Cinsel Yaşam Cinsellik için performans arttırıcı ilaç kullanılmalı mı? _cirkin_kral_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evet kızlar bu konuda sizinde fikirleriniz çok önemli. Cinsellik için performans arttırıcı ilaç kullanılmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır gerek yok 0 0 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. İhtiyaç duyuyorsa kişi ve kalbi falan kaldırıyorsa kullanır. 1 2 Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl İhtiyaçtan değilde daha uzun zaman geçirmek için kullanılabilir mi sence ve değer mi? Yorumla NickSevmeyenlerden 1 yıl Dinlenir tekrar sevişirsiniz oğlum aceleniz ne? Yangından mal kaçırır gibi. Yorumla
Doruk_kk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Ben sadece geçiktirici sprey kullanıyorum ilişki süresini 1 saat kadar uzatıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayir ama cabuk yoruluyorum 4 21 Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Benim hatun napsin Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Atmadan yapiyrm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kopyakalpler31 anlamadım Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Sen yoruluyorsun ilaç ile ben ilaç atmıyorum benim hatun napsin diyorum ağlıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kopyakalpler31 ilaç kullanmiyoruz bende bi kerede yoruluyorum güçsüzüm eşim de sakin ol diyor🤣 hatununa üzüldüm Yorumla kopyakalpler31 1 yıl 1 kere ne ya bir kesmez benii Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Zayıf misin ondan mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kopyakalpler31 bizi kesiyor kilom normal ama vücudum öyle çabuk yorulurum zaten Yorumla kopyakalpler31 1 yıl 1 kesmez be abla gözünü sevim çok olsa 5 dk sürer o ajajsks Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kopyakalpler31 dk tutmadık bize yetiyor😂 Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Yetiyorsa iyi o zaman yaşlar kaç Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Bende şöyle bi 50 55 yaşında biterim heralde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @kopyakalpler31 27 yiz ikimizde Yorumla kopyakalpler31 1 yıl 27 mii Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Sizin o yaşta fırtına olmanız lazım Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Hem boşsun hem saygısızsın salça olup durma işine bak 31ci @kopyakalpler31 Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Tm abi 😆Kimin ne oldigu belli kafanı yorma Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Alkolü az iç siroz olmuşsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam sakin olun kaçtım ben Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Sen kaç kocanın yanina hadi Yorumla havacokkksicakkk 1 yıl Kaç defa orgazm oluyorsun ki yoruluyorsun hemen Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İhtiyacım yok. Zararlı zaten bunlar 3 1 Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Ne gibi zararlar bunlar
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. kullanılmamalı diye düşünüyorum 0 3 Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Nedenini de söylermisin? Yorumla bsrtpl 1 yıl zararlı değil mi? Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Aspirinden çok zararlı olduğunu düşünmüyorum Yorumla
kopyakalpler31 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Gerek yok kardeşim ben 5 6 atıyorum 1 4 Yorumla Sınırlarda_Yaşayan 1 yıl Oha Yorumla kopyakalpler31 1 yıl He abi genç adamız normal sigara yok alkol yok beslenme düzenli ve iyi az bile yani Yorumla Sınırlarda_Yaşayan 1 yıl Ne desem bilemedim maşallah diyeyim nazar değmesin Yorumla kopyakalpler31 1 yıl Eyvallah abi darısı senin başına beline kuvvet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır zararlı 1 7 Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pek çok yan etkisi var Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Bilenen sıkca rastlanan ve önemli bi yan etkisi nedir? Bu platform bilgilendirme amaçlı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kullanmadığım için bilinen kısmı hakkında yorum yapamam Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama araştırmalarda kalp çarpıntısı, ağrısı gibi pek çok zarar okumuştum Yorumla _cirkin_kral_ 1 yıl Evet lakin belirli kişilerde bu öyle. Yani çoğunlukta diyemeyiz. Ayrıca doğal karışımlarla da yapılan zararı en aza indirgenen doğal ürünlerde mevcut (macunlargibi) yinede eczane ve tse damgalı olmayan bir yerden almamak gerek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır gerek yok
İhtiyaç duyuyorsa kişi ve kalbi falan kaldırıyorsa kullanır.
İhtiyaçtan değilde daha uzun zaman geçirmek için kullanılabilir mi sence ve değer mi?
Dinlenir tekrar sevişirsiniz oğlum aceleniz ne? Yangından mal kaçırır gibi.
Ben sadece geçiktirici sprey kullanıyorum ilişki süresini 1 saat kadar uzatıyorum
Hayir ama cabuk yoruluyorum
Benim hatun napsin
Atmadan yapiyrm
@kopyakalpler31 anlamadım
Sen yoruluyorsun ilaç ile ben ilaç atmıyorum benim hatun napsin diyorum ağlıyor
@kopyakalpler31 ilaç kullanmiyoruz bende bi kerede yoruluyorum güçsüzüm eşim de sakin ol diyor🤣 hatununa üzüldüm
1 kere ne ya bir kesmez benii
Zayıf misin ondan mı
@kopyakalpler31 bizi kesiyor kilom normal ama vücudum öyle çabuk yorulurum zaten
1 kesmez be abla gözünü sevim çok olsa 5 dk sürer o ajajsks
@kopyakalpler31 dk tutmadık bize yetiyor😂
Yetiyorsa iyi o zaman yaşlar kaç
Bende şöyle bi 50 55 yaşında biterim heralde
@kopyakalpler31 27 yiz ikimizde
27 mii
Sizin o yaşta fırtına olmanız lazım
Hem boşsun hem saygısızsın salça olup durma işine bak 31ci @kopyakalpler31
Tm abi 😆
Kimin ne oldigu belli kafanı yorma
Alkolü az iç siroz olmuşsun
Tamam sakin olun kaçtım ben
Sen kaç kocanın yanina hadi
Kaç defa orgazm oluyorsun ki yoruluyorsun hemen
İhtiyacım yok. Zararlı zaten bunlar
Ne gibi zararlar bunlar
kullanılmamalı diye düşünüyorum
Nedenini de söylermisin?
zararlı değil mi?
Aspirinden çok zararlı olduğunu düşünmüyorum
Gerek yok kardeşim ben 5 6 atıyorum
Oha
He abi genç adamız normal sigara yok alkol yok beslenme düzenli ve iyi az bile yani
Ne desem bilemedim maşallah diyeyim nazar değmesin
Eyvallah abi darısı senin başına beline kuvvet
Pekmez iç
Hayır zararlı
Ne gibi
Pek çok yan etkisi var
Bilenen sıkca rastlanan ve önemli bi yan etkisi nedir? Bu platform bilgilendirme amaçlı
Kullanmadığım için bilinen kısmı hakkında yorum yapamam
Peki teşekkürler
Ama araştırmalarda kalp çarpıntısı, ağrısı gibi pek çok zarar okumuştum
Evet lakin belirli kişilerde bu öyle. Yani çoğunlukta diyemeyiz. Ayrıca doğal karışımlarla da yapılan zararı en aza indirgenen doğal ürünlerde mevcut (macunlargibi) yinede eczane ve tse damgalı olmayan bir yerden almamak gerek