1 yılBence çok güzel bir şey bakir olmak illa gidip yapman gerekmiyor yani sen nasıl mutlu isen öyle yaşa kimin ne söylediği önemsiz belki kendini özeline saklıyorsun bu çok iyi bişey saygı duymak lazım
14 Yorumla- 1 yıl
Bazı arkadaşların da dediği gibi duydugum ilk tepki tecrübe meselesi. bazıları sığ örnek diyor ama aynı çataldan bile yemek yemeyen insanlar tecrübe diye nasıl başkalarıyla yatan bir erkek ya da kadını kabul edebiliyor
- 1 yıl
Herkesin bakış açısı farklı bende bakır erkeğim mesela bence kendini değer verdiğin birine açmak çok daha güzel tecrübeli olmaktan tecrübe sonrada kazanılır bence saçma düşünüyor insanlar herkes aynı kafa da olmak zorunda değil
- 1 yıl
tam olarak onu diyordum ağzınıza sağlık. şu tecrübe meşrulaştırmasından ötürü anlam çok değişiyor. ama tercih o da.
- 1 yıl
Ne demek sen boş ver milleti hayat kararlar senin :) sen böylesin seni de böyle seven olur onunla özelini paylaşırsın tecrübe falan hikaye ya ama saygı duymak lazım o fikirlere de tabi ki canını sıkma :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSizi olan biten tüm olumsuzluklar, memnuniyetsizliğiniz ve memnuniyetsizliğinizin sirayet ettiği gidişata rağmen hala arzuluyorsa ve tabi sizin için de evliliğinize dair umudunuz devam ediyorsa hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz. Yine de olayın içindeki kişi olarak sizin ne istediğiniz ve neyi tercih ettiğiniz belirleyicidir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKötü değildir tercihtir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
1 yılBeceriksizler bacak arasının zevkine yenik düşen acizler her zaman kendilerinden farklı olan aykırı sıradan olmayan insanları kıskanmaya mahkumdurlar
12 Yorumla- 1 yıl
Durumu açıkça belirtince olayın altında psikolojik ya da fizyolojik bir problemin olduğunu düşünüyorlar.
- 1 yıl
Beceriksiz işte kendini yönetemiyo hakim olamıyor işte sıradan işte
Gizli Üye(36-45)1 yılKendilerinin ar damarı gitmiş ya herkesinde aynı olmasını istiyorlar. Takılma
20 YorumlaTecrübe olmadığı için kadını yeteri kadar tatmin edilmiceği düşünülüyor
02 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik muhakkak ki önemli, ama temele cinselliği alan birliktelikler mutluluk getirir mi?
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi utanclarini bastırmak için böyle bir algı oluşturmuşlar.
28 Yorumla- 1 yıl
işin ilginç yanı bakirim hayatıma girecek kadının doğal olarak bakir olmasını istiyorum dediğimde bana yobaz ya da çağ dışısın diyorlar :) hayatım boyunca seküler yaşadım üstte de belirttim deist bir dini anlayışa sahibim ona rağmen bu şekilde adlandırmalarda bulunuyorlar, normal görmüyorum. sizin de dediğiniz gibi kendi geçmişlerinde çok kişi, olduğu için o noktayı normalleştirmek istiyorlar.
Cevap sahibi1 yılEvet öyle.. Dini inançtan bağımsız önüne gelene dokunmak, laçkalaşmak normallesmiş.
- 1 yıl
böyle düşünenleri gördükçe rahatladım çok teşekkürüler. sosyal medyaya giriyoruz her yer cinsel içeriklerle dolu küçücük çocuklar neredeyse objeleştiriliyor ve bu normalleşiyor.
Cevap sahibi1 yılCinsellik aslında insana verilen en muazzam duygularlan biri ama bunu da özel olmaktan çıkarıp degersizlestiriyorlar.. Yani yasamak için yaşıyorlar aslında anlamını yitiriyor.
- 1 yıl
bunu dile getirdiğim için farklı görünüyorum :) ağzınıza sağlık. benim zaten bunca yıldır sakladığım dediğim sey esime vermeyi düşündügüm en büyük hediye.
Cevap sahibi1 yılEvet öyle.. Umarım değecek birini bulursun.
- 1 yıl
içim ferahladı, öyle düşünen herkes bulsun umuyorum, esenlikle kalınız
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim siz de..
Terbiyesiz insanlar terbiyelileri sevmez.
30 Yorumla
1 yılDevir kötü salla onları takma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. Kötü algılayan kim ona bakmak lazım önce
10 YorumlaAlgılayan mal sorun sende değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek için tecrübe önemli.
514 Yorumla- 1 yıl
Genelde bu cevabı veriyorlar, lütfen açınız. Tecrübe, çok iyi ilişki için farklı insanlarla ya da sayısı az da olsa farklı insanlarla sürkeli ilişki mi yaşamak lazım? Kadınlar buna neden tecrübe diye bakıyor?
Cevap sahibi1 yılTecrübeden kastım kadını tanıyabilmek. Çoğu erkek kadınların zevk aldığı noktaları bilmez mesela. Bunu öyle süslenmiş p*rno videolarından öğrenemezsiniz. Bunu yaşayarak tecrübe edinmeniz gerekiyor. Evet belki inanışlarımız buna müsaade etmiyor ama, ben partnerimi mutlu etmek istiyorum diyorsanız kadın vücudunu iyi bilmeniz gerekiyor. Ve inanın bir ilişkide seksin rolü %99dur iyi sevişen bir adama duyulan saygı sevgi ile tecrübesiz bir adama duyalan duygular arasında uçurumlar var.
