Kanka bunun oyle bir siniri yoktur istedigin kadar devam edebilirsin ama kisiden kisiye de degisebilir, sahsen ben mastürbasyon yaptigim zamanlari bile ozellikle ucuncu de kaldirmakta zorlaniyom, istekte gercekten pek olmuyor yani kaldirabiliyorsa devam eder yani
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sevgilim 7 yaparım dedi ama sallıyor bnce ya dimi
Cevap sahibi
1 yıl
yok ebesinin ki. Geceye nasil sigdiracak acaba o kadari, bir gun 24 saat diyorsan olabilir ama obur turlu zor imkani yok yani o nasil p. enis oyle surekli habire kalkiyor kazik gibi oluyor bozulmustur haci o oyle p. enis yok dunyada yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kanka bunun oyle bir siniri yoktur istedigin kadar devam edebilirsin ama kisiden kisiye de degisebilir, sahsen ben mastürbasyon yaptigim zamanlari bile ozellikle ucuncu de kaldirmakta zorlaniyom, istekte gercekten pek olmuyor yani kaldirabiliyorsa devam eder yani
Sevgilim 7 yaparım dedi ama sallıyor bnce ya dimi
yok ebesinin ki. Geceye nasil sigdiracak acaba o kadari, bir gun 24 saat diyorsan olabilir ama obur turlu zor imkani yok yani o nasil p. enis oyle surekli habire kalkiyor kazik gibi oluyor bozulmustur haci o oyle p. enis yok dunyada yani
Postayla mı ölçülüyor bu buna performans nasıl demek daha doğru olur at mı koşturuyoruz niagara şelalesi mi bu
Önemli olan sayısı değil kalitesi
1 den fazla yapan da ağır abazadır
Çok posta atılması seksin kalitesini oldukça düşürür.
Kişiye göre değişir ama 5 i geçececek babayiğit az bulunur
Gece değilde gün olarak düşün 3 ten sonra kalite düşer
3 den sonra uzatmaları oynar. Ama bir kadın sabaha kadar orgazm yaşayabilir
Kişiden kişiye değişebilir fakat en fazla 4 ya da 5
Bu değişir ben en fazla 5-6 atmıştım ama gün içinde yaptım üst üstte değil ona ellerim dayanmaz
Şu an sevgilim kocam olsa aralıksız durmadan yapardik
hiç durmadan boşalmadan 5 saatten fazla seks yapabiliyorum tandıra tekniği sayesinde bu Uzak Doğu tekniği oluyor
Herkes sallar dilin kemiği yok sayıdan daha çok sure performans dayanıklılık onemli 3 dk da bir atarsa 10 atsa ne olur
brazzers studyosunun terli gencleri dolusur 5-6 posta giderim diceklerdir simdi.. hadi bakalim gulmeye :)))
Erkeğin sağlığına ve kadının seksiliğine göre değişir
Maksimum 7 de çıkmışlğm oldu ama gençtik o zamanlar
3 yeter adam ölsün mü yani yeter aaaa
Aşık ise bir yapar doyurur değilse on yapar ise yaramaz
Şimdi gelir 6 7 diyen aveller...
Bence kadınına ve aşık olmasına bağlı
4 posta mastürbasyon mi
Yok ilişki
3 ya da 4 o da cok istekli ise
Gelen mektup sayısına bağlı.
4 banko 5 te kadına bağlı
Bilemem 3-4 derim heralde
3-4 normal fazlası zorlar
Ben 3/4 atiyorum gec geliyorum zaten yeterli
Benim rekor 8. Diğerlerini bilmiyom.
Erkekten erkeğe değişir
Bu bir kız sorusu mu?
Bunu bilmek sana ne kazandırır
2 den fazlası zorluyor beni
bilmemmm
5 ideal
Bi gecede 4-5
3 idealdir
8 9 atıyorum bazen. Partnere bağlı tabi.
en fazla 3
3 tane
4 posta rahat atarım
2 iki
Rekorum 4
Erkeğe bağlı
4 posts 5 posta
4 atar
3 bence
1 posta
5 atar
6-7 olabilir yapmışlıgım var