2 yıldır evliyiz. Hiçbir zaman çok ateşli bir cinsel hayatımız olmadı zaten ilk gecemizde erken boşalma sorunu sonrası eşimin kendini geri çekmesi benim çok üzülmem derken uzun süre birlikte bile olamadık. Muhtemelen her ikimizde de aynı travmalar devam ediyor. Beni şimdi körükleyense zaten eşimin çok istekli olmadığını düşünüyorum ben, düzeltmek istiyorum. Dün bugün için yapacağımız şeylerden bahsederken o perdelerin yıkanması gerektiğini falan söyledi. Ben de hımm başka bir şeyler de yapabiliriz dedim. O da halimiz kalırsa olabilir dedi. Bu cevap beni çok üzdü. Halimiz kalırsa perdeleri yıkarız dese çok daha iyi değil mi? Perde yıkanması önde, cinsellik ikinci sırada. Canım çok sıkıldı çünkü dediğim gibi zaten beni yeterince istediğini hiç hissedemedim. Öyle olunca ben de ona karşı istekli olamıyorum ama bu nereye kadar böyle gidecek. Trip atıp kenara çekilsem aynı döngünün içinde kıvranıp duruyoruz. Bazı şeyleri görmezden gelip kendim çok istekli davranarak sık sık ilişki isteyerek aramızdaki sorunları çözebilir miyim sizce? Yani belki onun da özgüveni daha yerine gelir bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aranızdaki soğukluk hiç erimemiş
Hatta bu soğukluk isteklerinizi de azaltmış
Eşinin belki de isteği fazla olsa da bunu sana yansıtmıyor
Bu da senin tepkilerinden ya da ilk aylardaki durumlardan kaynaklı olabilir
Acilen düzeltmeniz gerekiyor
Yoksa kardeş gibi davranışlar yaşlı evlilik gibi oluşmaya başlayacak
O ne yaparsa yapsın sen ona aldırış etme
Eğer eşini seviyorsan elinden gelenin fazlasını yap
Bunun için de her şeyi değiştirmelisin
Sanki ilk defa tanışan bir çiftin cinsel çekimini oluşturmalısın
Taktikler yapmalısın
Alışılmışın dışına çıkmalısın
Ayrıntılı anlatabilirim istersen020 Yorumla
Soran+1 yılEn yardımcı yorum bu olmuş. Çok teşekkür ederim.
Evet evliliğe ilk güzel şekilde başlayamadığımız için aramızda soğukluk oluştu ve bunu eritemedik.
Eşim de aslında bana hep dokunur öper, nerdeyse her gece öpüp koklar ama ilişki olmaz. Böyle alıştık artık sanırım.- +1 yıl
Rica ederim
Evliliğin ilk aylarında yaşadıklarınız bu durumun özeti olduğu açık
Seni her gece öpüp okşayıp içine girmemesi evliliğinizin özeti
O konuda psikolojik olarak kötü olduğu sokamama ya da erken boşalma gibi konular onda tabu oluşturmuş artık rahat davranamıyor
Kısacası özgüveni bitmiş
Bu öz güveni de ona yine sen vereceksin
Bunu bir iki gece de veremezsin ama birkaç ay içerisinde üstünden inmeyen birine dönüştürebilirsin
Soran+1 yılO bana böyle yaptıkça ben çok üzülüyorum. Ben üzülünce belli ediyorum bunu ve o da yine özgüven düşüklüğü yaşıyor bence. Biz bir türlü düzelemiyoruz. O beni istemiyor diye düşündüğümden ben de onu istemiyorum. Normal bir evliliğim olsun istiyorum bu yüzden çabalamak istiyorum.
Ne olursa olsun, o ne derse desin üzülsem bile asla belli etmemem, her seferinde istekli numarası mı yapmam gerek bunun düzelmesi için?- +1 yıl
En başta psikolojik olarak kendini motive etmen gerekiyor
Senin üzülmen onu yetersiz hissettiriyor
Sen birlikte olamıyoruz diye üzülüyorsun o da ben yapamıyorum diye düşünüyor
Sadece üzülmemen ve istekli olman yeterli olmaz
Bunları doğru strateji ile uygulaman gerekiyor
Yeni tanışıyor gibi olmalısınız
Erkeğinin öz güvenini artıracak davranışlarda bulunmalısın
Onu motive etmelisin
Aslında her şey onda bitecek
İstikrarlı bir şekilde onun üstüne oynamalısın
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
Dünkü konuşmadan sonra moralim yerlerde, asla birlikte olmak istemiyorum. O da zaten dün bozulduğumu fark etti hiç yanaşmıyor düzgün konuşmuyoruz bile.
