1 yılŞanslı doğan ya da genetik şansı olan diyebileceğim nitelikte biri olduğumdan emin değilim ama bildiğim kadarıyla 13 cm penis olağan boyutlarda bir penistir ve küçük kabul edilmez. İnce değilse iş görüyor ve tatmin ediyor olması gerek. Yine bildiğim kadarıyla ameliyatsız büyüme hurafeden ibaret.
09 Yorumla
Soran1 yılÖlçmedim tahmini 13 civarı diyorm ve kalın da değil
- 1 yıl
Eşinizin rızası varsa bir operasyon ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Yoksa bu duruma uyum sağlamak ve penisi dışındaki uzuvlarını ve etkin sevişmeyi de yatak odanıza dahil ederek yine çare bulabilirsiniz. Diğer opsiyonları pek düşünmek istemiyorum.
Soran1 yılBiraz internetten baktım ilaç benzeri şeylere güvenmiyorum ama bazıları egzersizle büyüğünü söylüyor
- 1 yıl
Şunu çok rahat bir biçimde dile getirebilirim, egzersiz ile penis büyütme meselesi kökten uca hurafedir. Bunun için herhangi bir cerraha danışmanız yeterli olur. Penis sapı herhangi bir materyal ile uzama sağlayabilecek bir yapıya sahip değil. Ayrıca tek sorun uzunluğu değil, kalınlığı da yetersiz diyorsunuz. Her iki konunun da tek çaresi gövdeye yağ enjeksiyonu (kalınlaştırmak için) ve deri altı dokuya uzatma dokusu eklenmesidir. Aksi taktirde var olan penisten de olursunuz, o bahsi geçen egzersizler sağlıklı dokuların ölmesine ve iktidarsızlığa yol açıyorlar.
Soran1 yılGerçekten mi
- 1 yıl
Aynen öyle. Teşebbüs etmeyin derim. Çekiştirme usulü ilerleyen o egzersizlerin iç dokuları yırtması olağan. Sonra zararlı çıkarsınız.
Soran1 yılÇok teşekkürler o zaman ameliyattan başka çare yok
- 1 yıl
Evet, ameliyat tek çare. Ötesi düşüncelere kanıp var olan sağlığını yitirmesine neden olmayın.
Soran1 yılAnladım teker teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılAmeliyatla bile büyütülmez. Daha büyüğünü istiyorsan, kocandan da ayrılmak istemiyorsan sana büyük penisli bir pompacı bulun. Bunlar dışındaki seçeneklerin aldatmak veya boşanmak. Cinsel tatminsizlik senin için, tatmin edememek de kocan için büyük sorun yaratır... Bu evliliğin kadın kişisi evliliğini bozmadan nasıl cinsel tatmin yaşar diye düşünerek yapıcı ve çözüm odaklı olun. Kavga etmeyin, birbirinizi kırmayın.
07 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani başkasını bulun derken
- 1 yıl
Oyuncak dahil edin yatak odasına, o da kesmezse son çare seni tatmin edecek birini bulmanız. Ya da ayrılırsınız. Cinsel tatminsizlikle evlilik yürümez
Soran1 yılÖyle bir şey nasıl olur aldatmak olmuyo mu
- 1 yıl
Aldatmak, kocandan gizli ve habersiz olarak gidip başkasıyla yatman olur. Ona sadıkmış gibi yaşayarak.
Soran1 yılKocam böyle bir şeyi kabul etmez ki
Soran1 yılBen de rahatsız olurm sanırım
- 1 yıl
O halde boşanın. Cinsel tatmini yaşamak senin de hakkın. Genç kadınsın.
