Ben 21 yasındayım daha once kımseyle bısey yasamadım. Şu an bırıne asıgım herseyı onunla yasamak ıstıyorum ama daha nasıl opusuldugunu bıle bılmıyorum. O 38 yasında ve tecrubelı. Napcam nasıl ogrenıcem o mu ogretıcek
Güncellemeler
1 yıl
Isteklı bır kızım fantezılerım de var ama tecrubem sıfır
Hiçbir şey bilmeyen kız masum mu gelir yoksa tecrübeli mi olsun istersiniz?
Elə ona görədə sənə əl atan kimi sən onun qabağınada əriyəcəksən, heç bir şey edə bilməyəcəksən, oda istədiyini edib buraxacaq səni, get onun yanında onda biləcəksən səni söhbət etməyə çağırıb ya yox
Yok şimdi şöyle söyleyeyim erkekler ilk olmaktan hoşlanır. İkincisi genç erkekler olgun kadınlardan olgun ileri yaşlı erkekler ise genç tecrübesiz kızlardan hoşlanırlar.
İleri yaşlı erkekler genelde tecrübesiz kadınları cinsel obje olarak görür kendine göre yetiştirir belirli bir yere kadar kullanır sonra çeşitli sebeplerle hayallerini yıkarak veda ederler
@damlahk bunu zaman gösterir ama genelde aşırı yaş farkının sebepleri asosyal yaşam veya ekonomik durumlar oluyor o sebepten bu dediğin seneryo biraz daha zor olabiliyor
Herhangi bir neden yokken içinde özel hisler mutluluklar varsa aşk yalnızca sürekli düşünce ve bu düşünceler dahilinde beraberlik varsa takıntı diyebilirim
Onu unutmam gerektıgını bıldıgım halde ve unutmak ıstedıgım zamanlarda bıle sureklı aklımdaydı bu yuzden takıntı mı ettım dıyorum ama emın degılım ask da olabılır
O zaman takıntı haline gelmiştir takıntılar amaca ulaştıktan sonra anlamsız kalır yani kişiden soğuma gerçekleşir tabi düşüncelerin ve hayallerin yerine geldikten sonra onun yanı sıra alternatifleri de takıntılarını atlatmana yardımcı olur
Bence şu an uzak durup gözlem yapmak yeniden düşünmek daha mantıklı sonuç itibariyle bu ilişkinin sana ne getireceği ve ne götüreceği hakkında tam bir fıkra sahip değilsin yani belirsizlik ve kararsızlık içinde ilişkiye devam etmek yıpratabilir.
O yüzden biraz daha mesafeli olman aslında içindeki asıl isteğe ulaşıp ona göre hayat planı yapman daha mantıklı olur
Genç yakışıklı birini bul kendine y. rak yemek ten vazgeç ziktigim kızların şu an hepsi orp oldu sendemi zikilip orp Olcan mutlu evin çocukların olmuycak
Sana herseyi öğretip, benim nelerin hoşuna gittiğini veya senin öğrenip yapmak daha iyi olur, ilklerini birlikte yaşamak daha iyi hiç bise bilme sen sadece uzan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Dünən sənə ağıl verdim amma görürəm təsir etmir indi isə get istədiyini yaşa onunla, gözləyəcəm burada "çox peşmanam nə edim?" deyə sual soruşanda
Seslı gulurem🤣🤣
Uğurlar sənə bu yolda
Men de o g’ot yoxduye adamın qabagında tıtrıyırem o kı qaldı basqa nese edem
Elə ona görədə sənə əl atan kimi sən onun qabağınada əriyəcəksən, heç bir şey edə bilməyəcəksən, oda istədiyini edib buraxacaq səni, get onun yanında onda biləcəksən səni söhbət etməyə çağırıb ya yox
Yenı tekce sohbet ucun cagırmıs olabılmez?
Eslınde kecen hefte cagırmısdı getmedım
Mən sənə keçən dəfə hər şeyi başa saldım ilk öncə niyə yaxın durmayıb sonra niyə sənə yaxınlaşmaq istəyir
Mən deyəcəyimi dedim qalanı sənlikdir, həyat sənin qərar sənin istədiyini et
Tamam
38 yaşında biri için ideal kriterlerden en önemlisin sahipsin merak etme hepsini öğretecektir gitmeden önce
Ben cok kasıyorum kendımı opusmeyı bıle beceremıyo bu deyıp sıkılmaz mı?
Yok şimdi şöyle söyleyeyim erkekler ilk olmaktan hoşlanır.
İkincisi genç erkekler olgun kadınlardan olgun ileri yaşlı erkekler ise genç tecrübesiz kızlardan hoşlanırlar.
Sey bı de bu adam rus ben azerıyım. Yıne de hoslanır mı tecrubesız olmamdan?
gitmeden önce sksnıwkwnsjsj
Yani bu durumun ırksal yani yok erkekler her yerde aynı ondan hoşlanır diye düşünüyorum
@damlahk bu bir gerçek arkadaşım. d
Gıtmeden once dıye neden yazdın?
İleri yaşlı erkekler genelde tecrübesiz kadınları cinsel obje olarak görür kendine göre yetiştirir belirli bir yere kadar kullanır sonra çeşitli sebeplerle hayallerini yıkarak veda ederler
Evet haklısın
Umarım öyle olmaz istediğin mutluluğa ulaşırsın
Umarım tesekkurler
belki de adam artık kart olduğu için kız gitmek isteyecek çünkü çok daha iyisini bulabilecek
@damlahk bunu zaman gösterir ama genelde aşırı yaş farkının sebepleri asosyal yaşam veya ekonomik durumlar oluyor o sebepten bu dediğin seneryo biraz daha zor olabiliyor
Ne asosyel yasam var ne de ekonomık durum nesıne asık oldum ben de bılmıyorum. Adam da sokta senın gıbı bırı benı neden ıster dıyo
Gönül bu aşk neden olmayınca aşk olur zaten hicbir sebep yokken bu duyguları besliyorsan gerçekten aşık olmuşsun demektir
Acıkcası ask mı takıntı mı cozemıyorum
Herhangi bir neden yokken içinde özel hisler mutluluklar varsa aşk yalnızca sürekli düşünce ve bu düşünceler dahilinde beraberlik varsa takıntı diyebilirim
Yıne bılemedım
Bilinmezlik karanlığa sürükler ama
Onu unutmam gerektıgını bıldıgım halde ve unutmak ıstedıgım zamanlarda bıle sureklı aklımdaydı bu yuzden takıntı mı ettım dıyorum ama emın degılım ask da olabılır
O zaman takıntı haline gelmiştir takıntılar amaca ulaştıktan sonra anlamsız kalır yani kişiden soğuma gerçekleşir tabi düşüncelerin ve hayallerin yerine geldikten sonra onun yanı sıra alternatifleri de takıntılarını atlatmana yardımcı olur
Ben de boyle dusunuyorum amacıma ulassam gozumden dusecekmıs gıbı
Evet o yüzden takıntı diyorum amaç uğrunda yürürken güzeldir ulaştıktan sonra kimse için bir anlam ifade etmez diye düşünüyorum
Pekı sence Şu an tek yapmam gereken uzak durmak mı
Bence şu an uzak durup gözlem yapmak yeniden düşünmek daha mantıklı sonuç itibariyle bu ilişkinin sana ne getireceği ve ne götüreceği hakkında tam bir fıkra sahip değilsin yani belirsizlik ve kararsızlık içinde ilişkiye devam etmek yıpratabilir.
O yüzden biraz daha mesafeli olman aslında içindeki asıl isteğe ulaşıp ona göre hayat planı yapman daha mantıklı olur
Tecrübeli değilse bile birlikte olduğu kişiyle herşeyi öğrenebilir
Opusmeyı bıle beceremeyen bırı ogrenebılır mı?
Öğrenir tabi
Tecrübesiz olanı her zaman daha tahrik edici olmuştur
Kendısı ogretır dımı herseyı sıkılmaz
Sıkılmaz. Ogretecegi bisey de yok yapa yapa öğrenirsin
Anladım tesekkurler
Erkek tarafı herşeyi yaşatır öğretir sana merak etme
Ogretırken bu hıcbısey bılmıyo deyıp sıkılmaz ama dımı?
Sıkılmaz canım daha tatlı geliyor
Umarım oyledır
Öyle rahat ol sormak istediğin bir şey olursa sor
Bıde onun karsısında hep heyecanlanıp tıtrıyorum bunu nasıl asarım? Utanıyorum hep
altına yatınca ona bırakınca kendini titreme falan kalmaz heyecan seks sırasında hep olur
Anladım tesekkur ederım
Önemli değil
İçine girerken dur ay vay yapma dur diyecekse tecrübeli olsun isterdim
Yok o ne ısterse yapar sesımı cıkartmam
İlk giriş de korkun var mı acırsa yapamam bırakırım gibi bir şey var mı
O zaman çok güzel😍💓 mükemmel olur
Ilk korkusu herkeste var
Ben tecrübeliyim o korkuyu ve acını en aza indiririm gerçekten çok güzel bir ilişki olur o zaman senle erkeği dinlersen zevkten dört köşe olursun
Senden banane
Senden bana ne anlstıyorum sadece ge ri zekalı senle mi birlikte olcam
Merak etme öğrenir uygularsın 3 ay sonunda mis gibi bir kaşar olursun
Oha 38 mi... yahu ben 35 yaşındayım burada 26 27 yaşında kızların sorularına yorum yapıyorum amca filan diyorlar 😀😀
Gonul bu abıcım napım😂
Bana konsaydı bari bi çıtır yerdik
Umarım konae
umma kon :)
tecrübesiz bakire kızı çok severim, yaşata yaşata aheste aheste öğretirim her şeyi detaylıca, kadınlığını hissettiririm...
Kızım evlenmeden niye baban yasindaki adama kendink sunuyon ya. rak yiyecen acele etme orp olursan evde kalirsin kimse almaz
Sevmedıgım bırıyle evlenecegıme sevdıgıme vermek daha mantıklı gelıyo
Lan daha sütten yeni kesildin onunla yaşadın cinsellik sonra ayrıldın bir kızın bir tane eşi olur sen ondan ona buna gitcen kim alsın seni
Genç yakışıklı birini bul kendine y. rak yemek ten vazgeç ziktigim kızların şu an hepsi orp oldu sendemi zikilip orp Olcan mutlu evin çocukların olmuycak
Ondan baskasına gıtcemı kım soyledı
Seninle evlenmiycek neyse iyi gecler
Evlenmıcenı bılıyorum zaten 🤦🏻♀️
Trol soru anladım by yazma bana
Ya bı s’ktır gıt
burada önemli olan ne biliyo musun
Ne
Ne kadar istekli tutkulu olduğun
Ona karsı cok ısteklıyım
Bide bişey daha car
Ney
Burdan mı söylim
Soyle
Gereksiz yorum gelir boş ver
Ok
Herseyi öğretmek bana göre buyumen daha iyi
Anlamadım
Sana herseyi öğretip, benim nelerin hoşuna gittiğini veya senin öğrenip yapmak daha iyi olur, ilklerini birlikte yaşamak daha iyi hiç bise bilme sen sadece uzan
Gelsene bi sen
Hiç birsey bilmeyen kız yok
Bılmıyorum
Kendinden yola cik
Tecrübe apayrı bir şey
Bilmemesi değil de naz yapması sıkıcı olabilir
Naz yapmam sadece tecrubesız utangac bırıyım
Rahat ol canım
Olamıyorum🥲
İlişkiye girdiğin zaman bu tereddutlerin ortadan kalkacaktır merak etme
Öğrenirsin iidir.
Tecrübesiz isterim