Kadınlık gururumu ayaklar altına almadan nasıl geri dönmesini sağlarım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kadınlık gururumu ayaklar altına almadan nasıl geri dönmesini sağlarım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sacma sapan işler yok ulaşılmaz olmakmış yok ulaşamamakmış egon yüzünden toprak olucan haberin yok 😀
Belki de haklısın
Bazı şeyler olması gerekiyorsa olsun lütfen..
Olmadı ve bitti
O zaman başka bi zeus bak 🙄
İstemiyorum başkasını da
Bunu dersen kaybedersin. Senin güzelliğini başkaları keşfetsin eminim seni yaşayan başka birine çok değeceksin
Eğer sen Hera gibi bi kadin değilsen o da Zeus gibi bi adam değildir. Boşuna üzülme
Benim Hera olup olmamamla başka bir adamın Zeus gibi olmasının ilgisini anlayamadım
Böyle kalsın. Tarih senin adını yazsın. Üç beş dakikalık zevk için değmez böylesi daha klas
Emin misin? Ulaşılamayan kadın olmak daha mı havalı?
Herkeste var aynısından
Yani? Anlayamadım
Böylesi daha iyi diyorum
Onun gözünde mi? Toplumun gözünde mi?
Hangisinde olsun istersin
İkisinin de? Ama reddettiğimde toplumu, itibarımı, doğrularımı düşünüyordum. Şu an onu düşünüyorum
Nefsin ve Kendinle baş başa kaldığın için şu an böyle düşünüyorsun geçer o
İnsan içine çıkacağını hatırlayınca geçer mi diyorsun
Tek zeus o değil
Başkasına zeus demem artık
Yunanlar da tanrıdan bol ne var
Tanrı değil kul isterim artık
Hayırlısı be kanka
Yenisini bul. Zeus olmaz da poseidon gibi olur.
Hahahaj tanrı mı bitti 😄
Beni reddeden birine asla tekrar gidip konusmazdım.
Su iç ama soğuk.
Üstüne iyi gider demi 😀
Halen aynı ortamda bulunuyor musunuz
Hayır
Buna benzer bir durum yaşamıştım
Sonuç
Birlikte olmuştuk
Bazı adamlarla oyun oynanmaz😉
Bir bad boy kuralı desene
Aynen öyle reddedilmek her erkeğe göre değil
İlk reddedişim değildi ama o da ne istediğini bu kadar net daha önce hiç söylememişti
Dedimya zaten ikinci kez reddetme şansı tanımayız😉
Siz telefonda normal sesinden erekte olup mastürbasyon yapacak kadar bir kadını istediniz mi? ya da bunu yapmak abazalık mı? Bu adamla aynı kulvarda mısınız?
Sadece telefondaki sesten erekte olacak adamla aynı kulvarda değilim, ben daha çok telefondan herşeyi konuşup ilk buluşmada herşeyi yaşayan adamım, kadın yokluğu çekmedim, ama soruyu üzerime aldım bana evet demicek kadına laf olsun diye teklif etmem diyelimki ettim ve beni reddetti o an benim için biter unuturum hatırlamam bile
Bu yüzden kimseye 2. Kez reddetme hakkı verilmemeli, ama bahsettiğin profil sen teklif etsen unutur gelir takmaz yani, yoklukta çünkü😉
Yoklukta olduğu için beni isteyen adam!
Çok onur kırıcı geliyor kulağa. Eskorta parası yetmemiş de kimi bulursam onu öpeyim gibi geldi şu an kulağıma.
Ama öyle etrafında kadın olmayan adam işidir telefondan erekte olmak, bak nude atmak bile gerçek bir tanışma olacaksa anlamlıdır yani o gün bir cinsellik yalanaksa yükselirsin yoksa resimden yükselmekte bana anormal geliyo😃
Belkide acayiplik bendedir🙂
Ayrıca esc gidende acizdir bence bunu iş olarak yapan bir kadından nasıl zevk alınırki😃
Sen bakma bana ben değişiğim biraz 🙂
Sizi bilemiyorum. Sanal değil bu adam eski iş arkadaşım: beni canlı kanlı görmüş biri. Dediğine göre yıllardır biz her iletişime geçtiğimizde bu beni hayal ediyormuş, saatlerce yatakta yatıp beni düşünüp mastürbasyon yapıyormuş. Ben hep lafı ağzına tıkamışım, içinde ukte kalmışım.
Cinselliğe ikna etmek için uyduruyor da olabilir. Zaten bizim iletişim tamamen biteli çok oldu
Neden bunu sana söylememiş okadarmı özgüvensiz lafı ağzına tıkama diye bişey yok, sana hislerini belli ederdi şimdi karşılık veriyosan ozmanda verirdin haksızmıyım
mastürbasyon yapıyomuş sonunda sence yoklukta olmayan biri mastürbasyon yaparmı yaptırmak varken😉
Ben onu başka kadınlarla da gördüm zamanında, tatile gitti başka kadınla, bir ara evlendi boşandı , başka kadınlarla kafelerde arabalarda da gördüm. Tipi baya iyi. Onla yatan 2 kadın var onları da biliyorum. Çok yoklukta biri değil ondan eminim. Beni ikna etmek için diyor olamaz mı sizce?