Bugün bu dediklerinizi yapabilmem mümkün değil kısacası. Ama aramız düzeldiğinde bu tarz şeylere mahal vermeden düzeltmeye çabalayacağım- +1 yıl
Bugün veya yarın bu şekilde davranmanı istemiyorum zaten
Bu bir süreç belki 2-3 ay belki 4-5 ay sürecek
Eşinin konuşmaları zaten utanılacak cinsten erkeğin bu şekilde konuşması çok komik zaten
Onun kendiyle de yüzleşmesi gerekiyor
Ama bu durumu sadece sen düzeltebilirsin her şey sana bağlı
Soran+1 yılİşte bu 2-3 aylık süreçte de bu tarz şeyler yaşanabiliyor ve tekrar başa dönüyoruz
Eşim keşke kabul etse bu dediklerinizi. Yani erkek perde yıkamayı cinselliğin önüne geçirir mi? Yorulmazsak olabilir diyor. Ben de tam tersi de diyebilirdin dedim. Yani cinsellikten yorulmazsak perde işini yaparız anlamında. O da o da olur dedi. Ama iş işten geçti saçmalık yani bu söylem. O böyle yaparken ben nasıl istekli olabilirim ki bilmiyorum- +1 yıl
Sen 2-3 aylık süreçte bu davranışlardan etkilenmeden her ne olursa olsun istikrarlı şekilde davranırsan onun özgüveni gelir
Eşinin bu davranışları hiç erkekçe değil zaten Böyle bişey söylesem utancımdan yerin dibine girerim senin adına üzüldüm biraz da yanlış seçim yapmış gibisin
Soran+1 yılCinsellik açısından bakarsam bayağı yanlış bir seçim yaptım hem de
Diğer yönlerden eşimden çok çok memnunum o beni sever ben onu. Çok iyi bir adamdır. Bana çok ilgilidir sevgi doludur. Zaten bu yüzden evliliğimi kurtarmaya çabalıyorum yoksa boşanırdım
Soran+1 yılDiğer kadınlara ben bakarım o bakmaz. Açık seçiklikten etkilenmiyor bence. Balayında antalyadaydık kadınlar çıplaktı dönüp ben bakıyordum onun baktığını görmedim
Soran+1 yılEvet libidosu yüksek değil
Nişanlılık döneminde istekliydi, ilk yakınlaşmamız mesela harikaydı. Çok heyecan ve istek hissetmiştim çok güzeldi. Hep öyle kalsaydık şimdi çok iyi bir cinsel hayatımız olabilirdi
Soran+1 yılYani ben de ten uyumumuz yok diye düşünüyorum açıkçası ama o zaman neden ilk yakınlaşmamız o kadar harikaydı ki? Demek ki vardı da zamanla yaşadıklarımız yüzünden köreldi ve birbirimize isteğimiz azaldı
Burdan yazarsanız okuyabilirim- +1 yıl
Varmış ama zamanla düşünceler ve yaşadıklarınız o uyumu da bitirmiş
İlk yakınlaşmanız da cinsel çekim çok fazlaymış ve ilk dokunuşlardaki heyecan sizi çok yükseltmiş
Belki de yılların birikimiudi
Burdan anlatamıyorum kopuk kopuk oluyor ve ayrıntılı anlatamıyorum
Yine eşinin işi yaşı hayatınız yakınlaşmalar ilk dokunuşlar nasıl sevdiğiniz gibi ayrıntıları da özelden sorarak ona göre yönlendirme yapabilirim
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum teşekkürler
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eğer onu istiyorsan ve bu durumu düzeltmek istiyorsan onunla konuş... anlayış göstereceğini erken boşalmasını başlarda dert etmeyeceğini ama açığı farklı şekillerde kapatması gerektiğini ama kendini geç boşalma konusunda geliştirmesini söyleyebilirsin.
eğer aklı başında biriyse bu tavır çok olumlu etki yaratmalı04 Yorumla
Soran+1 yılZaten biz bu durumu konuştuk sertleşme sorunu yaşadığı dönem. Ve düzeldi. Erken boşalması da yok bu arada. Ben hatta boşalsın da bitsin diye bekliyorum.
Ara ara sertleşme sorunu devam ediyor. İlişkideyken bazen yumuşayabiliyor. Ama ilişkiye girmeyeceğimiz kesin olan zamanlarda çok daha sert oluyor mesela. Özgüven sıkıntısı işte. Normalde sorunu yok ama o da travmaları atlatamadı.
