Aklı sıra kendilerini tatmin ediyor ama sonunda kaçan kendisi oluyor işte artık düşünmeye gerek yok acınası mı değil mi diye yani.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsu
Öyle ise uzuk durmak lazım. Bu her iki taraf içinde geçerli ama.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsun
Yaaa kız bana oyun kurdu ben ortaya çıkarınca da beni görünce korkudan süt dökmüş kedi gibi kaçacak delik arıyor yani yapmadan önce ilerisini neden düşünmüyor
Istediğine ulaşınca çekicilik mi kayboluyor acaba?
0
19 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsu
Ya şöyle ki kıza diyorlar ki o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış böyle biri yani. Sence beni küçük gördüğü için mi yoksa kendisi m. l olduğu için mi
Ya daha bu önceden bir kere mesela ben buna dik dik bakmıştım bu da korkup istemeye istemeye kapıdan çıkmıştı hani daha oyun kurmadan önce oyunu arkadaşı kurmuş bu alet oldu şöyle ki arkadaşı demiş ki kızı kiskandiralim bu da olduğum yere gelip kiskandirma oyununa dahil oldu öyle yani
Benim görünüşüm ondan heybetli ve ben kütüphanedeyim herkes sessiz duruyor yani ağır duruyorum arkadaşları diyor işte beleşci yanardöner bı tıp yüzsüz arsiz bir şey şimdide kaçacak delik arıyor
İşte ben abisiyle tehdit ettim. dedim bugün itibariyle istediğim cevabı vermezseniz abine soyleyecegim şeyi cok iyi biliyorum kız da istediğimi yaptı sonra bu olaydan sorna reel de gördüm kaçıyor benden kalabalığa karışıyor ki tutmayayim onu
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsunn
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsu.
Kur mur değil yaaa kız bana oyun kurdu ben ortaya çıkarınca da beni görünce korkudan süt dökmüş kedi gibi kaçacak delik arıyor yani yapmadan önce ilerisini neden düşünmüyor
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsun
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aklı sıra kendilerini tatmin ediyor ama sonunda kaçan kendisi oluyor işte artık düşünmeye gerek yok acınası mı değil mi diye yani.
Belki de sizden öyle bir tepki geleceğini düşünüyordur 🙄
Nasıl bir tepki gelecegiini
Öyle ise uzuk durmak lazım. Bu her iki taraf içinde geçerli ama.
Kızmı erkekmi anlamadım
Yaaa kız bana oyun kurdu ben ortaya çıkarınca da beni görünce korkudan süt dökmüş kedi gibi kaçacak delik arıyor yani yapmadan önce ilerisini neden düşünmüyor
Istediğine ulaşınca çekicilik mi kayboluyor acaba?
Tamamen yanlış anlamışım olayı. Bence seni kafasında küçük gördü ama sen üzerine gidince korktu ve sindi. Tebrik ederim erdemli davranmışsın
Aynen dediğin gibi olmuş olmalı ya da şuursuzluk yaptı sandı bir şey yapmam tepkiyle karşilaşinca sindi
Görünüşün nasıl. Bazı insanlar daha narin ve sessiz durduğu için hedef haline gelebiliyor. Öyle biri misin
Ya şöyle ki kıza diyorlar ki o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış böyle biri yani. Sence beni küçük gördüğü için mi yoksa kendisi m. l olduğu için mi
Ya daha bu önceden bir kere mesela ben buna dik dik bakmıştım bu da korkup istemeye istemeye kapıdan çıkmıştı hani daha oyun kurmadan önce oyunu arkadaşı kurmuş bu alet oldu şöyle ki arkadaşı demiş ki kızı kiskandiralim bu da olduğum yere gelip kiskandirma oyununa dahil oldu öyle yani
Kendisi sorunlu bana göre. Kafana taktığına bile değmez. Yine de dikkat et sana bilenmiş olabilir
Yani o zaman beni küçük gördüğü için değil kendisi herkese yapıyor
Benim görünüşüm ondan heybetli ve ben kütüphanedeyim herkes sessiz duruyor yani ağır duruyorum arkadaşları diyor işte beleşci yanardöner bı tıp yüzsüz arsiz bir şey şimdide kaçacak delik arıyor
Evet ben öyle bir izlenime kapıldım. Mutlaka çevresinde başkanları vardır seninle aynı durumda olan
Nasil bir izlenim
Bu kız sıkıntılı birisi ve herkese büyüklük yapmaya çalışıyor sanırım
Nasıl büyüklük ee şimdide kaçacak delik arıyor korkudan
Sert kayaya çarptığı için öyle. Sen alttan alsan devam ederdi şuursuz davranmaya
Aynen şimdi görsen sanki görmemiş gibi yapıyor böyle o havalı hallerinden eser yok foyasini öğrenip. abisiyle tehdit. ettim ondan
Merak ettim devamında bir olay olursa yas bana :)
İşte ben abisiyle tehdit ettim. dedim bugün itibariyle istediğim cevabı vermezseniz abine soyleyecegim şeyi cok iyi biliyorum kız da istediğimi yaptı sonra bu olaydan sorna reel de gördüm kaçıyor benden kalabalığa karışıyor ki tutmayayim onu
Iyi bulmuşsun hassas noktasını
Şimdi anlamış mıdır nasıl biriyim daha beni tanımadan role girerse böyle rezil ederler
aslında o heyecan tek dertleri
gerisi değil
Ya şöyle kız bana hata yaptı hesap sorunca beni görünce süt dökmüş kedi gibi korkuyor kaçıyor falan ee o zaman başta yapacak cesaretin varsa hesap sorulunca ne diye kaçıyorsunn
bilemiyorum
Korkuyor. Ben de öyleyim
Nasıl korkuyorsun
Anlatamam burada yaz istersen art niyetim yok cidden
Kendine güveni yoktur
Rezillik olmasun diye. Tanımıyor seni
Nasıl tanımıyor peki?
Evli misin mesela
Anlamadım kız mı kur yaptı
Kur mur değil yaaa kız bana oyun kurdu ben ortaya çıkarınca da beni görünce korkudan süt dökmüş kedi gibi kaçacak delik arıyor yani yapmadan önce ilerisini neden düşünmüyor
Cehalet
Nasıl cehalet peki yoksa beni kafasında küçük mü gördü
Genç kız mı
Evet kıza şey diyorlar o kız bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış
Dediğim gibi cehalet
Peki sence beni mi küçük görüyor bu kız bir şey yapmaz diyor yoksa kendisi mi şuursuz yani
Saf sanıyor
Ya oyunda şu yani kızin arkadaşı demiş bu kızı kiskandiralim falan o da dahil olmuştu
mallığı ve güvensizliği, her şey dillerinde
Bazı insanlar tahrik etmeyi seviyor çünkü
Neyden tahrik olursun mesela
Genelde kızlar yapıyor
Bazı insanlar konuşmayı bilmiyor.
Çünkü flört etmek nedir bilmiyorlar
Tahrrik mi. etti birisi seni hayrola
Bir erkek beni tahrik edemez
Ezikler
Kim kaçar ki ben kaçmam
Mantık ne bunda?
korkaklar demek
Essek oldugundan
Çok acınası
Olgun kadınlar da beni çok tahrik ediyor
evet