- 1 yıl
Yorumunuza içtenlikle saygı duymakla birlikte kesinlikle katılmıyor sebepleri ise şöyle: belirli bir yaştan sonra cinsellik son bulacak peki oradan sonra ilişki de bitecek mi? Diğer yandan bir ilişki başladı birkaç yıl güzel, daha sonra problem oldu ya da kaza vs. sadece bu yüzden sevdiği kişiden ayrılmalı insan sizin deyişinizle. Çünkü cinsel ilişki bitiyor. Cinsel videolar kısmında dediğinizde haklısınız peki ama onun yerine kadın ve erkek birbirini birlikte tanısa daha zevkli ve kutsal olmaz mı peki?
Cevap sahibi1 yılBakın ben evliyim, eşim bakirdi. 10 yıldır evliyiz ve onun seks anlayışı sadece boşalmak. Seks bundan daha fazlasıdır hiç sevişmediğiniz için beni anlamanız imkansız. Bizim ilk kavgamız onun beni tatmin edemeyişiyle başladı. Sonra ilişkide beni bu kadar yok sayması benim ona olan saygımı sıfıra indirdi zamanla sevgi de bitti. Belki kadın dilinden anlayan, kadınını mutlu etmek için çabalayan bir adam olsaydı çok daha güzel bir evliliğimiz olabilirdi. Cinselliğin kötü olduğu bir evlilik asla yürümez. Ben bunu bilir bunu söylerim.
- 1 yıl
Kocaman bir yalan. Kadin vücudunu ve haz noktalarını tanımak öyle önceden tanımlanmış ve planlanmış şeyler değildir. Her kadinin kendine has duygu eşiğini etkileyen dinamikler vardır. Esas olan hayatında olan kadini tanıyabilmek anlayabilmektir. Milyon tane kadinla birlikte oldum hiç birinin sevdiği, hoşlandığı, etkilendiği, uyarıldığı nokta diğerininkiyle aynı değildi. Tecrübe denen şey de erkek adına konuşacaksak erkeklik pozisyonunun farkındalığına erişmektir. Yani cinselliğin sadece kendi tatmini için bir araç olmadığını, partnerinin de en az kendisi kadar tatmin edilmesinin ilişkinin tabiatının gerektirdiği bir alışverişin adillik esaslı sorumluluk olduğunu, bunun için de özenle, saygıyla ve ciddiyetle yoğrulmuş bir duygu ve iteklemeye ihtiyaç olmayan istekle partnere adanmışlığın zaten kendi hazzının da bir parçası olduğu farkındalığı yeterlidir. Bakır erkek deneyimsizdir demek kolaycılık, kolaycılıktan ziyade defolu olunan durumu eşit zemine çekerek meşruluk arayışıdır. Geciniz
- 1 yıl
@GözlemciÜyee yorumunuz çok açıklayıcı olmuş çok teşekkürler, 8 milyar insan varsa o kadar farklı yapı var. tabii ki doğuştan gelen temel özellikler ve hazsal noktalar mevcut lakin her bir kişide bunun derinliği sizin de aktardığınız gibi değişiyor.
- 1 yıl
teşekkürler, sizi de ben şimdi daha iyi anladım. ama altta arkadaşın açıkladığını lütfen okuyunuz.
Cevap sahibi1 yılOkudum gayet açıklayıcı olmuş teşekkürler
- 1 yıl
Pardon siz evlisiniz eşiniz bakirdi. Peki siz?
Cevap sahibi1 yılBende öyle, bakireydim.
- 1 yıl
Teşekkür ederim. Evlilik dahilinde olup mahremiyet ihtiva eden yerde kesmek en doğrusu. Ancak siz yine de “olsaydı” ibaresiyle tasavvur ettiğiniz kıyas etmeden uzaklaşın çünkü bu tehlikeli bir duruma kapı arayabilir. Şartlarınız eşitmiş. Erkek doğası gereği boşalmak neredeyse istenmeyen bir durum olduğu halde kolayca mümkünken kadin doğası bunu o kadar kolay kılmayabiliyor. Elbette eşinizle hem kişisel hem evliliğinizin sıhhati bakımından gerekli konuşmaları tartışmaları yapmışsınız ve çareler aramistirsiniz ancak yine de ona cinselligin ifade ettiği anlamı yeniden şekillendirmenin sizin elinizde olan bir durum olduğunu hatırlatmak isterim.
Cevap sahibi1 yılNeden benim elimde olsun ki? Bunun için çabalayacak aklı varken bu sorumluluğu ben neden üstleniyorum. Elimden gelenin fazlasını yaptım ama fayda etmedi artık düzeleceğinden pek umudum yok
- 1 yıl
Bence kadınların son zamanlardaki en büyük problemi bu. Her şeyi ama her şeyi erkeklerden beklemeleri. Bunu sizin özel durumunuz için demiyorum yanlış algılamayın lütfen muhakkak ki siz elinizden geleni yapmışsınızdır ama son zamanlardaki genel kanı, kadın-erkek eşitliğinin temel alındığını belirtip erkeği hem klasik hem modern yapıda tutmak. kadınlar istedikleri şekilde kendi modlarına göre bunu seçmek istiyor.
- 1 yıl
Sizi olan biten tüm olumsuzluklar, memnuniyetsizliğiniz ve memnuniyetsizliğinizin sirayet ettiği gidişata rağmen hala arzuluyorsa ve tabi sizin için de evliliğinize dair umudunuz devam ediyorsa hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz. Yine de olayın içindeki kişi olarak sizin ne istediğiniz ve neyi tercih ettiğiniz belirleyicidir
1 yılBence gayet iyi
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence iyi bişey
30 YorumlaÇünkü insanlar istekli
01 Yorumla- 1 yıl
istekli olunca herkesin herkesle yatması mı gerekiyor? açıklar mısınız yorumunuz merak ettim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer