AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Rus erkekleri deli gibi vodka içerler ve karışarı bu yüzden başka erkeklere yönelir diye biliriz.
Benımkı de hem ıckı hem sıgara ıcıyo
Bu durumlarda genellikle pipicikus no cikcikus olur 🤣
😂😂
Qətiyyən uzaq dur heç zövqdə almayacaqsan əmin ol boş yerə bədbəxt edəcəksən özünü
Nece bele emınsız
İndiyə qədər kim ilk əlaqəsindən zövq alıb? Hiss edəcəyin tək şey acı və ağrı olacaq birdə bir ömür peşmanlıq
Nebılım onsuzda bakıreyeme ıstesem de yasayabılmerem
Ona görə ondan tamamilə uzaq dur, yaxşı ki, özü deyib məndən uzaq dur deyə oda sənin kimi istəsə idi indi çoxdan yaşamışdınız şansın gətirib burada, evlənənə qədər heç bir şey yaşama çox dözülməz vəziyyətdirsə istəyən varsa normal biridirsə evlən getsin
Istemeyıne o da ısteyırdı sadece dedıkı sen rus deyılsen azerısen senın aılen bele seyı qebul etmez unut pesman olarsan falan
Men de uzaglasdım ama kecen defe ozu dedıkı senınle danısmag ısteyırem hansıkı ozu deyırdı unut
Kimdirsə vicdanlı insan imiş
İlk öncə onu deyib amma zamanla oda sənə bu hissləri bəsləyib bələkdə sən dedikdən sonra sənə daha çox fikir verib xoşu gəlib nə səbəblə olur olsun sən qərarından dönmə
He heqıqeten cox vıcdanlıdı ele buna gore daha cox baglandım ona
Menden ıstıfade etmek ısteseydı soyuyardım
Səndən istifadə etmək istəsə bunu sənə bildirməzdi onsuz evlilik falan deyib aldadardı səni sonrada iş işdən keçmiş olardı
Bılırem ama etmedı de onu deyırem adam en basından berı durust oldu
Məndə deyirəm bəxtin gətirib get Allahına şükür elə😅 hər kəsin qabağına belə insaflı çıxmır çünki
He valla hamı deyır allahın sevımlı qulusan😂
Düz deyirlər get kef elə amma birdə bu sularda üzmə😉😄
Yox bu ılk ve tek ıdı
İnşallah təki elə olsun🙂
Rus erkeği ise çok iyi değildir muhtemelen, aşırı alkol kullanımından erken yaşta pilleri bitiyor çoğunlukla
Ickı de ıcıyo sıgara da
O zaman sıkıntı. Kalkmaz demiyorum o yaşta, kalkar ama iyi bir performans bekleme.
Ben bakıreyım acıkcası sadece sevısmek ısterım
O zaman sorun yok zaten
Sevısmekle kalmaz gıbıme gelıyo😂
Onu sen daha iyi bilirsin tabii, dayanamazsa devamı gelebilir
Türk olsa çatır çatır yapıştırır ama Rus biraz zor gibi geliyor şahsen ben bir günde iki kişiyle de olurum 4 kişiyle de
Ama rus olmaz dıyosun
Zor ya tatilde goruyorum millet yanindakileri kapıyor sesleri cikmiyor
Nıye boyle bunlar
Zaten tas gibi bir dunya kari dolu adamlarda bide surekli alkol bizim gibi yoklukta degiller 😀
Genıs olmaları ıyı bısey degıl yoklukla alakası yok
Evet bide genislik var sanki yanindakini biri alsa kurtulsam diye bakar gibi
Turk bulalim sana
Yok kımseyı ıstemıyorum
Tuh yaa 😀
Senin kaç yaşında olduğuna ve kaldırma potansiyeline bağlı
Ben 21 ım hıc tecrubem yok o da bılıyo bunu
Yani yaşın her şey için uygun bitek geriye güzelliğin kalıyor
Gencsın guzelsın mutlu olmak ıcın herseye sahıpsın dıyo bana
