Merak ediyorum yazın. Sadece regl var benim bildiğim. Onun dışında çoğu kadın ve çoğu erkek açısından pozitif bir yanı yok. O yüzden size soruyorum.
Ben kendimce kadın olmanın erkek olmaktan daha kolay olduğu bazı yerleri yazayım.
- İstediğin zaman istersen yakışıklı bir erkekle seks yapabilirsin.
- Hormonların sebebiyle seks yapamamanın eksikliğini hissetmezsin.😢😢
- Evlenirsen çalışmak zorunda değilsin.
- Boşanmada mahkeme hep sizden yana.
- Medya, sivil toplum, devlet ve otoriteler sizden yana.
- Obez olmadığın sürece güzelsin.
- Savaşta başka bir ülkeye mülteci olarak kaçabilirsin.
- Sırf cinselliğin bile para kazanmanı sağlar.
- Her zaman birileri sizi çekici bulduğu için gerek sosyal medyadan gerek gerçek hayatta sizi arzular.
- Asla boy problemin olmaz. 1.50'ler bile rahat sevgili buluyor.
- Kas yapabilirsiniz. Yapmazsanız balık etli ya da zayıf olursunuz ki her şekil sizi sevecek birisi çıkar.
Şimdilik aklıma ancak bunlar geldi ama kadın olmak hayatın her alanında avantajdır. Peki sizce erkek olmanın bir avantajı var mı?
Dipnot:Ben %90 olarak geçerli şeyler yazdım. Sakın bana "erkekler rahat cinselliğini yaşayabiliyor hüğğgg" diye gelmeyin erkeklerin %80'i sevgili bile bulamıyor. Genel için geçerli örnek verin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Istedigim zaman yakisikli erkekle seks yapamiyorum😃 ustelik bu ekonomide calismadanda olmaz hem erkekler başına kalakr sunu harcadin bunu yaptin diye... onun cenesi mi cekicez mahkeme okumamis parasi olmayan kadinin tabiki yaninda olur... ayrica kadinlarinda hormonlari var cinsel eksiklik hissetmiyor olsak mastürbasyon yapmazdik degil mi? Bi yere iltica olmak istiyorsan bu erkekkende kolay gidebilirsin.
Ayrıca belirli belirsiz herkes tarafindan arzulanmakta hos degilll
Niye siliyosun ki? Soruyu begendim bana kendini at mrk etiyorum seni
Kim neyi siliyor.
Her kadinda 0rpsu olmak icin can atmiuo
mesaj atcan mi
Ben mi
Ewt tipini cok merak ediyorum
Nasıl göstereyim ki.
Hizliresimden
Kullanmıyorum ama başka bir yolu var onu bekle.
Temmm
Tamam yükledim https://hizliresim.com/bpvjal8
Yas kaccc tipin iyi gayet.
19
Bu ne dusunceler daha bu yasta
19 yaşına bir kız eli tutmadan girdim bu ciddi bir problem millet lisede milli oluyor daha geçen gördük sosyal medyada 17 yaşında lavuğun sevgilisi var.
Ahahha 1. sinifta benimde sevgilim vardı hangi akla hizmetse... her seyin bi zamani var cocuk yasta cinsellik yasamak psikoloji bozar "milli" olmak maharet degil boş ver bence illa sevgilin olur kizlara adim at.
Attım hep reddedildim çevremde kız da yok. Asosyalin tekiyim.
Hem 19 bayağı geç gençlere bak neler yapıyorlar.
Sen 19a geç dersen erken yaşlanırsın...
Biz erken yaşlananlarız🙂🙂🙂
Üni yok mu
Var 5 yıllık.
Ee nasil asosyalsin😃😃
Gidiyorum yalnız oturuyorum çevremde HİÇ kız yok bulunduğum sıraya bile oturmuyor kızlar. Bir kızla konuşacak olsam garipsiyor.
Senle sitedeki omer faruk arkadas olsun
Sen şimdi böyle dedin bak ben de kadın olarak doğduğum için bir sevinmedim degil. Ama daha sonra kadın olmanın zorluları geldi aklima ve yine üzüldüm.
Yaşa🙂🙂🙂
Kandınları ne güzel objeleştirmişsin öyle. Erkek olsaydım böyle iğrenç bi şeye maruz kalmayacaktım mesela. Bu bile hepsini siler atar
Objeleştirmek bir değerdir bizde o değer yok mesela çoğu erkek kadınlar için önemsiz.
Free seks