Dün bi çocukla buluştum fiziğinin yapısı beni çok etkiledi hiç böyle hissetmemiştim dedi baya sohbet ettik gayet anlaşıyoruz aramızda bişiler kesin olur dedi çıkışta öpüşmek istedi ben erken olduğunu söyledim bana yazdı bi dahaki buluşmada yapacağımız şeyler beni heyecanlandırıyo dedi sizce napmalıyım? Çocuk gerçekten çekici
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok görsel bakıp oğlan yakiikli igg demek ne kadar mantıklı beynine baksana azıcık iki lafinda da adamın derdi seni mikmek bu sana doğru geliyorsa git yok doğru gelmiyorsa biraz daha uzun ilişki insanı olan mantıklı birini bul yok ben hayatta mikilip gezmekten takilmaktan mutluyum diyorsan oğlanla en yakın tarihle buluş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
1 yılÇocuk seni açık açık düzmek istiyor top sende artık sende veririm diyorsan buluş yok ben üzülüp ağlarım istemiyorum diyorsan buluşma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBir kızın bedeni bu kadar ucuzladı demek hayırlısı olsun
00 Yorumla
1 yılBuraya bitane wp konuşması at sana 2000 nakit aticam hemenn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. hemen atlama. Amacın seks ise sorun yok. İstediğini ver, istediğini al. Ciddi ilişki olsun dersen bekle.
04 Yorumla
Soran1 yılSohbet ederken bile ıslanıyodum gözlerime bakınca zaten üniversitede görüp kesişmiştik sonra istek attı en son dün buluşabildik bi de kimseyle buluşmuyorum bayadır sen farklı geldin dedi
Soran1 yılBu arada bakireyim ve biliyo ama sence direkt öpüşmek istemesi normal mi? Bide sürekli ne hissediyosun hakkımda ne düşünüyosun diye yazdı durdu sonradan
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılSende etkilenmişsin uzun sürmez ilişkiye girersiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHazırlıklı ol bir daha ki buluşmaya çok sert **ker bu seni diyim
02 Yorumla
Soran1 yılSohbet ederken bile ıslanıyodum gözlerime bakınca zaten üniversitede görüp kesişmiştik sonra istek attı en son dün buluşabildik bi de kimseyle buluşmuyorum bayadır sen farklı geldin dedi
Cevap sahibi1 yılSen de istiyorsun o zaman bununla seks yapmak
1 yılneden bu kadar abarttın ki?
026 Yorumla
- 1 yıl
yahu denilen şeyleri salla.. istediğin şeyleri yaşa bu en doğal hakkın zaten.. ama çokta beklenti içinde olma derim... anda kal anı yaşa.
Soran1 yılBak tip olarak idealime yakın ama boyu 5 cm falan uzun ve kaslı değil
- 1 yıl
yahu ne uzunu ne kası... :) bir gün birisi gelir tam tersidir ama daha fazla istersin.. olay algı güç... güven.. statü.. bir sürü şey..
Soran1 yılVe sohbetimiz sardı baya çok keyifliydi en çok bu etkiledi
- 1 yıl
yahu etkilendi etkilendin ne istiyorsan yaşa zaten.. istedim yaptım dersin... ama bunu ona buna bağlama derim
Soran1 yılBu arada bakireyim ve biliyo ama sence direkt öpüşmek istemesi normal mi? Bide sürekli ne hissediyosun hakkımda ne düşünüyosun diye yazdı durdu sonradan
- 1 yıl
Yani yürüyor sana o net.. bu arada ben olsam bakire yim diyen birisi ile beraber olmam başlamadan biter.. cünkü onun doğruları ile benimki farklı.
- 1 yıl
bide cinsellik diyorsun.. sen cinselliği nereden biliyorsun ki.. veya ne isteyip istemediğini.. bildiklerin sadece bildiğini düşündüğün şeyler
Soran1 yılAma bakireliğim beni o kadar çeken kimsenin olmamasından kaynaklı yoksa önem verdiğim bişi değil o anlamda o kendisi de anladı zaten
- 1 yıl
ne alaka be.. bu mu yani bir sürü çekim olmasa isremem.. bakirelik ne dir ki önem arzeden bişi mi... bana son deredce komik gelir... ama senin kafayı da biliyorum.. olacak ise öyle olsun böyle olsun nitelikli olsun. kafası... günaha değsin... mantığu.. neyse.. lafı güzef... 40 yıl geridesin
Soran1 yılBiriyle birlikte olacaksam değsin isterim ilk sonuçta sonrası farketmez bunun tamamen kriterle alakası var herhangi dinsel bişi söz konusu değil ben zaten seküler ve elit biriyim 20 yaşıma kadar kimseyle birlikte olmamam da karşıma beni o denli çeken biri çıkmaması ki zaten aşk konusunda da zor hoşlanan biriyim uzun ilişkim olmadı
- 1 yıl
He he derim sana.. neye değecek yahu.. istemişsin yükselmişsin.. 50 bin yıllık içgüdün ile olmuşssun.. neyin abartısı bu.. neye değecek.. ? beyaz atlı prensmi beklenti kurbağa mısın.. öpecekte prenses mi olacaksın... hadi oradan ya... klasik aman öyle düşünmuyorumda.. böyle düşünüyorum kafası.. 200 sene değilde.. 90 sene geriden takip ediyorum...