Adamın niyeti cinsellik değil belliki başka şeyler peşinde
Baska seyler derken
Bilmiyorum adamı tanımıyorum. Ben olsam 21 yaşında güzel bir kızla takılmak için ona her buluşma için 5-10 bin para bile verirdim o tarz bı iliskiye ihtiyacım var. Onun yok demekki
Bana hayatını benım ıcın mahvetme dedı durdu
Demekki hayattan bir beklentisi yok yani. Kendi hayatı kötü olduğu için seninde hayatını mahvetmek istemiyor bu çok açık
Temızsın masumsun boylece kalmalısın demıstı
Vay be adamın hakketen hayatı bitmiş
😂😂
Yani böyle temiz bı kız bana denk gelicek haftalık 10 bin maaşa bağlarım 😂
Ben hıcbı karsılık beklemeden onu ıstedım
Bu hayat böyledir bazıları servetini vermeye hazır bazıları hiç birseyini
Bazıları namus abıdesıdır ondan
Bununki namusdan değil bence hayatı bitik
Kıyamadıgı + korktugu ıcın
Sanmam ya bilemedim
Oyle
Sen yinede olursa teklifimi düşün 😂
Gerek yok
Peki
ben azeri kadinla birlikte olmak icin herseyi yaparim
Hic farketmez catir catir basar
😂😂
Sabahsı nasıl oluyosa ajaj
Bı gun sonra
Rusu bilmem Türk ister
Verme sakın çok pişman olursun
Neden
Çünkü gençsin daha. Daha güzel seni seven insanlara layıksın eşine sakla
Haklısın (
Hem de yaşı çok büyük. Ne öyle ya
Bılıyorum ama asık oldum napım
Ilk 30 falan sanıyodum bıde
Aşık değil hoşlamto. Ve tutku emin ol aşk değil
Bıraz acar mısın
Kalbin zaten arıyordu başkası da çıksa onun yerinde karşına ona bağlanacaktın. Yani aslında aşk değil. Birinin seni sahiğlenmesini ve sevgili gibi değer vermesini istiyorsun.
Bılemıyorum ya cunku benı ısteyen zaten cok ama ben buna takmısım baska kımseden etkılenemkyorum
Etkilenirsin de. Emin ol biz konuşsalçk benden de etkilenirsin. Mesele takmak dediğin gibi takıntı yapmışsın. Ondan dolayo yazık etme kendine
Hıckımseden etkılenmem bana benı anlatma
Pişman olacaksın sözümü unutma
Yok pısman olacagım bısey yapmam cok ıstesem bıle
Peki bu güzel 🙂
İsterr
Evet ister
Çok büyük gibi knk
Yası mı
Evet kendine göre birilerine baksan iyi olur
Gonul bu napım
Bazen insan mantıklı karar veremiyor bence mantığınla hareket etmeye çalış
Mantıgım dıyokı kesınlıkle uzak dur
Ama bı yandan da dıyorımkı hayatımda ılk kez bırınden etkılenmısım neden bıseyler yasamıyım
Kendi hayatın ben karışmak istemem ama ilk kez birine aşık olduğumda tüm olumsuzluklara rağmen saf duygularımla aşık oldum ve reddedildikten sonra fark ettim ki eksik olan birçok şey varmış ve bana göre değilmiş asla bu yüzden mantıklı olmak en güzeli
Yanı belkı de asık degılım takıntı ettım bılmıyorum
Aslında gerçek şu ki bazı insanları sadece gözümüzde büyütüyoruz aslında gerçek hayatta çok bir farkları yok yani bence takıntı yapmışsın
Valla cok haklısın
Birde gerçek şu küçük yaşta olduğun için bazı şeylerin farkında olamayabiliyorsun ama bunun için en azından etrafında fikir alabileceğin birileri bulundurabilirsin.