1 yılEvliliğin en önemli ara bulucu unsuru cinselliktir. Eğer cinsellik iyi değilse kavga kaçınılmaz oluyor sanırım. Penisim boyutu aslında yetersiz diyemeyiz. Evet bir miktar daha uzun olsa iyi olurdu ama kalınlık ile bunu tolere edebilir. Hiç olmadı fantezi, ön sevişme sizi rahatlatabilir. Sizin acaba büyük penisle nasıl olurdu gibi bir düşünceniz varsa bu asıl sorun olabilir
07 Yorumla
Soran1 yılBüyük olsa nasıl olurdu diye merak ediyorum ama sorunun bu olduğunu düşünüyorum hep düşünüyordum çünkü yeni bir şey değil
- 1 yıl
Güncellemeni okuyunca fark ettim. Asıl sorun boyut değil süre. Bunu artırmak için kendisiyle konuşun. Tecrübe arttıkça süre yetmez haliyle
Soran1 yılÇözümü yok mu peki bunun
- 1 yıl
Aslında hepimiz bu işi ilk başta 1 saat yapacak şekilde başlamadık. Kendini boşalmaya değil seksten keyif almaya odaklayacak. Haliyle süreyi uzatacak. Boşalacağı zaman duracak. Seks değil 3-4 dk inan
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz çocuk var mı
Soran1 yıl5 yıl evliyiz bi çocuğumuz var
- 1 yıl
Ayrılma kısmı da olmaz desene. Zor iş bencilliğinden cayması lazım
1 yılKüçük olan küçük büyük olan büyüktür 13 cm le doyuma ulaşman kolay değil bence sen daralma operasyonu yap yoksa bu eksiklik seni başka yönlere itebilir
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Yanlış anlama senin durumunda olan bir çok partnerim oldu, cinsel eksiklik kötü bir durum cinsellik önemli işin sonu ya ayrılmaya ya da aldatmaya gider
- 1 yıl
Kaliteli cinselliğin olmadığı yerse aşkta sevgide misafirdir
Soran1 yılAldatmak istemiyorum
Soran1 yılAyrılmak da istemiyorum
- 1 yıl
şu an istemiyosun umarım bu isteğin zaman geçtikçe devam eder🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı.
1 yılPenis büyütme ameliyatıyla 13 cm penis 14-15 cm arasına gelir. Gerek penis uzatma gerekse erken boşalmayla ilgili olarak bir üroloji uzmanına gitmesi gerek. Ancak şunu da bilin: Tıbbi olarak 1 dakika ve daha kısa sürede gerçekleşen boşalmaya erken boşalma denir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boy ölçüsü ile işiniz yok. siz kendi anatominizi bilmiyor eşinize yükleniyorsunuz
https://www.youtube.com/watch?v=gsdf1ZWYw8chttps://www.youtube.com/watch?v=_JBQiDHntWM
vajina bir iç organdır üreme amaçlıdır. zevk ise vücudun dışından alınır vulvanız zevk içindir. vücudun içerisinde asla zevk almayı sağlayan sinir ağı olmaz. tüm ağ vücut dışında.
vajina içinden zevk alıyor olsanız asla yürüyemez otorup kalkamazsınız çünkü vajina kendi kendine sürter uyarır adım başı orgazm olur kafayı yersiniz
ya da adet görürken akan kitleler sizi uyarır kafayı yersiniz
saçmalamayı bırakın. ilişki sonuç odaklı olmayın. ilişkide sevişmeye devam edin. kadını sevişme mutlu eder g, ir çık işlemi değil. gir çık erkeğin boşalması ve üreme içindir.
sana iki tane de uzmanın videosunu göndereyim.
unutmayın kepçenin sap ölçüsü yemeğin lezzetine katkısı yoktur.112 Yorumla
Soran1 yılMantıklı konuşuyorsunuz ama ben niye zevk alamıyorum o zaman artık
Soran1 yılTeşekkürler umarım ona bunu anlatabilirim
- 1 yıl
cinsellik özgür yaşanan ve aktivasyon olarak sınırsız şekli lan bir şey.
sadece ilişki ile mutlu olunmaz
ilk başlangıçta mesela memelerinizi yalarken vulvayı okşayarak sizi boşaltabilir.
ardından vulvaya oral yaparak boşaltabilir.
hiç boşalmadan direk ilişkide kadın zorlanır.
oral ya da okşayarak bir kaç kez boşalsanız vajinal kaslar çalışmaya başlar. sıvı salınımı dengeye biner. o zaman ilişki daha zevkli olur.
böylece eşin vajinayı daha sıkı olduğunu hisseder
boşalmamış kadına ilişki olursa erkek vajinayı gevşek hisseder. çünkü vajinal kaslar çalışmıyor ve aşırı sıvı akımı oluyor.
sizi bir kaç kez boşalttıktan sonra ilişki deneyin. çok verimli olacak inanın - 1 yıl
Helal olsun en doğru cevap. 👍👏 Şu 20 cm kafası yaşayan kadınlar bir psikolojik tedavi almalılar.😬
- 1 yıl
Kesinlikle öyle size katılıyorum ama gel gör ki bizim ülkede her şey de olduğu gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz. O yüzden kimseye bir şey anlatamıyoruz. 😀
- 1 yıl
😀🤣 kesinlikle öyle ama anlatamıyoruz burada değil gerçek hayatta da bir sürü şeyi insanlara anlatamıyorum çünkü bilime inanmıyorlar.