- 1 yıl
Neyse yazma bana artık
- 1 yıl
ay ben seni aslında çok seviyorumd a popona bakmadım.. ama olursa olur ne den olmasın diyen insanlar ile başarılar.. cünkü onlar direk niyet belli edenlerden iyidir sonuçta.. :)
Soran1 yılSana herkes ilk gördüğüne vermeli gibi geliyo aslında erkek olarak böyle düşünmen normal de kız için asla düşündüğün gibi değil ben hep daha iyisini bulurum diye bekledim ki karşımdaki insanlar da asla beni hakedicek kişiler olmadı bu yüzden doğru kişiyi bulana kadar beklicem ki ilişki içinde olmak zorunda da değiliz sadece o uyumu o enerjiyi o güveni yakalasam yeter
- 1 yıl
aptal mısın.. ben öyle bir şey mi dedim.. vermek ne bir kere... o ne.. bu kadar basit misin? ya da hayvan mısı? vermek almak... ne bu yani... sadece kişiler istediği zaman istediği şeyi yaşar konu.. bu.. ama anlıyorum senin bilinç altını da... herkesin almak istediğini... ya da vermeni istediğini düşünüyorsun... mantık bu... böyle gelmiş böyle gider sonuçta... o hak etti bu etmedi kafası.. evladım ne alaka kim neyi hak etsin etmesin... ödül mü sanıyorsun kendini...
Soran1 yılEğer önemi yoksa neden sonra gidip bütün çevrelerine ben bu kızı götürdüm diye övünüyorlar? ya da elde ettikten sonra direkt soğuyorlar? Ya da birlikte olmak için türlü türlü taktiklere başvuruyorlar? Kendi hemcinslerini tanımıyorsun galiba
- 1 yıl
işte o senin acınansı dünyanda yaşanan şeyler.. ne yazık ki böyle.. ve kendi acınası minnak dünyanı genel sanıyorsun... buda senin 0 tecrübe insan yapıyor..
- 1 yıl
Yani bilale anlatır gibi anlatmaya kalksam olayı sana kitap yazmam gerkek onda bile anlayabildiğin kadar sonuçta.. kapasite meselesi
Soran1 yılMinnak dünya değil çoğunluk böyle mağarandan çıkıp insanlarla iletişim kurmayı dene o zaman kimin neler yaşadığını anlarsın ben öyle olmak istemiyorum ben özel hissetmek istiyorum kesinlikle g*rizekalının birine asla kendimi yedirmem o kadar ucuz değilim
- 1 yıl
he he benim dimi mağrada olan... neyse doğrusur.. siz olmasanız ben ne yaparım.. hayata küsma malın tekiyim ben salla... böyle devam et..
Soran1 yılAynen kanka bakire olmak senin gözünde mağarada olmaksa dicek bişi bulamıyorum kusura bakma ben de diğer kızlar gibi ucuz insanlardan tatmin olduğum için
- 1 yıl
ucuzluk ile bakire olmanın ne alakası var.. hangi tanıdığın erkek bakir? hepsi ucuz mu? ya da baban bakir miydi oda mı ucuz... bu senin kendine yüklediğin saçma bir şey... sevişmek isteyip sevişen ucuz sevişmeyen değil.. hadi oradan..
Soran1 yılHerkesle birlikte olan bi erkekle birlikte olmak istemem ayrıca çoğu olgunlaşmamış bile herkes evlenseydi o zaman evlenmek isteyip evlenmeyenler neyi bekliyo? Tamam ben de ileri görüşlüyüm de seninkisi biraz b0k yoluna doğru gidiyo
- 1 yıl
Yahu olacaksın ki... tercih yeterliliği olan her erkek herkes ile beraber oluyor.. felsefik düşünce tarzıdır.. bir yerde bir ağaç düşmüş ise gören duyan olmamış ise o ağaç gerçekten düşmüş müdür düşmemişmidir.. cevap ise evet. sen ne kadar he he öyle olsun böyle olsun desen de.. tüm erkekler fırsatını buldukça basit ve önemsiz ve istedikleri için istedikleri herkes ile beraber olacaktırlar... sende aman öyle aman böyle de dur... ya da aman öyle seçiciyim aman böyle istemem diyen yalancılar ile kendini kandır
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani akışına bırakırsan yaşarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılsen ona 3 vakte kadar verirsin falında öyle çıktı.
00 Yorumla
1 yılo zaman kesin birşeyler olacakk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. Sen olmasını istiyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Beklentşsi büyük
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılSende istedikten sonra olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılevet olur
00 Yorumla Pompa var işin sonunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılohhh verecen yanı
00 Yorumla Sen istersen olur
00 YorumlaVer gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen istersen olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. İyi olur
00 Yorumla
1 yılOlur tabi
00 Yorumla
1 yılOlur olur
00 Yorumla
1 yılVerirsen olur