Çünkü oyle tamam seksi bir gecelik okey ama abartmayın biri de buna yükselmeyen gaydir demis sanki mecburum yükselmeye bizim millet şunu anlamıyor kendi renk ve zevkleri insanlara dayatilmaz sen seversen sev ama yok nikah yok gay sacma isler
En sevdigim çok iyi oluyor on veya arka acık nere açıksa 😂🙈💦
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
İşten eve geliyorum bu üzerinde üstünde bir gecelik içeri giriyorum yavaşça geceliğini indiriyor böyle kalıyor ne güzel olurdu. Hayranlıkla bakakalırdım.
Herkes yükseliyor tabiki candır böyle ateşi yüksek kişiler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Gitmiyorsa o adam da sorun vardir zaten asko sorman hata
1
20 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya sevgilim ile ilk defa birliktelik yaşicaz o yüzden neyden hoşlanır bilmiyorum burdaki erkeklerin bakış açısına göre hareket etmeye çalışıcam mecbur çünkü soramıyorum da bi nevi sürpriz olsun diye
Cevap sahibi
1 yıl
Hoslanir merak etme sen. Evinde falan mi yasayacaksiniz zamaniniz varsa giy bunlari bence yoksa eger oyle hizli hizli bir saat ailemler yok acelesiyse pek degmez sanki
Soran
1 yıl
Hyr bi 5 saat falan yanında olucam ve evet evde
Cevap sahibi
1 yıl
O zaman iyi yaa zaman bol ve birden fazla kez yaparsiniz kiyafet uygun olacaktir ama senin uzerinde nasil olacak iste o da var tabi ona gore baska seyler de belki olabilirdi
Soran
1 yıl
1.58 boy 48 kilo göğüs 80b
Soran
1 yıl
Sayıf olduğum için kararsızım
Cevap sahibi
1 yıl
Yani boyuna gore kilon ideal gibi ama iste herkeste de ayni boy kilo bir durmuyor. Fizikte onemli kimisi bacaktan aliyor gobekten aliyor vs dene ustunde oyle sey yap diyecem de siparis edecen tabi
Cevap sahibi
1 yıl
Zayifmisin neden ki nasil
Soran
1 yıl
Kilo alamıyorum ne kadar uğraşsam da ama sanırım ben bacaktan ve kalçadan alıyorum çünkü belim falan ince ama pantolon bacak ve kalça kısmından zor giriyor bel kısmında hafif geniş duruyor
Cevap sahibi
1 yıl
Yani simdi tabi bilmiyom senin fizik gormedim sonucta belki de sana oyle geliyordur bir sey diyemeyecegim o yuzden ama. Yasin kac ki senin kanka
Soran
1 yıl
18.
Cevap sahibi
1 yıl
Daha ufak sayilirsin sevgilin kac yasinda. Pp’n var mi burada
Soran
1 yıl
20.
Cevap sahibi
1 yıl
Pp’n var mi
Soran
1 yıl
Evet
Cevap sahibi
1 yıl
Ordan soyleyeyim madem nasil olur ustunde ya da baska seyler de onerilebilir illa bu olmayacak diyorsan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Pek yükselmeyen yoktur hatta erkekler tanga jartiyer giyince bazı kadınların libidosu yükselebilir
Ufff bunu giyene nikahi basardim falan demişler al g*tnuze sokun 😒😒😒
Neden öyle dedin
Çünkü oyle tamam seksi bir gecelik okey ama abartmayın biri de buna yükselmeyen gaydir demis sanki mecburum yükselmeye bizim millet şunu anlamıyor kendi renk ve zevkleri insanlara dayatilmaz sen seversen sev ama yok nikah yok gay sacma isler
sorunun saçmalığına bakar mısın 😂😂😂 buna yükselmeyen erkek gaydir
İlk defa beraberlik yaşicaz almayı düşünüyorum ama kararsızım
Muhtemelen benim giderdi ama herkes aynı değil sonuçta 😀
Ruhuma heyecan katmak doğal haliyle yoksa
Ne giyerse giysin. Farkedermi.
