Hep tıtrıyo tum vucudum ben farkında bıle olmuyorum. Kendısıne farkında olmadıgımı soyledıgınde sınsı gulus atmıstı acaba tıtreme sebebımı baska bısey mı sandı?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ıslanıyor mu titrerken? bence vücudun istiyor ondan oluyor.
zevkten sanmıştır ve bu hoşuna gitmiştir
Dun son kez konustuk dedı artık tıtremıyor musun
Sankı uzulerek sordu
haha artık o kadar zevk almadığını sanıyordur. sende bilerek titre inle hoşuna gidicektir.
Son kez konustuk😂
son kez mi ayrıldınız mı sebep ne titremiyon diye mi
Ayrıldık derken zaten bırlesmemıstık de ıste adam evlı yavas yavas asık olmus bana senı ozluyodum falan dedı
Tamamen kapatalım bu konuyu dedı
Ben de dedım e ben zaten bı aydır yokum dedı ben ozluyodum senı son kez konusmak ıstedım
yaa güzelim niye böyle değer bilmezlere kendinizi kullandırtıyorsunuz. seni seven değer veren senin için yşayan önceliği sen olan bir adamla olsana. sevmek sevilmek değer görmek özlenmek öncelik olmak seninde hakkın. konuştuğu ikinci kadın değil gözlerinin gördüğü tek kadın olmak seninde hakkın
Gercekten cok haklısın ama yasanması gerekmıs demekkı nebıleyım
Bu arada aramızda hıcbısey gecmedı
tabiki kader buymuş. yaşamanda sorun yok umarım buna göre yön verirsin kendine. her kadın güzeldir her kadının al benisi vardır elbet biri çıkar. hatta kim bilir sayısız talibinde vardır. ama görmüyorsundur. bir metres değil bir evin bir adamın hanımı olmayı hak ediyorsun.
Acıkcası gencım guzelım egıtımlıyım talıplerım de var ama gıttım buna asık oldum ılk evlı oldugunu bılmıyodum neyse ıste oldu bıttı
al işte genelliklede böyle olanlarıda hep böyle hanzolar kapar ve duygularını mahveder sonra gerçekten seven çıkınca onada inanmaz
Yok hanzo degıldı o en basından berı gencsın guzelsın mutlu olmak ıcın herseyı hakedıyosun benım ıcın hayatını mahvetme ben sana bı gelecek veremem dedı hep durust oldu kullanabılecegı halde kullanmadı
bence biraz geç kalmış duyarlı olmak için ama neyse sonuçta sende bitsede mutluydun bir süre. bişey merak ettim kaç yaşındasın
Gec kalmadı adam en basından dedı😂 ben 21ım o 38
ooo bu nasıl yaş farkı tahmin bile etmemiştim. ben seni 30 onu 35 falan bekliyordum
Ben onu 30 sanmıstım ılk
la ben seni çok büyük sanmıştım benden küçükmüşsün
21ım ben😂
e kızm desene elini sallasan ellisin niye kendini buna teslim ettin. üzüldüm valla. biz dört dörtlük iyi insan olmaya çalışıyoruz bize değer veren olmaz. elalem neler yapıyor karşına çıkan şansa bak
Bu neler yapan tıplerdrn olsa ınan yuzune bakmazdım
ne diyim kör aşık :) dilerim hak ettiğin en güzel yere gelirsin. kendini üzme kullandırtma hiç etme. unutma bakkaldaki 1 lıralık su da aynı uçaktaki 70 liralık su da aynı aradaki değer farkı nerde olduğu ;)
Kor asık mıydım takıntılı mıydım bılmıyorum ama cok saf hısslerım vardı
ah be kızım çok normal saf temiz masum güzel hislerle inanman körlüğün zamanla geçer ama umarım takıntılı değilsindir. çok zor yoksa.
Sence takıntılı oldugumu nasıl anlarım
kafanı dağıt farklı şeyler yap ondan uzak dur yeter zarar gördüğün. eş dosttan destek al zaman geçir yerini doldur ama bunun bir daha olmasına izin verme bence
söylim mesela ben adamın yanlışlarını söylerim sen olsun iyiydi, kötülüklerini söylerim sen olsun öyle kabul ettim dersin, ben doğru bir ilişki olmadığını söylerim sen sevdim dersin, sürekli düşünür hayal eder acaba ne yapıyor dersin. döner mi yazar mı acaba yazsam mı dersin. o yazarsa konuşim dersin. sürekli mesajlara bakarsın yazdımı diye etrafta ararsın acaba görür müyüm diye sosyal medyasını takip eder incelersin. son görülmesine bakarsın. sapık gibi izlersin onu
A yok o kadar degılım
O zaman sadece asıkmısım
takıntı bu kadar manyak bişey. sadece özlemek ve boşluğunu hissetmek gayet normaldir takma o kadar :) :)
He Şu an sadece ozlem var biraz o da zamanla gecer dıye dusunuyorum
doğru düşünmüşsün ne büyük aşklar unutuluyor. ne büyük ölümler atlatılıyor bu ne ki. bir gün ne aptalmışım diyip güleceksin :D
Sımdıden dıyorum ne aptalmısımı🤣ama ona olan hısslerım guzeldı saf ve masumca
bende öyle diyince inkar ediyon ama XD o kadar güzel saf ve masumca duygularına söyle saflığı enayilikle karıştırmasın
Yo ınkar etmıyom haklısın😂enayı kafasından cıktım artık dıye dusunuyorum
haha süper ama şimdi onun intikamıyla seni gerçekten seven insanları üzme bak :D
Yoo ondan ıntıkam almak gıbı bı seyım yok zaten
aferin gı yaşına göre olgunsunda. seninle konuşmasına şaşmamalı. nerelisin
He ruhum olgun arkadaslarım falan da hep benden buyuk 30lu yaslardalar
Ben azerıyım o rus
aa azeri mi ne güzel. rusu nerden buldun ya :D
Aslen rus dogma buyume buralı
azerbaycanda yani
Evet
Ask ta olabilur amasyada
Amasya?
Evet
Anlamadım