Genel auradır. Bakışlardır, gülüştür bazen. Gözlerinin içinde o alevi görmek ve yansıtmaktır. Bazı insanların ekstra çaba harcamasına gerek yok bu yapısında var. Çıplak gezmek seksilik değil teşhircilik bana göre.
Seksilik onu cezbeden çıplak giyinik farketmeksizin ona çekici gelebilen bana göre fiziksel görsel olarak seksi gelmesi dışında konuşması bakışları da aynı etkiyi yaratabilir ama ben daha çok asaletli insanları seviyorum duruşu tavrı seksilikten daha güzel ve önemli geliyor daha çok hayranlık gibi bu bence seksi olmaktan çok daha güzel
Seksilik sadece görünüş ile olmuyor, bugün bir kız ile tanıştım, ilk bakışta güzeldi ama sonra bir konuşmaya başladı yarım saat hiç nefes almadan konuştu resmen, kaçtım kurtuldum resmen.
Abla 18 yaşındayım ayak fetisim var çorapsız güzel ayak görünce dayanamıyorum çok hoşlanıyom yani ayakları güzel olmalı
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
3 ay
Cidden mukemmel abla ilerde evlenip karım olunca o güzel karımın güzel ayaklarını çorapsız gordugumde öyle hoşlancam ki sürekli ayağını çorapsızken okşayıp öpüp yalıycam ohhhhh 🤤🤤🤤🔥🔥🔥 ve sürekli çoraplarını çıkarcam