Bu durumu düzeltebilir miyim?

2 yıldır evliyiz. Hiçbir zaman çok ateşli bir cinsel hayatımız olmadı zaten ilk gecemizde erken boşalma sorunu sonrası eşimin kendini geri çekmesi benim çok üzülmem derken uzun süre birlikte bile olamadık. Muhtemelen her ikimizde de aynı travmalar devam ediyor. Beni şimdi körükleyense zaten eşimin çok istekli olmadığını düşünüyorum ben, düzeltmek istiyorum. Dün bugün için yapacağımız şeylerden bahsederken o perdelerin yıkanması gerektiğini falan söyledi. Ben de hımm başka bir şeyler de yapabiliriz dedim. O da halimiz kalırsa olabilir dedi. Bu cevap beni çok üzdü. Halimiz kalırsa perdeleri yıkarız dese çok daha iyi değil mi? Perde yıkanması önde, cinsellik ikinci sırada. Canım çok sıkıldı çünkü dediğim gibi zaten beni yeterince istediğini hiç hissedemedim. Öyle olunca ben de ona karşı istekli olamıyorum ama bu nereye kadar böyle gidecek. Trip atıp kenara çekilsem aynı döngünün içinde kıvranıp duruyoruz. Bazı şeyleri görmezden gelip kendim çok istekli davranarak sık sık ilişki isteyerek aramızdaki sorunları çözebilir miyim sizce? Yani belki onun da özgüveni daha yerine gelir bilmiyorum

Bu durumu düzeltebilir miyim?