Soran+1 yılYardımcı olmak için sık sık ilişkiye girelim diye istiyorum ama o bu konuda anlattığım gibi başka şeyleri cinselliğin önüne koyuyor ve o bunu yapınca da tüm hevesim gidiyor odaya geçip sessiz sessiz ağlıyorum göstermeden. Ve daha da istemiyorum birlikte olmak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ablacım sipariş et ilacı şişeyi bozalt yemeğe sonra bol bol mesir macunu. Sonra geciktiricili hücum yeleği, bu seferde mızrağı doğrultamazsa boşan gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda sertleşme sorunu yaşamıyor ama özgüveni hala düşük bence. Çünkü ilişkideyken falan bazen yumuşadığı oluyor sonra tekrar sertleşiyor vs.
İlişkiye girmeyeceğimiz kesin olan oynaşmalarda çok çok daha sertleşiyor mesela. Biliyor ki ilişki olmayacak, o yüzden özgüven sorunu yaşamıyor yaşamayınca da ilişkidekinden çok daha sertleşiyor
Bahsettiğiniz ilaç nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Eşinle konusup bunu çözmeniz lazım öyle biriniz istekli diğeri geri kalarak o evlilik yürümez ki ya
011 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben de istekli değilim ki. Ama eskiden öyleydim. Normal bir evliliğim olsun eşimle birbirimizi arzulayalım istiyorum ben. Bunun için çabalıyorum
Soran+1 yılBen önceden çok istekliydim evlendim köreldim resmen. Normal bir evliliğim olsun istiyorum. Eşim bana dokunduğunda hiç etkilenmiyorum
Soran+1 yılKarşımdakinin beni istediğini hissetmezsem asla isteyemem onu. Ve eşimin beni istediğini hissedemiyorum. Evliliğin ilk zamanlarında yaşadığım şeyleri unutamıyorum
Soran+1 yılOldu tabii ki defalarca kez konuştuk ettik. Ama ben yine onu yeterince istekli görmüyorum. Bu konuda anlattığım perde yıkama olayı gibi şeyleri evde sık sık yaşıyoruz yani eşim başka şeyleri cinselliğin önüne koyuyor ve onun bunu yapması da tüm isteğimi yok ediyor benim
Soran+1 yılBen istenmediğimi hissettiğim için mutsuzluğumu defalarca kez gösterdim ve o da bunlardan çok etkilendi özgüvenini düşürdü hep
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSenin durum çok kötü yaa 2 yılda bu kadar yıpranmışsan sen bu kadar zarar gördüyseniz bunu düzeltmek zor sende çok açık fikirli değilsin sanki
00 Yorumla
+1 yılAzdırıcı alıp ondan habersiz katabilirsin yiyeceklerine içeceklerine bi dene bence
01 Yorumla
Soran+1 yılZararlı olmasından korkuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Siz yapmadıkça yaşamadıkca bu sorun düzelmez. Yapacağın şey belli..
00 YorumlaHalime olabilirsin hamikeyken daha istekli okur kadin yani ihtiyacini karsilamali
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle erkek mi olur ya? Biz düz duvara tırmanıyoruz azgınlıktan.
06 Yorumla
Soran+1 yıl@Ömer3243 trol değil. Ayrıca kızlar öyle erkekleri seviyor emin ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkmıyor mu ya da erkem boşalma var doyuramayağı için geçiştiriyor
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk gece yaşanan aksilikten dolayı bçyle sorunlar yaşadı ama aştık. Şimdi erken boşalması da yok sertleşememesi de. Ama hala özgüven sorunu var ve bence eski sıkıntıları atlatamadı
Cevap sahibi+1 yılSeni tatmin edemediği için ve senin bunu belli etmene bozulmuş aklı orada kalmış olabilr. Akılda sorunlar olsada yataktaki sevişmeyi etkiler. Artık birazda sen onu olaya çekeceksin
Soran+1 yılEvet dediğiniz gibi benim mutsuz olduğumu bildiğinden kendini çok yetersiz görüyor çok fazla istekli olamıyor.
Ama ben onu çekmeye çalıştığımda da böyle saçma sapan şeyler söylüyor işte. Perde yıkamayı cinselliğin önüne geçiriyor.
Cevap sahibi+1 yılSen perdeye takılma git yapış bir iki alevlendir zevk aldığını gördükçe normale dönecektir. Takılı kalmakla okmaz yetersizim die takılıyor. Buda senin zevk almanı engelliyor. Tam canın istiyor modun düşüyor. İlk gece erken boşalması olabilir sonuçta oda çok istiyodur seni zevkine dayanamamıştır. Seninde bozulman doğal kafanda soru işareti oldu anlık belki ama ayar bozulmuş aradaki
Soran+1 yılBen erken boşaldığını bilmiyordum. Sandım ki beni istemedi de dönüp yattı. Meğer utandığından bana söylememiş. Erken boşaldığını bilsem zaten hiç sorun etmezdim hatta hoşuma giderdi demek ki beni bu kadar arzulamış dayanamamış diye düşünürdüm ama o bunu tahmin edememiş tabii. Her şey tepetaklak oldu.