- 1 yıl
Öyle deme aşağıdan girdi mi ağızdan çıkacak 🤣🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı durum bendede var ama buna bir çare yok maalesef. anca büyütücü kılıflar var takmak için ya da oyuncaklar ekleyebilir siniz. eşin ameliyat olmaz çünkü ona göre o mükemmeldir.
234 Yorumla- 1 yıl
Kılıf bence dokusu nedeniyle iki taraf için de hazzı artırmak değil azaltan bir şey olur.
Cevap sahibi1 yıl@İnatçıbirkoç evet ona göre. mukemmel kızlar hep hasta☺️😂
Cevap sahibi1 yıl@RolanddDeschainn kullandım önerdim yorumunu kendi yorumunla yaparsan daha iyi olur.
- 1 yıl
Ahahah hep hastadır çok yakışıklıdır dimi ahahah :) birde görse bamyayı:) ama bamya sever yok
Cevap sahibi1 yıl@GeceninSisii yuruyor cocuk var oyuncak değil.. kendi zevkim cocuklarimdan değerli değil. bir şekilde aliyorum zevk sonuçta daha iyisi olabilirdi elbet ama kabullendim ben.
Cevap sahibi1 yılO nasıl şey 3 4 dk gir çık bittimi oluyor
. en az bir saat olmalı
- 1 yıl
En az 1 saat evet ;)
Soran1 yılÖyle olmalı da değil işte
- 1 yıl
Neden bu kadar sorunlusunuz ki yaa hepini
Cevap sahibi1 yılBenden de kötü galiba durumun benim ki 45 dk bir saat sürüyor ama yine yetmiyor üzerine elinle orgazm olmamı sağlıyor çünkü bana da yetmiyor içindeyken bazen hissetmiyorum giriyormu cikiyormu hızlı olursa özellik le.
- 1 yıl
Anladım sende ki sorun tamamen bitirdik erkek yok gibi :)
Cevap sahibi1 yıl@İnatçıbirkoç size ne oluyor ben arkadasa soyluyorum.
- 1 yıl
Bende sana birsey söyledim dimi
Soran1 yılSeninki iyi yine uzun sürüyor benimki sevişmeyle beraber 10 15 dk sürer ya da sürmez
- 1 yıl
Soran senin durum herkesten beter yaa :)
Cevap sahibi1 yılValla öyle olsa heralde çok kötü olurdu. iyice yitikmiş iyi sabrediyorsun valla. tabiki her şey cinsellik değil ama bu durum aranızı bozuyordur mutlaka
- 1 yıl
engintrkylmz57 Instagram
Cevap sahibi1 yıl@İnatçıbirkoç nabacaklar senin Instagram hesabını
- 1 yıl
Sen bir bak önemli
Soran1 yıl@Cevap sahibi bozuyor da zaten
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm çünkü anlıyorum. eşin bu konuda çözmek için çaba göstermesi lazım.
- 1 yıl
Siz ekleyin birbirinizi
Cevap sahibi1 yıl@İnatçıbirkoç komiksiniz valla ya.
- 1 yıl
Ne kadar komik olduğumu bilsen keşke bağımlısı olurdun :)
Cevap sahibi1 yıl@İnatçıbirkoç daha önce konuştuk kısa bir sohpetti hiçte bağımlı olmadım evliydin.
- 1 yıl
Emin ol senden ötürüdür qhahah :) aksi kişilik :)
- 1 yıl
Bu ısrarcı adama dahi şans verdiğiniz için sizi tebrik ediyorum
Cevap sahibi1 yıl@RolanddDeschainn ne şansı verdim ki. bir kaç satır konuştuk zaten gerisi gelmedi. evli adamla işim olmaz. artık kimseyle işim olmaz ki öyle boş bir yer burasi
- 1 yıl
Sen de evlisin olm yaa
- 1 yıl
Evli ve çocuklu bir kadınsınız sanırım. Laflamak dışında bir şey yapabileceğinizi sanmam zaten. Boşverin
Cevap sahibi1 yıl@RolanddDeschainn aynen öyle.. laflamak bile boş geliyor artık bana. eskiden keyif verirdi de karşı dalının aklında illaki buluşmak yatıyor ya da başka şeyler onun için mesaj gecmemek en iyisi
- 1 yıl
Babyshark ;)
Cevap sahibi1 yıl@İnatçıbirkoç tamam artık milleti rahatsız etmeyelim.🖐️
- 1 yıl
Sus bakalım
- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yıluzatmalı kılıflar var. en pratik çözümü bu.
