Cinsel Yaşam Kocama vermedim diye ağlıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 gece kalkmış istiyor bende vermedim ağlıyor şimdi napsam susar Kocama vermedim diye ağlıyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kıız kızacağım sana şimdi kocana da vermezsen mezara mı götürcen biz napalım kocamız bile yok hahhaha 13 10 Yorumla Askadamıı30 1 yıl Sana kıyamam ben ama Yorumla Soran 1 yıl @Askadamıı30 of sen çık şurdan bi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kız dursanaaa kısmetimi kapatıyorsunn ahaha Yorumla Askadamıı30 1 yıl İsteyeni beklerim yoksa giderim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O ne demekmiş 😏 Yorumla Askadamıı30 1 yıl Sohbet isteyeni beklerim istenmezsem giderim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana koca lazım ama yaa Yorumla Askadamıı30 1 yıl Şansını dene derim Yorumla Puye961 1 yıl Gel 24 cm sana yeter Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 24 yuh abart Yorumla
kxnan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 38% 1 yıl Ver işte sende zevk al oda zevk alsın belanimi istiyorsun ya. Derdin nedir kocana vereceksin gavura verecek değilsin. o da mutlu olsun sende😍😍 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Erkek değil o istemek nedir ya yapacaksın yapacağını kadını ağlatacaksın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ne diyon be Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Sorun sende değil partnerinde diyorum, bulmuşsun kuzuyu oyun oynuyosun😂 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durgun bir ağlama mı yoksa kızgın bir ağlama hali mi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ver memesini sustur sende emzigini wl doyasıya em yala 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ver ağzına meme sussun al. bu gece bununla idare et de 0 2 Yorumla Soran 1 yıl tamam denicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Durmazsa yaz bir şey daha diyeyim Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Niye agliyo bebek gibi 3 1 Yorumla Soran 1 yıl m*me diye ağlıyo Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ver o zaman uyusun garibim :) 0 0 Yorumla
noliessensible Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl :) Trolün ağbabası heralde bu soru 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ver agzina memeni sussun 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sadece kocana mi? Kocan dışında düşündün mü? 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Günahtır kızım yanarsın valla öyle seyler 0 1 Yorumla demircan89 1 yıl Yapma Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı. Almasını bilmiyor demek ki 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ağlamayana meme yok :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Aç eline ver sussun 0 8 Yorumla Soran 1 yıl ne vericem eline Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne istiyorsa ver işte napacak mezarami goturecen 😂 Yorumla Soran 1 yıl ne verebilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Meme verebilirsin emince susar Yorumla Soran 1 yıl vermem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl öyle Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kuruyup gidecek yazık adama bir işe yarasın bari Yorumla
PonçikReis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% 1 yıl döv onu. 2 1 Yorumla Soran 1 yıl az da dövdüm niye aglıyosun diye daha cok aglamaya basladı Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. vay vatan hayını 2 0 Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vay garibim adama yazik 0 0 Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hahaha sustur ver 0 2 Yorumla Soran 1 yıl susmuyo ki agzına ettiğim Yorumla Burak073436 1 yıl Ne güzel fake sorular Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Emzirsene sussun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hangisini veriyim Yorumla yanlızvesane 1 yıl İkisinide sonrada tut kafasını bastır aşşagı iyice Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Trolü bırak 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ağzına ver 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı. Emzir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Emdir 0 0 Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Ne vermedin 0 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ver ağzına sussun :) 0 0 Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. verirsen susar :) 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ver sussun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Başkasına ver daha da ağlasın 0 3 Yorumla Soran 1 yıl susturamayız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İzlet, bak nasıl susuyor ahahdhf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstersen beraber izletiriz 😘 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ver barışır 0 0 Yorumla
Kaoslyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Emzir bari 0 2 Yorumla Soran 1 yıl susar mı o zaman Yorumla Kaoslyn 1 yıl Susar susar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bana ver az emiyim 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bana vermeyince çavuşu tokatliyorum ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kırbaçla onu sussun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Kıız kızacağım sana şimdi kocana da vermezsen mezara mı götürcen biz napalım kocamız bile yok hahhaha
Sana kıyamam ben ama
@Askadamıı30 of sen çık şurdan bi
Kız dursanaaa kısmetimi kapatıyorsunn ahaha
İsteyeni beklerim yoksa giderim
O ne demekmiş 😏
Sohbet isteyeni beklerim istenmezsem giderim
Bana koca lazım ama yaa
Şansını dene derim
Gel 24 cm sana yeter
24 yuh abart
Ver işte sende zevk al oda zevk alsın belanimi istiyorsun ya. Derdin nedir kocana vereceksin gavura verecek değilsin. o da mutlu olsun sende😍😍
Erkek değil o istemek nedir ya yapacaksın yapacağını kadını ağlatacaksın
ne diyon be
Sorun sende değil partnerinde diyorum, bulmuşsun kuzuyu oyun oynuyosun😂
Durgun bir ağlama mı yoksa kızgın bir ağlama hali mi
Ver memesini sustur sende emzigini wl doyasıya em yala
Ver ağzına meme sussun al. bu gece bununla idare et de
tamam denicem
Durmazsa yaz bir şey daha diyeyim
Niye agliyo bebek gibi
m*me diye ağlıyo
Ver o zaman uyusun garibim :)
:) Trolün ağbabası heralde bu soru
Ver agzina memeni sussun
Sadece kocana mi? Kocan dışında düşündün mü?
Günahtır kızım yanarsın valla öyle seyler
Yapma
Almasını bilmiyor demek ki
ver memeyi ağzına
Ağlamayana meme yok :D
Aç eline ver sussun
ne vericem eline
Ne istiyorsa ver işte napacak mezarami goturecen 😂
ne verebilirim
Meme verebilirsin emince susar
vermem
Neden