Cevap sahibi+1 yılEe tamam sonradan konuşmadınız mı bunu. Diyalog kurun. Onunda bozulması normal ama yetememekten değil. Kimi erkek erken boşalıyor ya da tam doyuramıyor kadını. Sizin doyuramama sorunu psikolojik. Dediğim gbi sen çek onu yatağa ama tüm kontrolü sen alma yatağa çek azdır devamını ona bırak. Nekadar takıkı kalsada içinde olunca sana kapılıp fırsat vermemeli normalde. O anda da psikolojikman ilk anı düşünmek yersiz
Soran+1 yılEvet konuştuk sonradan ve ben ona destek verdim, bu sayede doktora falan gitmeden hem erken boşalma hem de sertleşme sorununu çözdük. Sihirli değnek değmiş gibi birden bire düzeldi adam vücutsal olarak. Ama psikolojikmen hala düzelemiyor ve travmaları ikimiz de atlatamadık maalesef
Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama o böyle saçma sapan cevaplar verince tüm enerjim düşüyor
Cevap sahibi+1 yılSen ona takılma dediğim gbi çek onu yatağa. Köle gibi kullan misali 😅Sonuçta o da seviyor senin içinde olmayı. O pozisyona sen çek onu sevişmeyi biliyorsa o şekilde bi süre sonra kendi yönelecektir. Yoksa sende hiç zevk alamayacaksın
+1 yılBen dayanamam ben sertlikten hoşlanırım iri kalın dimdik aletim her zaman hazır olur kadın sertliğe dayanabilmeli defalarca boşalabilmeli göze almalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBence farklı şeyler deneyerek defiştirebilirsin bu durumu
00 Yorumla
+1 yılHicbisey anlamadim cok uzunca ve devrik cumleler kurmussun
00 YorumlaTroll soru beyler dağilin kadinlarin hiçbiri cinsellik istemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Kaç günde bir yaklaşıyor sana peki
06 Yorumla
Soran+1 yılNormalde haftada bir ikiydi. Şimdi hamileyim diye seyreldi
Soran+1 yılEşim şu an erken boşalmıyor. İlk gecemizde bunu yaşadık sadece
Soran+1 yılNişanlıyken eşim istekliydi. Dediğim gibi o ilk gece ve sonrasında yaşananlar, beni istemediğini düşünmem ve her hareketinden bunu çıkarmam dolayısıyla biz hiç düzelemedik nerdeyse.
+1 yılEşinde sorun var tek çare terapi
03 Yorumla
Soran+1 yılNişanlıyken falan istekliydi de evlenince olan cinsel sorunlar yüzünden ikimiz de çok sıkıntı yaşadık ve belki de atlatamıyoruz
- +1 yıl
Ne gibi sorun oldu
Soran+1 yılO biz daha ilişkiye girmeden boşalmış. Benim haberim yoktu. Duşa girdi sonra uyumaya geçti. Şok geçirdim. Ağlamaya başladım. O da utandığından bana söyleyememiş. Ben de beni istemiyor diye ağladım. Erken boşaldığını bilsem hiç sorun etmezdim ama beni istemiyor sandım ve uzun zaman biz bunu atlatamadık. Hala da birbirimize karşı istekli değiliz.
Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. 2 yıldır bu sorunu çözemediniz mi
00 Yorumlabu durum senın aldatmana kadar gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen aldatacaksın
00 Yorumla Keçi boynuzu yedir beni kurtarın dersin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar etki ediyor mu bu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık san sonra niye aldattı diyolar
00 Yorumla
+1 yılEvet. Sık sık ilişkiye gir. İste talep et.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yapınca özgüveni yerine gelir mi?
- +1 yıl
Sen geceliklerini giyin hazırlık yap otur kucağına. Bak bakalım nsonrasına. Diğer yorumlara da bak. Azdırıcı şeyler kullan yemeğinde. Evinde seksi şeyler giyin gez. Dekolteli her türlü olur baktın olmuyor elini at özel yerine oyna
+1 yılHaftada kaç kere oluyor
07 Yorumla
Soran+1 yıl1-2. Ama hamileyim diye seyrekleşti
- +1 yıl
Kaç aylık hamilesin
Soran+1 yıl7
- +1 yıl
çok istekli misin
Soran+1 yılDeğilim. O beni istemiyor gibi hissettiğim için ben de onu istemiyorum ama normal bir evlilik böyle olmaz. O yüzden düzeltmeye çabalıyorum
- +1 yıl
hergun seks olmalı bence
- +1 yıl
hamile iken seks sorun olmasın
+1 yılKocan sikintili
00 Yorumla
+1 yılCirttt
00 Yorumla
+1 yılSorununu çözebilirm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatsana hak ediyor
10 Yorumla