ameliyatsız uzamaz ne yazıkki. Cerrahların farklı çözümleri var ama ne kadar mantıklı bu durumda tartışılır. bence cerrahi müdahale olmadan çözmeye çalışın.11 Yorumla- 1 yıl
erken boşalma içinde çeşitli yöntemler var. takip edersen yardımcı olmaya çalışırım
Gizli Üye(18-24)1 yılPardonda 13 cm de Küçük ama harbi ztn seks yaptıkça insan daha büyüğünü ister
37 Yorumla- 1 yıl
13 cm küçük 😂 millet 20 filan yazıyor , cidden 15 bile yok bence piyasada , zenci olmuş herkes. Hem kalınlık bence daha önemli…
Cevap sahibi1 yıl@Anlarım3005 13 cm olsunda bari ince olmasin ince penis hiç iyi değil oral yapsa. Ağzıma tam gelmiyor
- 1 yıl
Yani dediğim gibi kalın iyi hissettirir , burdayım der..
Soran1 yılEvet normalde de büyük nasıl oluyor diye merak ederdim ama yaptıkça daha çok istiyorsun artık bazen videolara bakıyor bazılarınınki iri ve güzel
- 1 yıl
Onun sürekli o halde durması asıl sana haz veriyor gaza getiriyor , uzun koşabilen yarış atı gibi , ve kalın olmadı güçlü olduğunu gösterir
- 1 yıl
🔥🔥 etraf yanıyor…
Soran1 yılNe?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBüyümez değişik yöntemlerle daha iyi kullanabilirsiniz
10 Yorumla Haklisin zevk almiyo olabilirsinn penis buyutme yolu vr once esin ikna olmali 19 20 santim olsa isini gorur
07 Yorumla
Soran1 yıl19 20 çok değil mi
Soran1 yılDaha önce hiç denemedim ama çok gelir herhalde
Soran1 yılBilmiyorum
Soran1 yılGörünüş olarak güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılvajinanı daralttır, iç kısımların yanlarından küçük dikişler atılıyor ve vajinan kız vajinası gibi dapdar oluyor o zaman sorun kalmaz
07 Yorumla
Soran1 yılBu geçici bir çözüm değil mi ayrıca geniş değil ki benimki
- 1 yıl
geçici bir çözüm değil, penisin ameliyat olması daha kötü bir durum, ama vajina daraltma işlemi çok basit çok da etkili, sen geniş değil diyorsun ama genişlemiş ki hissetmemeye başlamışsnı
Soran1 yılİlk zamanlar da çok zevk almıyorum zaten şu an hiç almıyorum gibi genişlediğini de düşünmüyorum en azından fark ederdim bence
- 1 yıl
o zaman sen psikiyatriye git sorunların vardır, zevk almadığına göre
- 1 yıl
3-4 dak güzel bir süre senin sorunun var bence, erken boşalmayı dene sen de
Soran1 yılŞaka mısın sen ya
- 1 yıl
sorun sende
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik ilişkinin önemli bir parçası. 5 sene tatmin olamadıysan bence gerçekten sabırlı bir kadınsın. Son dönem bunun hat safhaya gelmesinin sebebi kendin mastürbasyonla daha kalın bir şey deneyerek daha çok zevk falan mı aldın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılSertliği Max. Olmuyordur penis büyüklüğü iyi. Yılların verdiği doygunlıkvar ondandır
010 Yorumla
Soran1 yılSertliği nasıl olacak peki
- 1 yıl
Sen bilirsin. Dimdik olur ve baya istekli olur.
Soran1 yılHayır yani tam sert olmuyo dedinz ya nedir çözümü eğer tam sert olmuyosa
- 1 yıl
Spor. Bacak çalışmak sırt çalışmak.
Sert ve hızlı seks için kondisyon bisiklet ve koşu bandına çıkarsa. Faydasını görürsün.
Soran1 yılUğraşmaz muhtemelen ama teşekkürler söylediğiniz için
- 1 yıl
Bencede uğraşmaz.
Ama faydalı bilgi.
Bir faydalı bilgi daha vereyim.
Boşa gitsin ne uğraşıyorsun.
Birini düzeltene kadar zaman harcicana yenisini al. Daha iyisini bitsin gitsin !!!
Soran1 yılÇocuk var diye ayrılmak istemiyorum aldatmak da mantıklı gelmiyor ama bazen kafam karışıyor
Soran1 yılşu an dese ben başkasıyla yatayım sen de başkasıyla yat kabul ederim öyle bir noktadayım
- 1 yıl
Tabiki basit bir konu değil. Çünkü.
