Erkekler ne istiyor?

Twitterda gezerken gördüm, yeni bir akım başlatmışlar avrupalı kızlar şöyle iyi böyle iyi diye. Türk kadınının kezbanlığından bahsediyorlar. Yatakta ne kadar kötü olduğundan bahsediyorlar. Bu insanların çoğunun cinsel hayatı bile olduğunu sanmıyorum ama gerçekten bir kadın olarak rahatsız oluyorum bu kadar kadın düşmanlığından. Ben evli bir kadınım. İlk cinsel deneyimim de eşimle oldu ve deneyimsiz olduğum için haliyle p*rno gördüğünüz o mükemmel performansı sergileyemedim. Bu yüzden de sıkıntı yaşadık eşimle başlarda. E bakire olmayınca da, istenilen performansı sergileyecek deneyime sahip olunca da babasının gururu, kaşar vs vs deniliyor. Ben eşimle deneyimsizliğimden ötürü sıkıntı yaşarken başka bir arkadaşım sevgilisiyle bakire olmama sorunu yaşıyordu. Saçmalık değil de nedir bu? Ayrıca şu kadınlar sadece paraya bakar, kadınlar şöyledir böyledir lafları da çok sıktı. Bunu yapan kadınlar varsa doğru yoldasınız. Ben eşimle evlenirken işi yoktu, babasından kalma bir iki şeyi vardı, geliri asgari ücret bile değil. Ben yine de seviyorum dedim ailemi karşıma aldım evlendim. Eşim asla evlendikten sonra çalışmadı, hala daha çalışmıyor. O kadar çok seviyorum ki bunu asla sıkıntı yapmadım, yapamadım. Bilgisayar bağımlısı, onu da kabullendim. Sonra ne oldu dersiniz? Oyundan birileriyle aldatıldım :) yani kızlar bu yazdıklarıma inanmayanlar da olacak elbet ama siz bakire de olsanız, para değil aşk da deseniz yaranamazsınız. Gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle yaşayın.

Erkekler ne istiyor?