En sevdigim çok iyi oluyor on veya arka acık nere açıksa 😂🙈💦
İşten eve geliyorum bu üzerinde üstünde bir gecelik içeri giriyorum yavaşça geceliğini indiriyor böyle kalıyor ne güzel olurdu. Hayranlıkla bakakalırdım.
Geçen sene 100 lira falandı maksimum. Bu nasıl enflasyon
Herkes yükseliyor tabiki candır böyle ateşi yüksek kişiler
Gitmiyorsa o adam da sorun vardir zaten asko sorman hata
Ya sevgilim ile ilk defa birliktelik yaşicaz o yüzden neyden hoşlanır bilmiyorum burdaki erkeklerin bakış açısına göre hareket etmeye çalışıcam mecbur çünkü soramıyorum da bi nevi sürpriz olsun diye
Hoslanir merak etme sen. Evinde falan mi yasayacaksiniz zamaniniz varsa giy bunlari bence yoksa eger oyle hizli hizli bir saat ailemler yok acelesiyse pek degmez sanki
Hyr bi 5 saat falan yanında olucam ve evet evde
O zaman iyi yaa zaman bol ve birden fazla kez yaparsiniz kiyafet uygun olacaktir ama senin uzerinde nasil olacak iste o da var tabi ona gore baska seyler de belki olabilirdi
1.58 boy 48 kilo göğüs 80b
Sayıf olduğum için kararsızım
Yani boyuna gore kilon ideal gibi ama iste herkeste de ayni boy kilo bir durmuyor. Fizikte onemli kimisi bacaktan aliyor gobekten aliyor vs dene ustunde oyle sey yap diyecem de siparis edecen tabi
Zayifmisin neden ki nasil
Kilo alamıyorum ne kadar uğraşsam da ama sanırım ben bacaktan ve kalçadan alıyorum çünkü belim falan ince ama pantolon bacak ve kalça kısmından zor giriyor bel kısmında hafif geniş duruyor
Yani simdi tabi bilmiyom senin fizik gormedim sonucta belki de sana oyle geliyordur bir sey diyemeyecegim o yuzden ama.
Yasin kac ki senin kanka
18.
Daha ufak sayilirsin sevgilin kac yasinda.
Pp’n var mi burada
20.
Pp’n var mi
Evet
Ordan soyleyeyim madem nasil olur ustunde ya da baska seyler de onerilebilir illa bu olmayacak diyorsan
Olur herkese açık yap hesabını
Oldu sanirim bi bak
Evet takip isteği attım
Kabul ettim
Sevgilim bunu giyse üzerinde duracağı süre maksimum 3 dakika
Neden
O kadar yüksektir mi
sevişmek istersem soyarım yani ne yapıcam :D
buna delirmeyen erkekte ben erkeğim demesin asoslkfooslsk
Bulamadım söyle şeyler seven bir kadın nikahı basayım
Ben alacağım bundan da giyecek birini de bulmam lazım
Aşırı hoşuma gider bu tarz şeyler
Tabiki gider amasyada
Eşim yok ama giyse delirirdim
Kudurtma akşam akşam insanı
O gece sabaha kadar sürerdi
Ben giyerim tabi eşim olursa
sevgilinde olsa giyin
Hangi erkegin gitmez k n
İlk defa birliktelik yaşicaz almayı düşünüyorum ama nelerden hoşlanır bilmiyorum
Kim
Sevgilim
Bakiremisin ki
Evet
Yani sevismek tahrik etmek icin falan guzeldir ama sonrasi nasil olur senin icin bilemicem iste
çekşcş
Çok renkli ve heyecan verici olurdu.
İçinden geçer
Cok hosuma giderdj
Gitmez mi hemen arkasına geçerdim
Güzel alayım sana
Yırtar atarım boşuna para vermesin
Giyiyor zaten 😍😍😍
Evet