Cinsel Yaşam Cinsel manada istekli olduğunuzda ne yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Ben kendimi tutamıyorum ya mastürbasyon ya da dikkatimi dağıtıcak bişeyler bulmaya çalışıyorum. Cinsel manada istekli olduğunuzda ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yeter lan yeter diye bağırarak 0 0 Yorumla
SentiinuuS34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Oluruna bırakıyorum. Spontane gelişen şeyler yapıyorum. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi şeyler Yorumla SentiinuuS34 1 yıl Özel şeyler Yorumla SentiinuuS34 1 yıl Buyrun anlatayım isterseniz. Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ya o an mastürbasyona müsait değilsen dikkatliyim de dağıtamıyorsan 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karşı cinste zaafım olan kategoride video izlerim genelde. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O anda evine gelsem kurye olarak napardın bana 😄 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. partnerimle buluşuyorum 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Rehberi karıştırıyorum 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. partnerimin yanına gidiyorum 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Allahtan çevremde çok kız var :) 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birini arıyorum konuşmak için 0 1 Yorumla Emre_22- 1 yıl İnsta var mı Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Mastürbasyon ben de ama çok şiddetli oluyor 0 0 Yorumla
Mertasaf33 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Mesela şu an tam denk geldin desem 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Peki ne yapıyorsun şu an? Yorumla Mertasaf33 1 yıl Nasıl söyliyim ki utanıyorum ama👉👈🙈 Yorumla Soran 1 yıl Anladım sende tutamıyorsun kendini benim gibi. 😔 Yorumla Mertasaf33 1 yıl Sana gösterirdim ben mi sen mi daha kötüsün görürdün🥺😏 Yorumla Mertasaf33 1 yıl Ne yapıyorsun şu an Yorumla Soran 1 yıl Mastürbasyon yaptığım için pişmanlık duyuyorum Yorumla Soran 1 yıl Üzülüyorum halime Yorumla Mertasaf33 1 yıl Duyma bee saçmalama bundan güzel bir şey mi var Yorumla Mertasaf33 1 yıl Üzülme bunda bir şey yok saçmalama Yorumla Soran 1 yıl Hayır var sabırlı olmam kendimi tutmam lazımdı ama yapamadım. Her defasında bi daha yapmıyıcam diye söz veriyorum ama kendi verdiğim sözü tutamıyorum. 😢 Yorumla Mertasaf33 1 yıl Ama bu senin elinde değil ben mesela bugün 6 kere yaptım pişman değilim bu bizim için bir ihtiyaç Yorumla Soran 1 yıl Peki bu ne zamana kadar gidicek böyle Yorumla Mertasaf33 1 yıl Bence devam etsin yaaa güzel değil mi Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haha aynı cevabı ben verecektim 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. seks yağıyorum 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. mastürbasyon 0 0 Yorumla
YamtarPars Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. İlişki. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Seks 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yakalandın mı ya hiiççç 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Evet anneme Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadiiii naptııı ne deddiii Yorumla Soran 1 yıl Ama üzerimde çarşaf vardı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladı mı yaptığını Yorumla Soran 1 yıl Yani illaki anladı bişey demedi hemen kapıyı kapattı Yorumla Soran 1 yıl Bende kendimi çok kötü hissettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Annen kaç yaşında sen kaç yaşındaydın Yorumla Soran 1 yıl 19 yaşındaydım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Annenleri hiç yakaladığın anladığın oldu mu 🤔😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Annenler yan odadayken beraber gizlice yapmak ister miydin fantezziiii Yorumla Soran 1 yıl Uff sen ne derdindesin ben ne derdindeyim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaaa hadi cevap versene Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakaladın mı söyleseneee Yorumla Soran 1 yıl İyi misin söyledim ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne söyledin yaaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hadi be yakaladın anladın mı hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
yeter lan yeter diye bağırarak
Oluruna bırakıyorum. Spontane gelişen şeyler yapıyorum.
Ne gibi şeyler
Özel şeyler
Buyrun anlatayım isterseniz.
Ya o an mastürbasyona müsait değilsen dikkatliyim de dağıtamıyorsan
Karşı cinste zaafım olan kategoride video izlerim genelde.
O anda evine gelsem kurye olarak napardın bana 😄
Seks yaparım genelde olmazsa seksting vs
partnerimle buluşuyorum
Rehberi karıştırıyorum
partnerimin yanına gidiyorum
mastürbasyon iyidir o anda
Allahtan çevremde çok kız var :)
Birini arıyorum konuşmak için
İnsta var mı
Mastürbasyon ben de ama çok şiddetli oluyor
Mesela şu an tam denk geldin desem
Peki ne yapıyorsun şu an?
Nasıl söyliyim ki utanıyorum ama👉👈🙈
Anladım sende tutamıyorsun kendini benim gibi. 😔
Sana gösterirdim ben mi sen mi daha kötüsün görürdün🥺😏
Ne yapıyorsun şu an
Mastürbasyon yaptığım için pişmanlık duyuyorum
Üzülüyorum halime
Duyma bee saçmalama bundan güzel bir şey mi var
Üzülme bunda bir şey yok saçmalama
Hayır var sabırlı olmam kendimi tutmam lazımdı ama yapamadım. Her defasında bi daha yapmıyıcam diye söz veriyorum ama kendi verdiğim sözü tutamıyorum. 😢
Ama bu senin elinde değil ben mesela bugün 6 kere yaptım pişman değilim bu bizim için bir ihtiyaç
Peki bu ne zamana kadar gidicek böyle
Bence devam etsin yaaa güzel değil mi
Haha aynı cevabı ben verecektim
seks yağıyorum
mastürbasyon
Buluyorum birini
İlişki.
Seks
Yakalandın mı ya hiiççç
Evet anneme
Hadiiii naptııı ne deddiii
Ama üzerimde çarşaf vardı
Anladı mı yaptığını
Yani illaki anladı bişey demedi hemen kapıyı kapattı
Bende kendimi çok kötü hissettim
Annen kaç yaşında sen kaç yaşındaydın
19 yaşındaydım
Annenleri hiç yakaladığın anladığın oldu mu 🤔😂
Annenler yan odadayken beraber gizlice yapmak ister miydin fantezziiii
Uff sen ne derdindesin ben ne derdindeyim.
Yaaa hadi cevap versene
Yakaladın mı söyleseneee
İyi misin söyledim ya
Ne söyledin yaaa
Hadi be yakaladın anladın mı hiç
bende öyle şu an
Neler neler