Benim için önemli değil çünkü zamanı geriye alamam peki sizin için önemli mi

Benim için önemli değil çünkü zamanı geriye alamam peki sizin için önemli mi

Merhaba,
Evet önemli hemde çok önemli. Her insan hata eder, hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabbim tövbe edenleri sever, hadisi şerif.
Geçmişini bilmediğim biri benim geleceğim olamaz. Geçmişi pis ise geleceğimi pisletmesin..
Dünyanın binbir türlü hali var. Tecavüze uğramış olabilir. mastürbasyon yaparken kendisi bozmuş olabilir. Kaza geçirmiş ve bozulmuş olabilir bunlar farklı durumlar fakat güven çok önemlidir. Önüme gelen kız tecavüze uğradım diyor. Bisiklet koltuğu girdi diyor..
Namus iki bacak arasında değildir. Ama bacak arasını da önüne gelene açan namuslu değildir. Bir kadın ve bir erkek kalbi, bedeni ve ruhu ile temiz olmalıdır..
Sevgili oldu diye kızmam evlilik üzerine oldu ise eğer fakat heves zevk peşinde olmuş biri benden uzak ırak kime isterse ona yakın olsun...
Bakire bir kız ile evlenmek isterim nasipse, sevdiğim kişi bakire olmazsa da bunu da sorun etmem elbette. Lakin tabi bunu bana (yani ne yaşadığını) lisanı münasip ile anlatmasını beklerim.
Önemli.
Geçmişte sırtlan olan biri bana neden farklı davransın veya sevgilisiyle aynı evde yaşayıp kadını hamile bırakıp “Aldırt.”diyenler var. Bu sitede gidip çek senet işleri ile uğraşan katil birine âşık olduğunu anlatan biri olmuştu. Umarım gerçek değildir , trolldür. Başka bir kadınla evlenmiş ama kıza da yazıyormuş demesine göre. Ben, eskisi gibi değilim diyormuş. Şimdi gel de inan.
Cevap
19Cevap
Hayır ben geçmişe bakmam.
Önemli geçmişinde aldatma, ihanet, alkol, ya da kötü bağımlılığı olan bir insanın pekte değişeceğini sanmam
Aslında iyi bir soru, geçmişi kötü bir kızla ciddi bir ilişkiye girmek. Gerçekten dışarıdan kötü hissettirebilir.
Geçmiş geçmiştir hepsi geçmişte kalmış ben önüme bakarım yaşadığım ana gerisi beni ilgilendirmez
Geçmişi önemsiz, ama geçmişin izlerini taşıyorsa ve günümüzü etkiliyorsa önemlidir.
adı üzerinde geçmiş. geçti gitti
bizi gelecek ilgilendiriyor
Hırsız, t*vüzcü, katil vb olmadığı sürece geçmişinin bir önemi yok.
Ben kimseye bişey yapmadıysam önemli olur. Ama ben herkesi becerip bakire aramam saçma olur.
Geçmişi kişiliği hakkında da fikir verir bize ama bişeyler yaşamış diye olumsuz bakmam
Hayır. Adı üstünde geçmiş. Ders almış ve adam olmuş mu ona bakarız.
Geçmişinin her detayını biliyorum ve asla rahatsız değilim...
önemli şeyler var önemsiz şeyler var
Ne tür bir geçmiş olduğuna göre değişir.
Cinsel geçmişi umrumda değil
Zerre kadar önemli değil.
Seviyosam önemli değil
Tarih öğretmeni olmadığıma göre geçmişini napayım.
Önemli
hayır
Önemli
Evet önemli
Değilmiş …
Önemli tabi ki
Önemli
Geçmişini bilmeden gelecek düşünemem. Önemli.
önemli değil
Hangi geçmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?