Ben şunu kadınlar kadınlar gerçekten efendi erkek yerine nerede boş konusan nerede kadına yalandan ilgi verip temasta bulunup niyetini cinsellik olsa bile belli eden erkeklere daha ilgili oluyor numarasini bile isterken ulan acaba yanlış anlar mı beni diyen bir erkeği asla görmüyor umurlarinda değiller bu kadınlar beyinleri yerine gördükleri ve duyduklariyla haraket etmesi hep devam edecek mi sizce ve bu kadınlar efendi erkekleri er ya da geç fark edecek mi aynı şekilde bu efendi erkekler ( ben dahil) artık değişmeli miyiz bizde mi yolda gordugumuz kızla konuşmak için taktik yapalım laf atalım girgira alıp konuşalım kadınlar ne istiyor cidden
Cevabın nedir?
Hayır. Öncelikle herkesi aynı kefeye koymayı bırakmalısınız. Erkeğin de kadının da iyisi de var kötüsü de. Bak ben efendiyim diyorsun ama erkeklerin gerçekten çoğu kötü ve kötü niyetli. Kızlar da bütün erkekleri böyle zannediyorlar. Kötünün iyisini seçmeye çalışıyorlar. Çoğu hemcinsim kendi değerinin farkında değil ki.
Size (iyi erkeklere) düşen seçici olup doğru kişiye ilgi ve sevgi vermek. O zaman asla sorun yaşamazsınız. Değer verdiğiniz kadar değer görürsünüz.
Eşeğe binip at performansı bekleyemezsin. Eşekler yüzünden atlara küsemezsin😄
17 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama şu da var kadınlarin hepsin de var mı bilmiyorum ama hep benim başıma geldi kime güvenip sevsem kaçtılar hayatımın merkezine almak istediğimde olmadı hep gittiler ve en kötüsü ben oldum
Soran1 yılAma diğer türlüde o kızlar tamam bu da cepte daha iyisi var mı diyip duruyor cepte olmak istemiyorum ciddi ilişkin olsun diyorsan beni de tanıyor güveniyorsan ne eksik ki sevmek zaten bir anda olmaz hıc bir yerde ilk görüşte karşılıklı aşk diye bir şey yok illaki biri birinden eksik ya da fazla sever sevmek içinde zaman gerekli güven gerekli ben mi yanılıyorum
Soran1 yılAma senin dediğin durumda da şöyle bir sorun oluşmaz mi sesli düşünüyorum şimdi ben seni beğendim olgunda bir duruyorsun ama ortak noktamız yok uzun vadede anlasamayiz bir başka kızla konuşuyorum onu çok beğendim aramızda çekim oldu ama o da olgun bir kadın değil böyle durumda kimse zaten kusursuz değil hepsi olacak diye bir şey yok bu nokta da bazen duygular ile mantık karmaşası yaşarsak ne olacak 🥲
- 1 yıl
Yavaş ve emin adımlarla ilerlersen karşındaki ile karşılıklı olarak orta yol her zaman bulunur.
Aranda çekim olan kızla hemen sevgili olmaya çalışma mesela. Önce arkadaş ol. Bakalım potansiyeli var mı? zaman içinde olgunlaşma durumu oluşur duygusal ve zihinsel anlamda birilim oluştukça.
Soran1 yılOnu anlamak biraz zor oluyor ya yıllarca da konuşsan onun tavrı hep çocukça oluyor bazı insanlar bilirsin yaşı 18 olur ama aklı 25 durur kimi insan yaşı 25 30 dur ama aklı 18-20 ki yaşlar gibi çalışır hatta 15 bile olduğu olabiliyor o insanın olgunlaşması için büyük bir olay yaşaması gerebiliyor bazen tecrübeler insanlara geç gelir olgunlaşması uzun sürer bu süreçte o kişiyi beklemek zaman kaybida olabilir
1 yılHayır ben efendi eli yüzü düzgün bakir bir erkekle evlenmek istiyorum
13 Yorumla
Soran1 yılPeki buna göre mi davraniyorsun yoksa tabiri caizse serefsiz erkek denilen erkekler sana yazdigijda ya da çevrende gördüğünde seninle ilgini çekiyor mu
- 1 yıl
Hayır asla
Soran1 yılÇok iyi o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet kötü kızlar kötü serseri erkek sever çünkü
00 Yorumla Kadınların da dürtüleri var mantıkları hayır dese de ilkel benlikleri hep bağırtacak domine edecek adam istiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Genel olarak evet kötü! 😅
Kendimden biliyorum! 😅
Bizim gibileri sevmez sadece hayatımızı severler! 😅00 Yorumla Hangi kadınlardan hoşlandığına bağlı...
05 Yorumla
Soran1 yılBen asko kusko kızlardan hoşlanmam
İlişkilerde sürekli ilgi ve para isteyen kızlardan hoşlanmam
Sürekli kıskanç bir kadından hoşlanmam
Ben olgun düşünen kadınlardan hoşlanıyorum onları daha çok konuşulabilir görüyorum diğer kızlar bana aşırı ergen geliyor
Soran1 yılBeklemekten gına geldi 😂
Soran1 yılAma kadınlarda gec olgunlasiyor erkekler gibi onu fark ettim
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem