Cinsel Yaşam Bu kadar istekli olmak kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Günde 3 defa mastürbasyon yaptığım oluyor erkekleri yükseltmek çok hoşuma gidiyor yaptıkça yapasım geliyor 21 yaşında bakireyim Bu kadar istekli olmak kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır bence kötü değildir 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yapmaya devam o zaman gadası 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İşin içine girince çıkılmıyor işte alışkanlık oldu bende de kötü durum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet seni çok iyi anlıyorum Yorumla Serhatsrk01 1 yıl Her yalnız olduğunda aklına o iş geliyor kötü Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl çünkü muhtemelen bakiresin ve daha önce hiç değer bir şey yaşamadın 0 4 Yorumla ax2akrep 1 yıl çünkü Türkiye'deki hiçbir kadın gerçek hayatta bu kadar istekli olamıyor Yorumla Soran 1 yıl Evet yaşamadım ama nerden biliyorsun Yorumla ax2akrep 1 yıl tecrübelerim ciğerim :) Yorumla ax2akrep 1 yıl noldu Yorumla
burakkx_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Benim de libidom yuksektir 😜, bodyci oldugum icin 0 0 Yorumla
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Libidon yüksek normal tabıkı. Ama fazla sık yaparsan vajına dudakların kararır 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Neguzel bende bayanlari tahrik etmeyi seviyorumm adirmak hosuna gidiyorr 0 1 Yorumla 34fnry 1 yıl Guzel nude alsan mesela islanirmisinn Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Çok güzel ama fazla mastürbasyon vajina şeklinibozar 0 0 Yorumla
özgüradam07 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Mastürbasyon yaparak tam boşalmaya ulaş yoksa kendin sıkıntı yaşarsın Genelde sanal seks mi yapıyorsun 0 1 Yorumla özgüradam07 1 yıl orada misin Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. benimde yüksek 3 3 Yorumla matiasdelesp 1 yıl Düşürelim 🔥 Yorumla Soran 1 yıl Beni gecemezsin 😂 Yorumla yelizece 1 yıl geçerimmm aşkooo :))) Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. karşı tarafı etkilemek herkesin hoşuna gider 0 0 Yorumla
mersinli_ali Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 yıl erkeklerin istekli olduğu her halinden belli oluyorda kızlar nedense hep bir terslemeler 0 0 Yorumla
Askerbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl en sevdiğim kız modelisin. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Askerbey90 1 yıl Konuşsak mı Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Klavye mastrbasyoncusuuuuuu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten boşsunn Yorumla BoşdünyanınBoşişleri 1 yıl Hahahahaha tabii tabiiii Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kafani baska seylere yogunlastir 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyleyim zaten ama yapım böyle galiba Yorumla
noliessensible Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl istekli bir koca bul hemen evlen :) 0 0 Yorumla
demirrd Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl olur öyle arada. niye gerçekte yapmıyorsun? 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Sürtünme yoluyla yap tatmin edilmelisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seni tanımak isterdim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Libidosu yüksek bir erkeğim doğasını kabullenmiş yüksek libidosu olan bir kadınla enerjimiz tutar diye düşünüyorum Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir oral seni kendine getirir 0 0 Yorumla
Ozzoz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Himm yükseltmekte iyi misin 0 4 Yorumla Ozzoz 1 yıl Kötü yanları var ama haberin olsun Yorumla Soran 1 yıl Neymis Yorumla Ozzoz 1 yıl Gerçek ilişkide haz alamama , tatmin olamama vs ama başka şeyler de var da buraya yazmam uygun olmaz Yorumla Ozzoz 1 yıl Yani yorumlarda uygun olmaz Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Offff diyorum 👅👅👅 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kötü değil. 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. yapıştır gitsin 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Çok fazla 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yorar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Hayır bence kötü değildir
Yapmaya devam o zaman gadası
İşin içine girince çıkılmıyor işte alışkanlık oldu bende de kötü durum
Evet seni çok iyi anlıyorum
Her yalnız olduğunda aklına o iş geliyor kötü
çünkü muhtemelen bakiresin ve daha önce hiç değer bir şey yaşamadın
çünkü Türkiye'deki hiçbir kadın gerçek hayatta bu kadar istekli olamıyor
Evet yaşamadım ama nerden biliyorsun
tecrübelerim ciğerim :)
noldu
Benim de libidom yuksektir 😜, bodyci oldugum icin
Libidon yüksek normal tabıkı. Ama fazla sık yaparsan vajına dudakların kararır
Neguzel bende bayanlari tahrik etmeyi seviyorumm adirmak hosuna gidiyorr
Guzel nude alsan mesela islanirmisinn
Çok güzel ama fazla mastürbasyon vajina şeklinibozar
21 yasinda bekarım hiç yapmadım sorusuda sana ait degilmi
Gel iddiaya girelim beni yükseltemezsin, var mısın?
Mastürbasyon yaparak tam boşalmaya ulaş yoksa kendin sıkıntı yaşarsın
Genelde sanal seks mi yapıyorsun
orada misin
benimde yüksek
Düşürelim 🔥
Beni gecemezsin 😂
geçerimmm aşkooo :)))
karşı tarafı etkilemek herkesin hoşuna gider
erkeklerin istekli olduğu her halinden belli oluyorda kızlar nedense hep bir terslemeler
en sevdiğim kız modelisin.
Teşekkürler
Konuşsak mı
Klavye mastrbasyoncusuuuuuu
Gerçekten boşsunn
Hahahahaha tabii tabiiii
Kafani baska seylere yogunlastir
Öyleyim zaten ama yapım böyle galiba
Kontrol edebiliyorsan kötü değil.
istekli bir koca bul hemen evlen :)
Abla izmirliysen bul beni hahaha
olur öyle arada. niye gerçekte yapmıyorsun?
Neden kötü olsun, ne güzel işte.
Sürtünme yoluyla yap tatmin edilmelisin
Gençlik ateşi yanıyor canım
Seni tanımak isterdim
Neden
Libidosu yüksek bir erkeğim doğasını kabullenmiş yüksek libidosu olan bir kadınla enerjimiz tutar diye düşünüyorum
Hmmm çok hoşşş
Sana yetiyor mu mastürbasyon
22 yim bende aynı şekil tanışalım mı
İyi bir oral seni kendine getirir
Himm yükseltmekte iyi misin
Kötü yanları var ama haberin olsun
Neymis
Gerçek ilişkide haz alamama , tatmin olamama vs ama başka şeyler de var da buraya yazmam uygun olmaz
Yani yorumlarda uygun olmaz
Offff diyorum 👅👅👅
Normal
Kötü değil.
yapıştır gitsin
Yap ozaman
Çok fazla
Evet kötü
Yorar
Çok iyisin var ya
Tamam erdal abi
Kendine hobiler bul