Olabilir diyim belliki bunu duymak istiyosun🙂
Sohbet için teşekkürler sabah iki operasyonum var uyumam gerekiyor iyi geceler
Hayvanları seven insandan kimseye zarar gelmez diye kendimi teselli edermişim
Zarar gelmez zaten sevişmek istemek kötü bişey değil büyütme okadar😀
Madem yatmak istiyordun neden önce
Ay sağol çok fikir verdin
Ya fikir vermek değil madem istiyorsun koydurmak İstiyorsun Niye reddettin o zaman git cilve yap gönlünü al ima et yanlış yaptığın Hani elektriklenme ver ona ne bileyim dekolte falan aç yanında
Hiç gerek yok o peşinde kossun
Şartelden attı adam
Daha iyi boş ver
Neresi daha iyi? Uçtu vahşi kelebeğim 😂
Olsun uçsun ama o hala aklında ulan o kadar kız verdi bu vermedi diyecek aklında olacaksin kuduracak
Ay emin misin böyle olacağına? Keşke
Olur
Ben öyleyim
Sen kimseyle beraber olmadım demiştin geçenlerde
Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Ya da başkası ile mi karıştırdım ki!
Evet olmadım olmak isteyen kızları reddettim ama pişmanım elimde çok şans vardi ittim hepsini
Doğru hatirliyorsun
Kardeşim tutarsızlıklar ülkesi gibisin. Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Herkes verdi bir o vermedi diyecek benim gibi diyorsun sonra dönüp ben kimseden almadım diyorsun. İçinde iki farklı karakter mi taşıyorsun?
Hayır ya of anlatamadim beni istediler ben yok dedim senin gibi ama işte ben yok dedim diye pişman olduysam o da olur
İyi de reddeden benim o niye pişman olsun
O işte bunu takıntı yapacak ulan herkes oldu da bu neden olmadı bu neyi istemedi halbuki istiyor gibiydi de falan diyip kendi kendine çelişki yaşar gece yatağında uyumadan önce ama şu var sürekli kadınlarla yatan bir erkek asla tek başına uyumaya zamanı yoksa aklına sen gelmezsin
Bilmiyorum. Bence gelmiyorum artık aklına. Oysa yıllardır resimlerime bakıp beni hayal ettiğini, beni düşünüp saatlerce yataktan çıkamadığını, sesimi duyunca bile erekte olduğunu , çok istediğini söylemişti
Seni tahrik etmeye çalışmış belli ki başarılı olmuş ki sen yıllar öncesindeki olayı unutamadigina göre
Biz küseli 45 gün filan oldu. O yıllardır yapıyorum bunu diyerek anlattı. 5 yıldır tanıdığım biri
Geçmişten beri elde etme isteği varsa aklında olursun benimde var öyle elde etmek istediğim ya da cinsel çekim duyduğum ama bana kanka diyen kızlar
Ama bitti hiç görüşmüyoruz artık. Kabul etmedim diye kızdı engelledi
Yine de gelir miyim aklına? Başkaları ile olsa bileb
Bendede kızlar beni engelledi ama aklimda
Başkası varsa onu tatmin ediyorsa hayir
Engellenenin aklına gelmesi normal, ben engelleyeni soruyorum. Anlaşamıyoruz sanırım
Yok olmaz seni asla asla düşünmez
Tıpkı seni düşünmedikleri gibi mi
Evet bu duygu içten içe sana acı verse de bende olduğu gibi sana da acı verecek ama yapacak bir şey yok pişman olup o kişiyi hayal edip boşalmaya devam edersin artik
Midemi bulandırıyor senin acizliğin
Dustugun durum için midenin bulanmasi garip sen kendini o duruma soktun ama
Düştüğüm bir durum yok. O teklif etti ben reddettim. O da bana sinirlenip engelledi. Benle yatıp engellemiş olsa o zaman düştüğüm bir durum olurdu. Şu an burada onu düşünüp soru sorduğumu bile bilmiyor. Sonuçta onu reddeden biriyim reelde
Ama içten içe pişman olup onu arzulayan bir kadınsın bu gerçeği de unutma saklama
Evet olabilir , sonuçta o içimi bilmiyor değil mi? O yüzden dışardan hiç de acınacak görünmüyorum emin ol
Dışarıdan kimse öyle görünmez zaten önemli olan içindeki durmun
Eee yani?
Tanrıyı red ettin
Çarpıldım
Fark ettim🤣🤣🤣🤣🤣
Kaçırmışın boş ver artık
Olmaz ondan başkasına heyecanlanamıyorum
Yaaa süresi kısaysa
Ne fark ederb
İi bakalım
Zeus kim
Benimki