- 1 yıl
Yani ne çocuklu anne görüyorum. 2ci eşi ile mutlu
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılAmeliyat en son yöntem başka durumlarda olabilir yani büyütmek için yöntem
02 Yorumla
Soran1 yılBilmiyoruz ama
- 1 yıl
Benim arkadaşım yurt dışından ilaçlar la büyütmüştü ama onun durumu farklıydı
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılKremler var diyorlar ama ne derece etkili bilmiyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
1 yılEşin şişman mı göbeği falan var mı
02 Yorumla
Soran1 yılGöbeği var ama şişman diyemem k kadar
- 1 yıl
Eritirse biraz uzama olur
1 yılBence kafanızı asıl kurcalayan şey cm değil
010 Yorumla
Soran1 yılNe peki
- 1 yıl
Yanlış anlamayın, doktorum diye söylüyorum. Uzunluktan ziyade giriş kısmı ve kalınlık daha çok etkili orgazmda. Ama en en yükseltici şey isteklenmektir. Eh tabi erken boşalma yok ise. Sizin soğumanıza yol açan başka bir şey olabilir mi
Soran1 yılErken de boşalıyor doğrusu
Soran1 yıl2 3 dk sürüyor en fazla
- 1 yıl
2-3 dk nedir yahu? Çok ama çok az. Ön sevişmeyi uzun tutsa dahi o penatrasyon çok yetersiz. Bu süreyi uzatmak için kendisini ikna etmek şart. Yine yanlış anlamayın ama benim ortalama seks sürem minumum 30 dk
Soran1 yıl30 dk mı
- 1 yıl
En azı o da inanın. 1 saati de bulabilir istenirse
Soran1 yılÖyle olsaydı mükemmel olurdu
- 1 yıl
Bunu kendisiyle konuşup bu konuda çabalamasını sağlamanız lazım. Yoksa seksten keyif alamazsınız. Mastürbasyon yapmaya başlarsınız.
- 1 yıl
Kendisi ile konuştunuz mu hiç
1 yıl13 gayet normal standartlara göre.
03 Yorumla- 1 yıl
Geciktirici kullanabilirsiniz.
Soran1 yılİlaç mı
- 1 yıl
İlaç var sprey var bayağı faydasını görürsünüz👍
1 yılEn az bu kadar olmali degil mi
012 Yorumla
Soran1 yılNe.
- 1 yıl
Foto koymadım 😔😔
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
😉😉😉😉
- 1 yıl
Bos verrrr almissin bi kere
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
Atsan atamassin satsan satamassin idare etcen
Soran1 yılBi ömür geçer mi ama böyle
- 1 yıl
Onu birak beni al. Ne diyeyim
Soran1 yılSenin ne farkın var
- 1 yıl
Come here 😉😉😉😉😉
- 1 yıl
Bekliyorum😉😉😉
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin ki derinleşti mi , niye yetmiyor
010 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ama sanmıyorum benden kaynaklı olduğunu. İlk zamnlar da çok zevk almıyordum ama artık nerdeyse hiç almıyorum
Cevap sahibi1 yılBence ön sevişme yetersiz görünüyor , yeterince ıslanma ve kabarma olması lazım
Cevap sahibi1 yılErken boşalma ile ilgili aslında her şey , baştan desene
Soran1 yılYani büyük olsa ben de zevk alırdım süre problem olmaz diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBence zevki birleşmeden önce en üst seviyelere taşımalısın, girmek istedikçe izin vermeyeceksin , son olarakta erken boşalma durumunu doruğa yaklaşınca çıkarsın içeri değil dışarı boşalsın, makina yine iş yapmaya devam eder..
Cevap sahibi1 yılNe oldu bi daldın gittin sanki
Cevap sahibi1 yılBen naptım ya , bu mevzular ufaklığı uyandırdı
Cevap sahibi1 yılDemek vidolardakiler iri ve güzel
Soran1 yılÖyle
Cevap sahibi1 yılİzleyince , ıslanıyor musun?
Gizli Üye(18-24)1 yılSen darlt vajinanı zamanla genişlemeye başlamıştır
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm ama sana kocan da kendini kötü hissediyor.
1 yılEvet biraz mümkün
00 Yorumla
1 yılBol bol oral dene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Sen daraltma yaptır
00 Yorumla
1 yılcok buyuktende kacıyorsunuz
01 Yorumla- 1 yıl
Yol yakinken ayril
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğum yaptın mı?
06 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSezaryen mi normal mi?
Soran1 yılSezaryen
Cevap sahibi1 yılÖyleyse o yüzden değildir. 5 yıla göre genişleme çok mu? O yüzden olabilir mi?
Cevap sahibi1 yılErken boşalma varsa o sıkıntı. Sevişme konusunda nasıl?
Cevap sahibi1 yılSustun
hedonist olma
02 Yorumla
Soran1 yılO ne
1 yılTakma taksın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım