Evli erkeklerin eşine sinirlendiğinde vs, o zaman daha sert se sk yaparım demesi ne demek oluyor?
Kızlık zarı gittikten sonra vajinada acı hissedilebiliyor mu?
Evet bakireyim. Öğrenmek istiyorum,
Evli erkeklerin eşine sinirlendiğinde vs, o zaman daha sert se sk yaparım demesi ne demek oluyor?
Kızlık zarı gittikten sonra vajinada acı hissedilebiliyor mu?
Evet bakireyim. Öğrenmek istiyorum,
ya o dediğin erkek zevk aldıkça hırçınlaşıp asabileşiyor şiddet yanlısı oluyor bunu kadına yansıtıyor. her erkek güç gösterisi yapmak ister. diğer tüm hayvanlar gibi. diğer soruya gelicek olursak vajina kızlık gittikten sonrada ağrıyabilir ama şöyle, ilişkiye girmeden önce ön sevişme ile vajina esniyor ve gevşiyor o zaman pek ağrı olmaz ama direk aç girim derse kuru ve dar olur seninde onunda canı yanabilir. o zevk alır ama sen biraz acı çekersin. zevk alan kızın vajinası genişler ha bide şu var benimki çok kalın yetmez alamazsın diyen sersem erkekler var o öyle değil vajina bebek duğuracak kadar esniyor mesele büyüklük değil kızın endişe korku ve heycanı gevşemesini engelliyor.
Teşekkür ederim,
Sevgilim. de diyor aynısını ama. biz anal yapıyoruz sinirlendiği zaman seni sert s*kimde gör diyor ve cidden sınırını atıyor sert yapıyor... Ben vajinanın acıdığını düşünmüyorum acı olsaydı 13 yaşındaki bebeler yapmazdı? Bence vajina çok kolay en soru anal... Yaptığım için biliyorum
Cevap
12Cevap
Güç gösterisi show sadece 😂 akli sira gözümüzü korkutuyorlar. İntikamını yatakta almayı severler
@Kenzier soft da guzel hard sırayla
Bunu nasıl yapıyor yani. Ne bileyim sıkarak ısırarak falan mı?
@Kenzier seks esnasında peki, ıslatmadan falan mı giriyor,
@Kenzier ben hep kasten sinirlendiriyorum 😂
Sert denebilecek her seyi yaparak “intikam” alıyor işte😂
@kenzier aynenn yoksa kıyamıyor ben de delirtiyorum adamı 😂
@Kenzier oha 😂😂
Evli erkekler öyle mi diyormuş kimden aldın bu bilgiyi😄
Öğrendim bir şekilde, :D
ben de bakireyim de parmakla yapsam bakireliğim bozulur mu? merak
Bozulur yapamazsın.
Bozulur bozulmasa bile zedelenir
Öyle tek hamlede sokarsan evet ama yavaş yavaş sokarsan kizligin esner ve bozulmaz, detaylar için gelebilirsin
hiç yapmadım bazen yapacak kadar oluyorum sonra kendimi tutuyorum bozulur diye korkuyorum ama şimdi hiç düşünmicem bile öyle bir ihtimal varsa
Hayır yavaş yavaş yaparsan sorunsuz şekilde parmaklarsin tek hamlede sokarsan bozulur, yavaş yavaş yap :)
tabiki bozulur çok düşük bir ihtimalle eğer esnekse dayanır ama dediğim gibi esnekse
Çok hızlı gitgel yapmak kadının çok hoşuna gider. Problem yok kadında böyle daha iyi boşalır.
Hiç bilmiyorum ben de sen yazınca merak ettim dkdbxkdbdkd bende henüz bir ilişki yaşamadım
tabi ilişkilerde acı her zaman olabilir. kuru yaparsa çok acır mesela
Ben hiç duymadım da bu kadının hoşuna gider bence sert yapması yanı ve daha çok sinirlendirebilir
Bu konuda seninle bilgi paylaşmak isterim dilersen
Öğrendim teşekkürler,
Gel bakalım sor herseyi :)
Sınırın yok merak etme:)
Mesaj attım,
Tamamdır
Kanka yani bu nasıl anlatılır djdhdhddh
Soru işte, napayım merak ediyorum 🫣
Takip etsem anlatır mısın?
Yani deneriz
Son 20 dakika ama yemeğim olduktan sonra zerre umrumda olmaz fhfhff
Canını yakacak yani