Cinsel Yaşam Seviştiğiniz en enteresan yer neresi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ya dün balkondan gördüm bir çift karşı binada 13. kat. enteresan geldi ya. Ne kadar tehlikeli o kadar mı zevkli? Güncellemeler1 yıl Teşekkür ediyorum Seviştiğiniz en enteresan yer neresi? Cevapla Sevgi Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Balkon, soyunma odası, araba zaten klişe artık. 10 16 Yorumla Soran 1 yıl Maşallahın var kız... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalabalık ortamlarda da çaktırmadan elleşmeyi severim kışkırtmak güzel oluyor :))) Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Adam napsın hiç suçu yok bence 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Ilişkiye girmek? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlişkiye girmek için kalabalıklarda tenha bulmak lazım :)) Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Avm soyunma kabini? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cemdendeniz onu yazmıştım :)) Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Aa pardon yeni fark ettim bence en heyecanlısı orası olmalı 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cemdendeniz aslında o plansızdı tamamen. Ben pantolon deniyordum beden olmayınca farklı bedenini getir dedim getirince de kabine girdi bakayım diye ve anlık oldu ama evet heyecanlıydı ☺️ Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Süre olarak ne kadar sürdü 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cemdendeniz 10 dakika falan toplam 🤫 Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Normal herşeyi yapmaya yeten bi süre ses çok çıktı mı 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cemdendeniz ortam yeterince kalabalık ve gürültülü olduğundan arada kaynadık Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Cemdendeniz çok uzadı özele gelemem bye Yorumla Cemdendeniz 1 yıl Sen bln Yorumla Soran 1 yıl Bence de. Sapık herif... Yorumla
Bis3svar Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Biz ne bilelim mğ o kadar hoşuna gittiyse bul sokaktan birisini götür evinin balkonuna deneyin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Boş yapma beee Yorumla Bis3svar 1 yıl He bide boş yapan ben mi oldum 😁😁 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bazıları adrenalin yüksek seviyor farklılık arıyor o yüzden bence 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zevkten asagi dusmemisler iyi 😄 geliyorum 13 kat asagi 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Balkon normal ya millet nerelerde yapıyor balkon en güvenli yer oralara göre 😀😀 0 0 Yorumla
Malikalgan Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 95% 1 yıl Otelde camlar bilerek açtık bizi herkeznizliyodu çok süper bir duyguyhu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben 5 yıldızlı resortmbil otelin katında anlık bir şeydi bir anda oldu ve seviştik o kadar zevklisi daha olmadı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Anlık nasıl yani... tanımadığın biri mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet tanımadığım bir kadındı Yorumla Soran 1 yıl Hmmm nasıl düşürdün öyle Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Piknikte calilarin arasinda.. bi de a. v. m de otoparkta arabanin icinde 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse görmez diye açık havada sevismislerdir bende öyle enteresan yer yok 0 0 Yorumla
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Clubta locada. 3 4 Yorumla Soran 1 yıl Locada derken? Anlamadım? Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl Bize ayrılmış bir bölüm Yorumla Soran 1 yıl Hmm anladım Yorumla Gezgin_Eda 1 yıl Senin seviştiğin en enteresan yer? Yorumla
Bengisucbc Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Orası çekici gelmiştir onlara 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama orada da ilişkiye girilmez ya değil mi Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Denizde ilişkiye girmiştik 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ohaaa 🤣🤣🤣 yok artık Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Sadece ilişki ama sevişme yok Yorumla Soran 1 yıl O ne demek anlamadım? Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Öpüşme okşama falan olmadı suyun içinde sarıldık bikinili yana çektim girdim içine işte Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl 😊😊😊 Yorumla
goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ohaaaa. Ben bebek bakım odasında yapmıştım. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yok artık. Ne işin var orada Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Aşırı yükselmiştik avmde mecbur kaldık🙈. Senin en enterasan yerin neresi? Yorumla Soran 1 yıl Benim öyle uçuk bir şeyin olmadı Yorumla goruncekadamlar2 1 yıl Normal evde felan mı Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Ruh haline göre ama genelde erkekte 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Pek olmadi ki amasyada 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Benim de balkondu çok güzel oluyor ses çığlık 😁 0 0 Yorumla
Psikoavukatt Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Evet ne kadar tehlike o kadar zevk. 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. katları sayma sebebin? 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet görmek bile seni etkilemedimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Uçak ta sevişmiştim bi daha sevişmem 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kafamı gözümü her yere vurdum hela çok dar, yani çok meşakatli oluyor, keyfi kaçıyor şnsanın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi de heryerin öpülüp yalanınca böyle bi koku oluyor insanın üstünde ((( Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Emniyet Genel Müdürlüğü 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Sen film sanıyorsun galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yooo ne filmi alkol içip yaptım yediğim dayağıda hiç hatırlamıyorum hdhdhshsh Yorumla Soran 1 yıl Seni emniyet müdürlüğüne götüren ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alkol shbsbshs Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok len şaka yapıyorum nsnsns Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Sinemada 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Ilişkiye girdin mi orada? Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen kaçıncı kattaydin 0 0 Yorumla
purpoless_creature Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yas kaç senin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla purpoless_creature 1 yıl Ergensin belliki 45 yas ustu gosteriyor soran kişinin ozelligi de ondan sordum Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Gece plajda 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Zevk meselesi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Napıyorlerdı 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soyunma kabini 0 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Orman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Balkon, soyunma odası, araba zaten klişe artık.
