Cinsel Yaşam Kızlık zarı çok kanar mı, ne kadar kanar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Dün bir halt ettim çok girmedi sadece ucu girdi çıktı dünden beri kanıyor normal mi Kızlık zarı çok kanar mı, ne kadar kanar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl bazı durumlarda zar ana damarlardan birine bağlı oluyor. o zaman kanama günlerce sürebilir. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Zedelemis olabilirsin. Herkeste farkli olur nasil herkesin regli kani miktari degisiyor 1 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kuruluktandır o az girmesiyle bozulmaz daha içeridedir o gerçi azdan kasıt ne oda var 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. madem sokturdun bari hakkını verseydi adam gibi düzseydi böyle yaralı ceylan gibi olmazdın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok girmediğine emin misin? Dünden beri diyorsun yani 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Eminim acıyı hissettiğim gibi geri çekildim Yorumla
kimsesiz95 Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı. Kimisi az kimisi çok uanş kan yüzünden hastanelik olan bile olmuştur 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun kadınlar klubüne hoş geldin 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsi girmiş, ucuyla bu kadar kan olmaz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yemin ederim ki eminim hepsi girmedi ya Yorumla xsarinx 1 yıl Kızlık zarı olsa bu kadar kalamaz, muhtemelen kas yırtılması bu, kas yırtılması da ucuyla olmaz. Hepsi girmiş. Sen gözünle gördün mü? Yorumla Soran 1 yıl Yok ta bilmiyorum dediğin gibi olabilir Yorumla xsarinx 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
_Rulingg_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl Bizde çok olmamıştı yaşın kaç 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 26. Yorumla _Rulingg_ 1 yıl Ne zaman oldu birde ıslanmadan mu Yorumla Soran 1 yıl Dün evet Yorumla _Rulingg_ 1 yıl Yazar msn Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Bozulmuş 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Az kanar 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Tam sokdursan okadar kanamazdı 0 0 Yorumla
KelebekGibiBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Hayır, kişiden kişiye değişir fakat çok kanamaz 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne soktun 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. 5-6 damla anca 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Ne girdi 0 0 Yorumla
bilinmezderdedustum Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl burada konu kan mi? 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum bozuldu Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Bozulan bir şey yok lan Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Yaptığın kişi sahip çıkıyor mu sana Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Soran 1 yıl Sorun da bu zaten telefonu açmıyor Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Ne kadarlık bir ilişki bu Yorumla Mirtaza67 1 yıl Tamire verseydin Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Mirtaza67 kızla dalga geçmenin ne anlamı var bilader Yorumla Mirtaza67 1 yıl Senlemi geçeyim Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Soruyu soran benim yorumu silermisin çocuklarla uğrasamam Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Lan kız burada bir şey anlatıyor senin yaptığına bak Yorumla Soran 1 yıl şu an o dengesizi Ciddeye alacak halde değilim 😡@bilinmezdertleredustum sanada teşekkür ederim Yorumla Mirtaza67 1 yıl Sende çok yardımcı oluyorsun. Belki evlilik teklifi yaparsın Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Soruyu soran burdaki herkesden temizsin emin ol tamam mı sakın kendine bir şey yapma Yorumla Soran 1 yıl Kimse beni anlamıyor gerçekten kıymak istiyorum kendime Yorumla bilinmezderdedustum 1 yıl Ne oldu saçmalama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
bazı durumlarda zar ana damarlardan birine bağlı oluyor. o zaman kanama günlerce sürebilir.
Zedelemis olabilirsin. Herkeste farkli olur nasil herkesin regli kani miktari degisiyor
Kuruluktandır o az girmesiyle bozulmaz daha içeridedir o gerçi azdan kasıt ne oda var
madem sokturdun bari hakkını verseydi adam gibi düzseydi böyle yaralı ceylan gibi olmazdın.
Çok girmediğine emin misin? Dünden beri diyorsun yani
Evet Eminim acıyı hissettiğim gibi geri çekildim
Kimisi az kimisi çok uanş kan yüzünden hastanelik olan bile olmuştur
Geçmiş olsun kadınlar klubüne hoş geldin
normal değil devamlı ise
Hepsi girmiş, ucuyla bu kadar kan olmaz
Yemin ederim ki eminim hepsi girmedi ya
Kızlık zarı olsa bu kadar kalamaz, muhtemelen kas yırtılması bu, kas yırtılması da ucuyla olmaz. Hepsi girmiş. Sen gözünle gördün mü?
Yok ta bilmiyorum dediğin gibi olabilir
Geçmiş olsun
Yirtmissin işte geçmiş olsun ya bırakırsa seni
Ne soktun ki bu kadar kanadı
işşallah kanamadan gitmezsin
Ucuyla olcak is degil o
Tebrikler artık bakire değilsin
Bizde çok olmamıştı yaşın kaç
26.
Ne zaman oldu birde ıslanmadan mu
Dün evet
Yazar msn
Mızrak mı girdi aq
Bozulmuş
Az kanar
Tam sokdursan okadar kanamazdı
Baya girmiştir
Hayır, kişiden kişiye değişir fakat çok kanamaz
Ne soktun
5-6 damla anca
Ne girdi
Demek ki bozulmuş
Bozulmuş
Artık bozulmuş
Bu kadar kanamaz ki
burada konu kan mi?
Biliyorum bozuldu
Bozulan bir şey yok lan
Yaptığın kişi sahip çıkıyor mu sana
Yok
Sorun da bu zaten telefonu açmıyor
Ne kadarlık bir ilişki bu
Tamire verseydin
Mirtaza67 kızla dalga geçmenin ne anlamı var bilader
Senlemi geçeyim
Soruyu soran benim yorumu silermisin çocuklarla uğrasamam
Lan kız burada bir şey anlatıyor senin yaptığına bak
şu an o dengesizi Ciddeye alacak halde değilim 😡
@bilinmezdertleredustum sanada teşekkür ederim
Sende çok yardımcı oluyorsun. Belki evlilik teklifi yaparsın
Soruyu soran burdaki herkesden temizsin emin ol tamam mı sakın kendine bir şey yapma
Kimse beni anlamıyor gerçekten kıymak istiyorum kendime
Ne oldu saçmalama
Geçmiş olsun
Ne yaptın