Yani demek istedigim uzun zamandir cinsel bir sey de yasamadik ama ben cekiniyorum utaniyorum biraz onu kaybetmemek icin bulustum gibi cok riske girdim simdi karnim agriyor 1 saatlik yol gelecek illa iliskiye girme veklentisi mi olur ev tutalim dedi otel dedim ama utaniyorum o benim ilkim oldu hayal kuruyorum ama icimi kurcqliyor sanki iliski yasamamamiz olduki sekse hayir dedim uzulurmu verdigi 9araya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yedi aydır buluşmadığın bir kişiyle nasıl sevgili oluyorsun? Ben de bunu anlayamıyorum. Sevgili dediğin insanla yan yana olursun. Beraber gezer, el ele tutuşursun. Birlikte yemek yer, sobbet edersin. Karşılıklı gözlerinin içine bakar gülüşünde sevgi parıltısını görürsün. Sen bunları bile haşamadığın bir insanla nasıl cinsellik yaşarsın? Ev ya da otel demek zaten direk ilişkiye girmek demektir. Sen biraz safsın. Gelmeden önce deseydin ya " gel beraber gezer, bir yerlerde oturur birşeyler içeriz." Eminim o zaman gelmekten vaz geçerdi. Şimdi gittiğiniz yerde cinsellğin olacağını bil. Ama yapmak istemiyorsan bunu ona gelir gelmez söyle. Çünkü eğer oraya gidip de yapmak istemediğini söylersen, muhtemelen ters tepki verecektir. Hatta bu durumda tecavüze uğrayanları bilirim. E^er seni gerçekten seviyorsa bunu anlayışla karşılar. Ama amacı cinsel dürtülwrini tatmin etmekse, seni kullanabilmek için elinden geleni yapacaktır. Bunu başta ikna etmeye çalışarak yapar. Olmazsa, duygu sömürüsü, o da olmazsa çirkinleşmeye ve tehtitlere başlar. Yine elde edemezse basıp gider.
03 Yorumla
Soran1 yılben oyle bulusmadigimiz icin agladim sıkıldım ayrilalim dedim sonra bu ihtiyac vs dedi sonra bu bulusmamiz cinsellikmis digerj normal olucakmis hatta evi suslettirmis bana su cumle garop geldi ben dedim evi 2bin tlye neden suslettin zaten otel 2bin lira bosu bosuna para vermissin bu kadar masraf etme o da dediki sen benim cinsellik icin bulustugumu dusunuyordun bide o yuzden yaptim fkn
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılİlişki konusunda hissettiklerin karmaşık ve zorlayıcı olabilir. Eğer cinsel ilişkiye hazır hissetmiyorsan, hayır demek tamamen senin hakkın. Partnerin seni gerçekten önemsiyorsa, senin sınırlarına saygı duymalıdır. Seks bir ilişkiyi tanımlamaz; duygusal bağ, güven ve saygı çok daha önemlidir. Bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşarak duygularını paylaşman, yanlış anlaşılmaları önleyebilir. İçinde bulunduğun durumun sana rahatsızlık vermesine izin verme; sınırlarını belirlemek ve korumak senin en doğal hakkın.
00 Yorumla
1 yılTekrar sen. Bu durum aşırı korkunç kardeşim. Hayır demek, hayırdır. Eğer sen bir ilişkiye girmek istemiyorsan bu ilişkiyi sonlandırmalısın. Senin kararlarına saygı duymuyorsa bu ilişki yürümez zaten.
07 Yorumla
Soran1 yılben cocugu cok sevitorum ama cinsel bir seyler yasamaktan korkuyorum belki rahat olmadigim icin ama surekli icimi bir sey kurcaliyor gercekten canimdan cok sevitorum ama cinsellik yasamak garibime gidiyor belki benimle alakali
Soran1 yılbak 11.30da evden cikacagim 2 saat icinde belki aranacagim kimligim yanimda olacak normalde annemde olur dusun fark ettiklerini
- 1 yıl
Ağabeyciğim bak sonradan kafanı duvara vuracağın bir şey yapma. Senin bedenin, senin kararın. Yapmak istemiyorsan sakın öyle bir şey yapma. Onu kaybetme riski diyorsunda seni seven adam sana böyle bir şey bile hissettirmezdi. İyi düşün.
Soran1 yılama bak bazi seylerde ilk oldugu icin garip hissediyorum sanki onunla ilerlemeli gibi cunku evlenmeden once bunlari yasama planim yoktu sanki tek erkek sonsuza kadar o olmali gibi ama icimi bir sey kurcaliyor
- 1 yıl
Ya seni terk edip giderse? Eğer evlilikten önce yaşanmamasını düşünüyorsan kararını ortaya koy. Kimseye güvenme.
- 1 yıl
Ayrıca bence o çocuk senle sadece cinsellik için konuşuyor olabilir. Kaç yaşında adamım sevdiğim kadına “eve gel” diyemem. Sevdiğim kadına dokunmaya kıyamam.
Soran1 yılaramizda 9 yas var otele girecegiz cok utaniyorum bu durumdan da bilmiyorum bugun boyle atlatilacak ama ileride nolacak orasi muamma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Bence evlilik oncesi birsey yapma otelde ya da evde bulursursan nefsine yenik dusersin ates ve barut yanyana durmaz sonra bir bakmissin iliskiye girmissin sonra hamile falan olur olan sana olur aile ne dicek sana bence düşün ama basbasa kalacak yerler secme seçersen herturlu seks olur yani onu diyorum sende dayanmazsin istegine karsi bir kerelikten birsey olmaz dersin sonra daha cok istersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılZaten yapiyormussun simdi ne oldu da korku sardi oglan seni s.. ikmeyee geliyor zaten seni s.. ikmeden de birakmaz sen sadece seks objesisin zaten s.. ik at s.. ik at bu kadar
02 Yorumla
Soran1 yılNe alakasi var
- 1 yıl
Kel alakasi var
Gizli Üye(25-29)1 yılev otel falan demis cinsellik icin geliyor belli. yapmayacaksan soyle direkt bosuna gelmesin kavga edersiniz sonunda. oglani seviyosan yap ama bence mutlu etmek icin
10 Yorumla
1 yılAbi kasmayın bu kadar istemediğin için surat asiyorsa amacı cinsellik demek ki yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yapma hrm kendinr hem ona zarar veririyor sevgiye zarar veriyor
10 Yorumla
1 yılİstemezsin yani bu kadar zor değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ur inşallah ksvusma oluR
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılÜzülür ama sen de yapmak zorunda değilsin yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÜzülür de hataya düşme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl9 ayda duvara tırmandı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAdam vence pompata geliyor☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZaten istiyosunuz verin gitsin))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki amasyada
00 YorumlaUtanmanı alalım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle 7 aydır buluşmadık bugün de yalan söyleyerek buluşacağım bu duruma ne olsun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat