Cinsel Yaşam Cinsel içerikli rüyalar görmek normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cinsel içerikli rüyalar görmek normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 yıl ben de geçen çok yakışıklı bi herife oral seks çekiyordum ya rüyamda keşke biraz daha geç uyansaydım 7 15 Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl İstersen benle devam et Yorumla gizlihesap999 1 yıl Hahaha... Kimdi o. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen değildin orası net Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl Çok yakışıklıysa Rambo okan olabilir snsmsmsksm Yorumla gizlihesap999 1 yıl İyi ki değilmişim yüzünü görmedim çünkü. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen olsan hemen o an uyanırdım zaten ☺️☺️ Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl Konudan bağımsız yaş kaç hanımefendi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sana kaç lazım sessiz şey Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl Bunu özelden tartışabiliriz🫵👉👈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok ya fiziğini beğenmedim 😞😞 Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl Görmedin ki Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl https://hizliresim.com/upload-success Yorumla Soran 1 yıl @SessizBirisi0506 yeter lo bu yorumlar nedir Yorumla SessizBirisi0506 1 yıl Okey iyi geceler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl özür dileriz rahatsızlık verdiysek lo Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aklından geçiyorsa böyle rüyalar görürsün. Uyandığında sırılsıklam oluyor musun? 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ama yüksek oluyorum gözümü açtığım gibi Yorumla by_kowboy 1 yıl O anda Yanında bi erkek olsa napardın 😉 Yorumla Soran 1 yıl Üstüne çıkardım herhalde dhjkfh Yorumla by_kowboy 1 yıl Adresi ver geleyim o zaman 😄🤗 Yorumla Soran 1 yıl Yok yok sağol yardımsever bey Yorumla by_kowboy 1 yıl Peki 😄 zaten nasıl geleyim ki şakaydı o 😂 Yorumla Soran 1 yıl Belki yakınım ben gelcem belli mi olur 😂 neyse hadi bay Yorumla by_kowboy 1 yıl Güzel fikir 🥰😘 beklerim beybisi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Son derece sağlıklı olduğunun göstergesiHerhalde ayda bir veya hiç mastürbasyon yapmıyorsun? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Pek yapmıyorum ama aklımdan geçiyor böyle şeyler. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sağlıklı bir beynin var.Ben yıllardır rüya görmüyorum nadir görürüm.Neden?Çok sık mastürbasyon ve p*rno bağımlılığı bırakınca çok fazla rüya görüyorum.Cinsel içerikli rüya görmeyeli çok uzun süre oldu. Yorumla
gizlihesap999 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ben çok görüyom ya, kendimi sapık gibi hissediyom. 1 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Rüyada Plüton gezegenini görmekten çok daha normal. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sürekli sevgilimin kankasi ile yaptığımı görüyorum çok utanıyorum 4 13 Yorumla yanlızvesane 1 yıl Demekki hoşlanıyon ondan bilinç altına yerleşmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilinç altımda nasıl yer edinmiş bilmiyorum. Ama gerçekten ona karşı bişey hissetmiyorum sadece sevgilimi seviyorum Yorumla yanlızvesane 1 yıl Farklı bi fantezi ya da bi arzu dikkatini çekmiş demekki yoksa sürekli onu görmezdin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum Yorumla yanlızvesane 1 yıl Var bişey ama ne zamandır böyle kaç kere gördün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3den fazla Yorumla yanlızvesane 1 yıl Ne kadar zamanda 3 den fazla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 2 aydır falan Yorumla yanlızvesane 1 yıl Çok sık böyle devam ederse aklında yer yapacak iyica Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Utanıyorum gerçekte görmek istemiyorum sevgilimin yanında Yorumla yanlızvesane 1 yıl Rüya ama utanmana gerek yok senün elinde degülki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aklima gelince kötü oluyorum Yorumla yanlızvesane 1 yıl Kötü olmana gerke yok konuşmak istersen diger taraftan anlatabilirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 3 gün önce bende gördüm ve bence çok doğal olduğunu düşünüyorum ama sen nasıl düşünüyorsun bilemedim? 0 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Uzun zaman mastürbasyon yapmadıysan normal 1 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal tabiki istekten oluyor bunlar bilinçaltın 1 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Diğer rüyaları görmek gibi oda çok normal 1 0 Yorumla
Areyz Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Normal özellikle libido yukselınce 😀 1 0 Yorumla
jackhans70 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl ne gibi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Öpmek, ilişkiye girmek gibi Yorumla jackhans70 1 yıl bakirelik engeli yokmu Yorumla Soran 1 yıl Var Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Belli yaşlarda normal 1 0 Yorumla
Esaret5 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Libido yüksek olduğu zaman gorulmesi normal 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. normal tabiki. 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doğal 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. normal 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Normal. 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kadınlar pek görmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
ben de geçen çok yakışıklı bi herife oral seks çekiyordum ya rüyamda keşke biraz daha geç uyansaydım
İstersen benle devam et
Hahaha... Kimdi o.
sen değildin orası net
Çok yakışıklıysa Rambo okan olabilir snsmsmsksm
İyi ki değilmişim yüzünü görmedim çünkü.
sen olsan hemen o an uyanırdım zaten ☺️☺️
Konudan bağımsız yaş kaç hanımefendi
sana kaç lazım sessiz şey
Bunu özelden tartışabiliriz🫵👉👈
yok ya fiziğini beğenmedim 😞😞
Görmedin ki
https://hizliresim.com/upload-success
@SessizBirisi0506 yeter lo bu yorumlar nedir
Okey iyi geceler
özür dileriz rahatsızlık verdiysek lo
Aklından geçiyorsa böyle rüyalar görürsün. Uyandığında sırılsıklam oluyor musun?
Hayır ama yüksek oluyorum gözümü açtığım gibi
O anda Yanında bi erkek olsa napardın 😉
Üstüne çıkardım herhalde dhjkfh
Adresi ver geleyim o zaman 😄🤗
Yok yok sağol yardımsever bey
Peki 😄 zaten nasıl geleyim ki şakaydı o 😂
Belki yakınım ben gelcem belli mi olur 😂 neyse hadi bay
Güzel fikir 🥰😘 beklerim beybisi
Son derece sağlıklı olduğunun göstergesi
Herhalde ayda bir veya hiç mastürbasyon yapmıyorsun?
Pek yapmıyorum ama aklımdan geçiyor böyle şeyler.
Sağlıklı bir beynin var.
Ben yıllardır rüya görmüyorum nadir görürüm.
Neden?
Çok sık mastürbasyon ve p*rno bağımlılığı bırakınca çok fazla rüya görüyorum.
Cinsel içerikli rüya görmeyeli çok uzun süre oldu.
Ben çok görüyom ya, kendimi sapık gibi hissediyom.
Rüyada Plüton gezegenini görmekten çok daha normal.
Sürekli sevgilimin kankasi ile yaptığımı görüyorum çok utanıyorum
Demekki hoşlanıyon ondan bilinç altına yerleşmiş
Bilinç altımda nasıl yer edinmiş bilmiyorum. Ama gerçekten ona karşı bişey hissetmiyorum sadece sevgilimi seviyorum
Farklı bi fantezi ya da bi arzu dikkatini çekmiş demekki yoksa sürekli onu görmezdin
Bilmiyorum
Var bişey ama ne zamandır böyle kaç kere gördün
3den fazla
Ne kadar zamanda 3 den fazla
2 aydır falan
Çok sık böyle devam ederse aklında yer yapacak iyica
Utanıyorum gerçekte görmek istemiyorum sevgilimin yanında
Rüya ama utanmana gerek yok senün elinde degülki
Aklima gelince kötü oluyorum
Kötü olmana gerke yok konuşmak istersen diger taraftan anlatabilirsin
3 gün önce bende gördüm ve bence çok doğal olduğunu düşünüyorum ama sen nasıl düşünüyorsun bilemedim?
Uzun zaman mastürbasyon yapmadıysan normal
Normal tabiki istekten oluyor bunlar bilinçaltın
Diğer rüyaları görmek gibi oda çok normal
Yoklukta olur öyle şeyler
Evet bende de oluyor
Normal özellikle libido yukselınce 😀
ne gibi
Öpmek, ilişkiye girmek gibi
bakirelik engeli yokmu
Var
Belli yaşlarda normal
Libido yüksek olduğu zaman gorulmesi normal