Maşallahın var kız...
Kalabalık ortamlarda da çaktırmadan elleşmeyi severim kışkırtmak güzel oluyor :)))
Adam napsın hiç suçu yok bence 🤣
Ilişkiye girmek?
İlişkiye girmek için kalabalıklarda tenha bulmak lazım :))
Avm soyunma kabini?
@Cemdendeniz onu yazmıştım :))
Aa pardon yeni fark ettim bence en heyecanlısı orası olmalı 😂
@Cemdendeniz aslında o plansızdı tamamen. Ben pantolon deniyordum beden olmayınca farklı bedenini getir dedim getirince de kabine girdi bakayım diye ve anlık oldu ama evet heyecanlıydı ☺️
Süre olarak ne kadar sürdü 🤣
@Cemdendeniz 10 dakika falan toplam 🤫
Normal herşeyi yapmaya yeten bi süre ses çok çıktı mı 🤣
@Cemdendeniz ortam yeterince kalabalık ve gürültülü olduğundan arada kaynadık
@Cemdendeniz çok uzadı özele gelemem bye
Sen bln
Bence de. Sapık herif...
Biz ne bilelim mğ o kadar hoşuna gittiyse bul sokaktan birisini götür evinin balkonuna deneyin
Boş yapma beee
He bide boş yapan ben mi oldum 😁😁
Bazıları adrenalin yüksek seviyor farklılık arıyor o yüzden bence
Zevkten asagi dusmemisler iyi 😄 geliyorum 13 kat asagi
Balkon normal ya millet nerelerde yapıyor balkon en güvenli yer oralara göre 😀😀
Otelde camlar bilerek açtık bizi herkeznizliyodu çok süper bir duyguyhu
Ben 5 yıldızlı resortmbil otelin katında anlık bir şeydi bir anda oldu ve seviştik o kadar zevklisi daha olmadı
Anlık nasıl yani... tanımadığın biri mi
Evet tanımadığım bir kadındı
Hmmm nasıl düşürdün öyle
Piknikte calilarin arasinda.. bi de a. v. m de otoparkta arabanin icinde
Kimse görmez diye açık havada sevismislerdir bende öyle enteresan yer yok
Clubta locada.
Locada derken? Anlamadım?
Bize ayrılmış bir bölüm
Hmm anladım
Senin seviştiğin en enteresan yer?
Orası çekici gelmiştir onlara
Ama orada da ilişkiye girilmez ya değil mi
Denizde ilişkiye girmiştik
Ohaaa 🤣🤣🤣 yok artık
Sadece ilişki ama sevişme yok
O ne demek anlamadım?
Öpüşme okşama falan olmadı suyun içinde sarıldık bikinili yana çektim girdim içine işte
Anladım
😊😊😊
Ohaaaa. Ben bebek bakım odasında yapmıştım.
Yok artık. Ne işin var orada
Aşırı yükselmiştik avmde mecbur kaldık🙈. Senin en enterasan yerin neresi?
Benim öyle uçuk bir şeyin olmadı
Normal evde felan mı
Ruh haline göre ama genelde erkekte
Pek olmadi ki amasyada
Benim de balkondu çok güzel oluyor ses çığlık 😁
karın üstünde dğın tepesinde
zevklimi diye sorsaydın
13. Kat balkon muydu neydi?
Evet ne kadar tehlike o kadar zevk.
katları sayma sebebin?
Evet görmek bile seni etkilemedimi
Uçak ta sevişmiştim bi daha sevişmem
Niye
Kafamı gözümü her yere vurdum hela çok dar, yani çok meşakatli oluyor, keyfi kaçıyor şnsanın
Bi de heryerin öpülüp yalanınca böyle bi koku oluyor insanın üstünde (((
Emniyet Genel Müdürlüğü
🤣🤣🤣🤣🤣 Sen film sanıyorsun galiba
Yooo ne filmi alkol içip yaptım yediğim dayağıda hiç hatırlamıyorum hdhdhshsh
Seni emniyet müdürlüğüne götüren ne
Alkol shbsbshs
Geçmiş olsun
Yok len şaka yapıyorum nsnsns
Sinemada
Ilişkiye girdin mi orada?
Tahrik oldun ama izlerken
20. Katta yapıyoruz biz