o kadar çok sulanıyorum ki bu durumdan nefret ediyorum eve geldiğim gibi mastürbasyon yapasım geliyor ben bunları yaşamak istemiyorum zamanım çok gidiyor ve aklım sürekli bel altında. bu durumdan nasıl kurtulucam gerçekten çok rahatsız oluyorum. seks konusuna gelicek olursak yapmak istiyorum ama sevdiğim adamı bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğin adamın karşına çıkacağının garantisi yok... 20 yıl da bekleyebilirsin... Biriyle seks yapmaktaki temel motivasyonun karşılıklı cinsel arzu olmalı, aşk değil. Bedeninin istek dolu çığlıklarına karşı koyamıyorsan, sevdiğin ve seni seven adamı beklemen çok gereksiz. Öyle birinin olduğundan, bir gün onunla karşılaşacağından emin misin?
04 Yorumla
Soran1 yılbilmiyorum hiç flörtleşmediğim için bu hale geldim evlilik şart değil
- 1 yıl
İlk cinsel ilişki için birine aşık olmayı beklemek gereksiz... Doyurucu seks için karşılıklı cinsel arzu yeterli. Kızlığını alacak erkekle evlenmek gibi bir kaygın olmayacaksa, çok arzuladığın, seninle sevişmek isteyen biriyle yapabilirsin.
- 1 yıl
Öyle olsa, birbirini seven her çiftin mükemmel seks hayatı olurdu.
- 1 yıl
Doyurucu seksin öncelikli şartı, karşılıklı cinsel arzudur. Çoğu insan, romantik duyguların seksten alınan zevki arttıracağını zanneder, oysa durum tam tersidir... Romantik duygular beklentiye neden olur, beklentiler de hayal kırıklığı yaratır. Cinsel ilişki gibi, insanın en saf, en doğal dürtüsünü açığa çıkardığı bir eylemde içinde olması gereken duygular cinsel arzu ve şehvettir.
En İyi Cevaplar
1 yılneden çekinesin neden utanasın isteksiz olanlara bakıp onları ayıplamıyorsak ayda bir defa sevişen karı kocayı kötü görmüyorsak kusura bakmasın bizim gibi aklı fikri orada olanlarda normal bence her insanın limiti farklıdır. kimileri konusmayla bile tahrik olur, sabah kalktığı gibi erekte olur, mutluysa huzurluysa bile canı yapmak ister ve bence bu kötü bişey değil ödül valla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılDüşünmeyerek geçer
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlendiğinde veya sevgilinle ki bu senin tercihin yaptığında ve istediğin zaman yapacak olacağını bildiğinde toparlarsın. Yani onu yemeden dinmeyecek.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu şekilde devam edersen sonu gelmez. Bitirmek için deneyimlemen lazım gibi görünüyor. Hoşuna giderse dahada çok isteyebilirsin ama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. knk al 22 santim bir vibratör bak keyfine, paran varsa çok iyi özellikleri olan var. sonra sevdiğin birini bulunca evlenirsin.
00 YorumlaNeguzell disardayken mi cok sulaniyosunn demekki gordugun kisiler etkiliyo seni ama guzel kokuyodur kilotlarin 🙂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Güvendiğin biri olursa doyasıya yapmamalısın illa sevgi gerekmiyor hoşlandığın la yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen evlendiğinde kocanın kemiklerinde ilik milik bırakmazsın alimallah
00 YorumlaOncelikle soyliyeyim bu gecmez. Cunku hormonal ve psikolojik bir sey. Ama kotu bir sey demek degildir. Sadece yeterince kendini tatmin etmen gerek. Bir doktor olarak tavsiyye ederim ki istek olunca bastirma. Hormonal bozukluklara neden oluyor
00 Yorumla
1 yılSana en kısa ve net açıklamasını yapayım mastürbasyon esnasında tam boşalmaya ulaşamazsan hep yarım kalırsın ve sürekli canım ister mastürbasyon yöntemini değiştir derim
06 Yorumla- 1 yıl
Bu dediklerimi uygula bu kadar aklına seks de gelmez isteğin de azalır
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl23 yaşındayım küçüklüğümden beri ilgili olduğum için kaç yıldır böyleyim bu durumdan da aşırı sıkıldım cidden
- 1 yıl
Mastürbasyon yöntemini değiştir sürekli aynı şekilde mastürbasyon yapmak insanın sadece anlık olarak isteğini giderir fakat yöntem değiştirirsen farklı haz alırsın ve uzun süre idare eder.
Mastürbasyon yaptıktan sonra tam boşalmaya ulaşabiliyor musun
Soran1 yılevet ulaşıyorum anlamadığım şekilde yine yapasım geliyo orası yanıyo bildiğin tekrardan yapma zorunluluğu hissediyorum bu arada sürterek mastürbasyon yapıyorum
- 1 yıl
Sürtünerek yapma uzun süredir aynı yöntem artık etkisiz kalır
- 1 yıl
İstersen bana ulaş ben sana binbir türlü yöntem söyleyim onlardan birini dene
Ben sağlıkçıyım hemde bu konularda tecrübeliyim
Gizli Üye(18-24)1 yılAktivite yaptığın olmuyor mu ya da sevgilinde mi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi olmadığını düşünüyorum öyleyse eğer de farklı odaklar bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl yani normal bir yerde otururkende sulanıyon mu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvlenmeden yapma. Prono gibi şeylerden de uzak dur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBi kere yapsan kendine gelirsin ama kendini yeteri kadar hazza doyuramadıgın için oluyor
00 Yorumla
1 yıloha trol sorunun nirvanası helal olsun, erkek misin?
00 Yorumla
1 yılSen tam haz alamiyosun o yüzden oluyor sanırım mastürbasyon tam anlamıyla yapamiyosun
00 Yorumlaçirkin kızlarda böyle olur. normal.
01 Yorumla
Soran1 yılçirkin falan değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılartık zamanı gelmiş ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılNormal bir durum hanımefendi ben de öyleyim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılseks yaparak gecer bebegim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaşın sorabilir miyim?
02 Yorumla
Soran1 yıl23
Gizli Üye(18-24)1 yılOff kız midem bulandırdın ya 🤦🏻♀️😩
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTahmini haftada kaç defa oluyor
06 Yorumla
Soran1 yılher gün bu durumu yaşıyorum o yüzden bu kadar hoşnut değilim
Cevap sahibi1 yılBakiresindir kesin kendimden biliyorum bu olayi
Soran1 yıldeğilim bu arada
Cevap sahibi1 yılSürekli yapiyormusun cinsellik
Soran1 yılhayır 1 yıl oldu yapalı
Cevap sahibi1 yılmastürbasyon hergun hergun sıkar ben eskiden hergun yapıyordum igrenctu şimdi 15 günde 1 yapiyorum dolu dolu akitiyorum ve dahada zevk aliyorum
Gizli Üye(45 üstü)1 yılbiraz aç kal bakalım istek kalıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen beklerken suyun çekilecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılseks yapmadan geçmez sdfdsf
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılO nerde
01 Yorumla- 1 yıl
Bunu buraya yazmanda ki amaç ne
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. şaka yapıyorsun dimi
00 Yorumla
1 yılGeçmese mi
00 Yorumla
1 yılSevişmeden geçmezz
00 Yorumla
1 yılBende öyleyim ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılAyvayı yemişsin sen.
00 Yorumla
1 yılGeçmez
40 Yorumla
1 yılYaş kaç
02 Yorumla
Soran1 yıl23
- 1 yıl
Ergen de değilsin anormal 😂
Ayni
10 Yorumla
1 yılYaş kac