erkekler ilk cinsel ilişkisini unutur mu? Şu an hayatınızda evleneceğiniz aşık oldugunuz ve cinsel olarak- ten uyumu olarak harika oldugunuz bir iliskiniz varken geçmişte kısa süreli ilişkinizde yaşadığınız cinsellik aklınıza gelir mi? o kadınla beraberken yani sevisirken önceki ilk cinsel deneyiminiz aklınıza gelir mi? nişanlımın daha önce cinsellik yasadıgını tesadüf öğrenmistim ama bana ben lafını edene kadar aklından hiç geçmediğini söylemişti geçmişle ilgili her hangi bir sey. Bilmiyorum İçim içimi yedi siz ne düşünüyorsunuz? biz beraberken eski sevgilini düsünmüs olma seyi yoktur demi çünkü cinsel hayatımız oldukça iyi ve açıkçası eski sevgilisinden cok daha fazla iyi bir vücudum var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılSorun vücut ya da performans değil. Cinsel ilişkiyle birlikte yaşanılan şeyler. Sosyal hayattaki birliktelik. Biriktirdiğiniz anılar vb şeyler. Bunların toplamı cinsel ilişkiyi zevkli ve doyurucu yapar. SAdece cinsel ilişkisi muazzam olan bir kadının ya da erkeğin sosyal yaşantıdaki eksikliği, bir sonraki cinsel ilişkileri de etkiler. Erkekler ilişkilerini unutmazlar eğer sıradan günübirlik bir cinsel ilişki değilse. Fakat kıyas yapmak kişiden kişiye değişir. Bir önceki sevgilinin yaptığı bazı güzel şeyleri yeni sevgiliden de istemek, geriye dönüş değildir ama bazı şeylerin hatırlanışı anlamına da gelir. Ya da sevgilinin senin bedeninde yaptığı şeyler, elbette bir önceki sevgiliye de yapılmıştır ama senin yön vermenle ve senin zevklerinle bambaşka bir cinsel ilişki de doğabilir.
03 Yorumla- 1 yıl
şöyle söylim önceki 2 aylık bir iliski ve ayrıldıklarında kabullendigini vs söyledi yani bizim 3 sene oldu ciddi bir iliskimiz var her anlamda o kadar tutkulu mutlu ve iyiyiz gerçekten ve cinsellikte de öyle. Benim sorum su yani biz beraberken sevisme vs öyle anlarda aklına gelir mi ondan korkuyorum
- 1 yıl
yukarıda yazdım. Aklına gelebilecek tek şey. Siz sevişirken senin bir önceki sevgilisinin ona yaptığı ve onun hoşuna giden şeyleri yapmaman olur. Aklına sadece bu gelir ve zaten onu da yapmanı ister.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılKonu vücut değil cinsel çekim ve o kişinin ayrılık sonrası bıraktığı enkazda önemli ben ilk opustugum kadını asla unutmam mesela o olayın oluşu o heyecanı asla unutmam gülerek anlatırım ama o kişiyi gecen gördüm konuştuk hatta gram içimde ona ne sevgi ne öfke hiç bir şey kalmamış
04 Yorumla- 1 yıl
Konuya bende diyorum ki rekabet olarak bakma kişi olarak bak aynısını bazı kadınlara soralım mesela eskiden hayatına giren erkeklerden unutmadigi var mı diye çıkar sevmese de vardır bende diyorum ki erkekler de de bu olay var evet unutmayız o kişiyi o olayı ama eşini ya da yeni partnerini seversin ona bağlanır mutlu olursun ona sadık olursun eskisini hatirlasan da umurunda olmaz önemli olan burada sana sadık olması seni sevmesi değer vermesi bunlar mümkünse varsa o zaman sorun yoktur
- 1 yıl
Anladım böyle düşünmekle haklısın
1 yılYok yaa. Yani nişanlının aklında öyle ilk ilişkisi falan kalmaz ya da o kişiyle yaptığı ilişkiyi seninkiyle falan kıyaslamaz merak etme. Böyle konuları kafaya takma bunlar çok uç şeyler yaa ütopik şeyler yani.
00 Yorumla
1 yılErkekler anlık yaşadğı şeyleri çok çabuk unutur aklına bile gelmez ama sevdiği kadınlara yaşadıkları teninin her zerresine ruhuna işler ve yanında değilse hayatı onu özlemekle geçer
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Unutuluyor zamanla çoğu şey. Arada ben bazen hatırlıyorum. Aynı yerde ya da benzer bir konu geçince. Sonuçta unutulsa nolur unutulmasa nolur yani gemiş gitmiş eski olay. Düşünme bunları.
00 YorumlaYaşadığım her şey tek tek tüm detayları ile aklımda..
02 YorumlaHic yasamadigim icin bilmiyorum evlinince olur belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen eski sevgilini unuttun mu peki o unutsun? Geçmiş unutulmaz
04 Yorumla- 1 yıl
benim ilk sevgilim o ve ilk birlikte oldugum insan o yüzden benim bu kadar kafaya takıyorum
Cevap sahibi1 yılHiç inandırıcı gelmiyor profiline bakınca ama doğrudur
- 1 yıl
la burdaki herkesi kendi profili mi sanıyosunuz?
Cevap sahibi1 yılDaha yeni olan foto senin değil miydi yani
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi ki sevgilisine olan sevgisi ve eskiden cinsellik yaşadığı kızın tipine göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hiç takılma aklına bile gelmez
02 Yorumla
1 yılErkekte kadın da unutmaz. Gerisi boş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler hiç bir şeyi unutmaz
00 Yorumla Eskisini ararmasan aramaz
00 Yorumla
1 yılÖncekiler aklıma gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse ilkini unutmaz erkek ya da kadın fark etmez.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGelir kıyaslar
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç yaşamadığım için bilmiyorum
00 YorumlaUnutur ben hatırlamıyorum bile
00 Yorumla
1 yılUnutmaz
04 Yorumla- 1 yıl
Bu unutturabileceği anlamına gelmez. Unutmaz demek onu arzular demek değil. O anı o anıyı silmez sadece
- 1 yıl
Yok asla aklına senle sevişirken öperken onu düşünmez. Yani o sadece bir anı olarak orada hepsi bu
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kimse unutmaz gibi
00 Yorumla
1 yılGelmez dese bile gelir Bence
00 Yorumla
1 yılunutulmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen şu meşhur kiz degil misin
013 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİfasi olan
Cevap sahibi1 yılSenin videon vwr
Cevap sahibi1 yılValla ifsan var soyliyim
Cevap sahibi1 yılCiddiyim bu arada