünmek cidden keyif almamı sıfırlıyor
- 1 yıl
Asil istegi kadin derken o kismi anlamadim bakirelikten dolayi diyorsan. Uzun sureli on sevismeler de ciddi keyif veriyor. O sekilde dusunup kendini kasma
Soran1 yılhayır normalde beyaz birini istiyordur bu yüzden benimle birlikte olmaktan nasıl keyif alabilir ki
- 1 yıl
Hayir ya zaten begenip bu iliskiye girir insanlar
- 1 yıl
Ki esmer ten her zaman cezbeder
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBence çok çekici çünkü vajina deliği her türlü pembemsi kırmızı oluyor bu beni daha da tahrik ediyor. Esmer biriyle hayal kurmayı çok isterdim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yanılıyorsun esmer ten çekiçi olmasa bodruma gelen beyaz peynirler esmer olabilmek için güneşin altında 2-3 saat o sıcaklığa dayanmazdı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. memeleri güzelse
vajinası temiz ve dudakları etli ise
esmer olması fark etmez00 YorumlaEsmerler daha atesli geliyor , kişiye göre değişir tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSaçma düşünüyorsun.. niye kadınlar güneş altında saatlerce yatıyor bronzlaşıyorlar?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılFizik olarak güzel mi göğüs kalça basen kısmın nasıl görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZenciyi bile arzulayabilirim yeter ki benimle olsun
00 Yorumla
1 yılÇikolata gibi, ısırırım
21 Yorumla
Soran1 yılteşekkür ler sfgsfg
Olurum. Dunyanun öbür ucuna giderim. Yolunu kurban olurum. kavusunca da guide 7 posta *. 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsmer seven birisi olarak. Esmerleri daha çok seviyorum. Hele bir de ten rengi parlayan bir esmer ise bayılıyorum.
00 Yorumla
1 yılYavrum bu ne özgüvensizlik?
04 Yorumla
Soran1 yılbunun konusu çok açılıyor ya hani karşı taraf için isteği düşüren bi unsur olarak, yoksa ekstra beğenilme ihtiyacım ya da özgüven hissetme ihtiyacım bile yok. ama bu sebeple isteği düşecekse ben ne kadar zevk alırım cinsellikten onu düşünüyorum. biraz bile tiksinse ten rengi sebebiyle benim isteğim sıfırlanır o an
- 1 yıl
Tiksinmek ne alaka esmersin diye. Gayet bitter cikolata kızlar güzel yani
Soran1 yılbilmiyorum ya
- 1 yıl
Vallahi cok merak ettim ten rengini. Oyle bir anlatıyorsunki zenci gibi hissettim seni ahahahh
1 yılSaçı esmer ama teni beyaz olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılteni kahverengi diyorum
- 1 yıl
Esmer ten rengi de beğenirim
Çikolata severim hemde çok ;)
00 Yorumla
1 yılİstekli olmasına bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Hayır ben bayılırım merak ettim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSarışının adı esmerin tadı derler bilmez misin
00 Yorumlasınırsız kanka
09 Yorumla
Soran1 yıloldu bir kişi ama o bile bi işe girip para kazanmaya başlayınca beni beğenmemeye başladı sevişmesine sevişmeye devam ettik ayrılana kadar ama ara ara laf dokundurmaları oluyordu
Soran1 yılyazarken utanç hissettim anlatamicam maalesef sfgsfg
Soran1 yılsebep ten rengim işte şopar vs demişliği var kaldı ki kendisi benden daha bile esmer aslında bunu diyen kişinin ama esmerlik nedense kadında olunca itici duruyo erkek esmer olunca hatta zenci bile olunca çirkinleştirmiyo erkeği ilginç bi şey
Gizli Üye(36-45)1 yılAnlayamacağın kadar:)
00 Yorumla
1 yılçok isterim
00 Yorumla
1 yılNe alaka esmer hatunlar gayet seksi oluyor:)
00 Yorumla
1 yılbaya bı arzulanir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılArzualamam.
00 Yorumla Önemli olan karakter
02 Yorumla
Soran1 yılne alaka... cinsellik sırasında karşındakinin esmerliğini göre göre yapmak zorunda kalacaksın öyle düşün
1 yılPembe mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıletek giyiyor musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem