Selam arkadaşlar. Böyle bi teklifte bulundu. Ben sana yaparım sende yaparsın dedi. Ama bana iğrenç geliyor siz ne düşünüyorsunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selam arkadaşlar. Böyle bi teklifte bulundu. Ben sana yaparım sende yaparsın dedi. Ama bana iğrenç geliyor siz ne düşünüyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Karşılıklı yalama yapılmayan evlilik mi olur ya? Gir çık bitti diye mi seks yapıyorsunuz siz? Çok sıkıcı.
Oral seks kadını orgazma hazırlar... Çam sulanmadan dikilmez, a.. m yalanmadan s.. ikilmez. Bunu bilmeden evlenen kadının da Allah belasını versin.
Yalamam, ağzıma almam diyen kadınla da, yalamam diyen erkekle de evlenilmez.
Ağzıma almam diyen kadınla evlendiysem boşanırım.
Ya ne alakası var ya ya benim gibi düşünen biriyle evliyim ben
baba evine geri dönebilirsin kadınlık yapmayacaksan evliliğin pek bir anlamı yok
Ben kadınlık yapıyorum illaha iğrenç bir şey yapmak mı kadınlık
Cinsel terapistler bu yüzden var iğreniyorsan adamınkinden başta evlenmemen gerekirdi gözü kayarsa suçlayamazsın
Yo suçlarım şimdi senin karın seni ilerde bi konuşa beğenmez aldatırsa haklısın mı dersin? Her isteği olmadığında aldatmak ne hakla?
Evlenmeyi düşünmüyorum ama olursa zaten onu tanımış olurum bu konulardaki hassasiyetini bilmediğim kadınla evlenmem eşler arasında olur olmaz yaparım yapmam gibi şeyler dönüyorsa zaten o evlilik hiç başlamamalı istediği normal uçuk değil evliler yapar sorun sende
Herkes sevmeyebilir ama hijyeni sağladığınız takdirde yapılabilir bi durum. Erkekler çok sever
Sana oral yaptı mı eşin? Veya daha once bu hissi tatdın mı?
Hayır yapmadık
Bence bi deneyin derim. Eğer tiksinti geliyorsa bırak eşin sana yapsın normal birleşme ne ki emin ol uçacaksın ve belki o anda sende onu yalamaya başlayacaksın.
Ama duştan sonra ve tertemiz olmasına dikkat edin daha da fazla haz alırsın 😉
Ben seviyorum saatlercede kurutana kafar yaparim ve oyle istekli hir es istiyorum ama denkgelmiyorki valla hemen nikahi basarim
Ben sana yapmak istemiyorim başka kadın yapabilir izin veriyorum dersen sorun olmaz
Sen karına bunları söylersin
Karım olsa öyle sryoleme gerek kalmaz
Sana iğrenç geliyorsa yapma zorunda değilsin
Sonra aldatılınca ağlama
Niye senin karın seni aldatınca sen ağlayacak mısın
Oral yapmayan sensin ben değil ben aldatılmam rahat ol ben kadına kadınlığını hissettiririm😉
Aynen aynen yarım erkek
Yarım😂🤣 bunu açarmısın nasıl yarım 😂
Oral yapmayan kadın çeyrek kadın bile olamaz o adamın yerinde olsam seni kapı dışarı ederim
Vallahi senin fikirlerin benim nezdimde hiçbir zeminde olamayacağı için zırla zırla dur
Yav hadi bak işine sen benim gibisini anca rüyanda görürsün😂
Uyumayayım o zaman
Kocan oralı başkasıyla yaşarsa ne olacak
Boşanacağım
Sen yapmadın diye bak
Yo karaktersiz olan ne yaparsa yap aldatır adam olan yapmaz
Tercih meselesi canım istemiyorsan yapmazsın
Hiç yapma iğrenç geliyor sa olmaz zaten
Neden iğrenç ya saçmalama
Yap beya nedir
bence cok guzel ama zorla ıstemeyerek olmaz
Ben çok istiyorum yalamayı yaa