Kadınlar cinsel ilişkiyi baslatırsam kocamın gözünde hafif meşrep kadın olurum kaygısımı taşıyorlar? Hep erkekler cinsel ilişkiyi başlatan taraf oluyor burada ki sorularda bile bunu görebiliyoruz neden?

Kadınlar cinsel ilişkiyi baslatırsam kocamın gözünde hafif meşrep kadın olurum kaygısımı taşıyorlar? Hep erkekler cinsel ilişkiyi başlatan taraf oluyor burada ki sorularda bile bunu görebiliyoruz neden?
En önemli etken; anatomik ve hormonel farklılık...
Bu etken bu problemin neredeyse 100/99unu teşkil ediyor...
Diğer bir etkende
Bireyler birbirlerini ve duygusal anatomik ve psikolojik uapılarından bihaber yaşıyorlar.
Ehline vakıftır.
Daha sade bir dille yaz tam bişey öğreneceğiz dedim okudum bisey anlamadım buna4ada yurt dışında yaşayan biriyim Türkçem senin kadar iyi değil 😂
Özür dilerim.
Daha dikkatli olurum
Ben özür dilerim anlamadığım için tekrar yazarsanız anlarım
Tabuları yıkmayanlar öylelerdir zaten oysa ne kadar saçma🤦🏼♀️normalde biz niye evlendik seninle seks yapmak istediğimi söyleyemeyeceksem değil mi?😂işte nerden bakarsan bak saçma düşünceler.
Seks yapmayı istediğini söylemeyip bir de yaparken de fazla istekli olmayayım diye uğraşıyorlardır o bile olabilir inan.. umarım değişir zor ama umarım
Kadınlar baskıyla büyütülüyor sonuç bu kim ne derse desin korkudan kendini aşamiyor yanlış anlasilabiliriim korkusu hep var bence kadınlarda bu korkuyu aşan kadınların eşleri de kültürlü ise tadından yenmez ilişki ortaya çıkıyor 😂
Kesinlikle katılıyorum 👏🏻👏🏻😉
Teşekkür ederim bende sana katılıyorum 👍😊😀
🤗😂
bende katılıyorum sana bebeğim @Baileyscream 😍 seks önemli 🔥
Cevap
2Cevap
Oo bu konu çok uzun cevap gerektirir kısa kesersem kadin da teklif edebilmeli eşine ya da partnerine amma lakin kadının da nasıl bir ortamda ozguvende ve kocasının ona verdiği değerle teklif durumu degisebiliyor
Kadınlar baskıyla büyütülüyor sonuç bu kim ne derse desin korkudan kendini aşamiyor yanlış anlasilabiliriim korkusu hep var bence kadınlarda bu korkuyu aşan kadınların eşleri de kültürlü ise tadından yenmez ilişki ortaya çıkıyor
Alta yazmiştim aynı yorumu tekrar yazayım aynı fikirdeyiz 😃
Eferim evladım doğru tespit 😁😁
Teşekkür ederim 😃
hayır ya bu eskisi gibi değil artık bence biraz olsun aşıldı
Bence kadinlarda baslatmali amasyada
Amasya ne alaka 😊
Hayır tabi ki de canlılık ve heyecan tutku için dengeli olmalı erkek 3 yapıyorsa kadın 1 gibi vs. Hem daha zevkli olur..
Hep erkek başlatmamalı arada kadınlarda başlatmalı ki dengeli ilişki olsun katılıyorum size
Kadın da başlatır ya bu genelleme yapmak zor
Genelleme şöyle yaptım evli kadınları sorduğu soruların başlangıcında hep erkekler ilişki başlatan taraf şeklinde soru soruluyor bu arada ben evli değilim genel gözlemimi sorulastirdim😀
Peki yorumun için teşekkür ederim. 😊
Yoo gayet kolay bulunur.
Evlenmeden önce hep kolay bulunur vaad edilir evlendikten sonra git başımdan 😀
Gdjsnskks
Yalan değilmiş bak güldün işte 🤣
kolay bulunur bence
Hep öyle diyorsunuz kandırıyorsunuz evlenince erkek yanasinca ay başım ağrıyor ay yorgunum diyorsunuz kadınlar da keyfi yerinedeyse ayda yilda belki bir gün hadi yapalım der 😂😂