Aslına bakarsan biriyle yatmak çok basit bir olay zaten böyle bir teklifi kime yaparsan hemen hemen hepsi kabul eder ama eğer ondan ilgi bekleyip ilgi göstermesi istersen sana değer verip sahip çıkmasını düşünürsen böyle birini bulmak neredeyse imkansız gibi oldu günümüzde. Hayatta biraz kendini düşünerek hareket etmeye çalışmalısın
Bı kız var 29 yasında bı tane de kadın 30 yasında o ıkısınden tavsıye alıyorum genelde
Kadın olan uzak dur gencsın guzelsın egıtımlısın en ıyılerını hakedıyosun der
Dıger kız ne hıssedıyosan onu yasa dıyo
İlk tavsiyeyi veren bence doğru olanı söylemiş sana. Diğeride kararı sana bırakmış ama aslında gerçek şu ilkler unutulmadığı için hep aklında kalacak olup belki hayatın boyunca seni duygusal psikolojik her anlamda etkileyecektir. Bu yüzden karar verirken her şeyi göze alarak karar vermelisin ve her şey olup bittikten sonrada yalnız kalacağın için pişmanlık duygusu yaşayabilirsin bir süre
Haklısın ıste nerden baksan oluru yok
Benden sana tavsiye seni sevip değer veren biri her türlü kendini belli eder zaten bunun için bir şey yapmana gerek yok gerçek hayatta mutlu olmaya çalış sadece zamanını güzel hobilere ayır zaten böyle yaparak ruhunu rahatlatıyorsun ve mutlu hissettiriyor sana senin mutlu olmanda tüm herkesi büyülüyor ve gerçekten seven biri oluncada onu hissediyorsun
Bunların hepsının farkındayım ve oyle yapıyodum ama gecen bı ıs ıcın bır araya geldık dedı senınle konusmak ıstıyorum ne konusmak ıstıyo cok merak edıyorum
Cunku normalde kendısı uzak durmamı ıstıyodu
Beğenmiş olabilir seni yani bu çok normal erkekler genelde böyle giriş yaparlar konuya. Bence senin tecrübesiz olduğunun farkında olduğundan merak uyandıracak şekilde giriş yapmış görünüyor.
Erkekler biraz böyledir aslında uzak dur der sen uzak kalınca yakın olmak ister ki aklında kalsın sen ilgi gösterseydin uzak dur dediğinde senden soğurdu bu bir gerçek
Evet uzak dur hayatını mahvetme dedı ben de uzak durdum gıtmedım aramadım yazmadım sonra bı ıs ıcın bı araya geldıgımızde konusmak ıstedıgını soyledı sok oldum
Sarıldıgında da ozledıgını hıssettım
Kendi verdiği sözde duramıyor gibi baksana sana uzak dur diyor ama aslında kendi yakın olmak istiyor sonra.
Verdiği sözde duramayan biri ne kadar gerçekçi olabilir ki. İlgi görmek ve özlemek zamanla olabilen bir şey bu çok normal aslında seni etkilemesin yeni bir sevgilin olduğunda da bunlar olabilecek şeyler yani. Biraz fazla kafayı takmış görünüyorsun bence sen ama kendini düşünerek ve gerçekleri görerek hareket etmelisin
Fazla kafayı taktıgım dogru
Evet kendısı unut hayatını mahvetme dıyodu ben de donup bıda gelmıcem buraya dedıgımde neden gelmıceksın dıyodu😂yanı lafta baskaydı kalbındekı baska
Bırak gitsin dünyada o kadar çok seni anlayacak insan var ki zaten önemli olan ilk andan itibaren sana ilgili olması böyle yanarlı dönerli birinin sana ve hayatına faydası asla olmaz. Bir süre daha yalnız kal bence daha iyisi çıkacaktır mutlaka
Bakalım hayırlısı
Bakalım hayatın nasıl şekillenecek
33 benim yaş ama durdurak yok
İstemez
Neden
Bilmem denesenşze
Denemek ıstıyorum ama bakıreyım pısman olmaktan korkuyorum
Olmazsın askkm
Azerıler bekaretı cok takar bılıyosun
Hmm hiç Azeri a@mı görmedim
Herkeste aynı yav
Olsun yinede görmek isterdim