- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEreksiyonun sabahı akşamı diye bir şey yok. O bölge bizde tamamen beyinden bağımsız çalışır 🤣🤣🤣
14 Yorumla- 1 yıl
Puahhahhahahahahah yaaaaa o kadar iyi anlatmış ki karikatür olayı😬😬🤣🤣🤣😉Hey maşalllah İbrahim amca hahahahaha
- 1 yıl
Bilimsel gerçekler bunlar datlım. Bilim yalan söylemez 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahahah bilime saygımız sonsuz😎
- 1 yıl
Bilime saygımız sonsız
Yakalarsak donsuz
Götürürüz sabunsuz
🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
1 yıl
asagıdaki siir, sabah ereksiyonu serefine bir gece ansızın gelebilirim sarkısından apartılarak olusturulmustur.
bu kadar yürekten çağırma beni Jack..bir sabah ansızın gelebilirim
beni bekliyorsan, uyumamışsan
sevinçten donunu nemlendiririm
belki de hayata yeni başlarımiçimde küllenen kor alevlenir
bakarsın hiç gitmem kölen olurum
belki de indirmezsin beni kimbilir
kal dersen, çadırı kurarım pantolonunabir deniz olurum boxer donunda
aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz
kalbin duruverir şehvet çarşaflarında.
ya da unuturum kim olduğumuhatırlamam belki adımı bile
belki de çıldırır, deli olurum
derken boşalmanın heyecanıyla
erkeklik bu, bilinir mi nereye varırne durdurur özlemini, seveni
bakarsın ansızın gelebilirim
bu kadar yürekten çağırma beni.
geceleri seks yapsam da bu ereksiyon oluyor bizde..
not : yas 37 de sporda uzerime yok ilik gibi cocugum..
03 Yorumla- 1 yıl
Ahshdıdkskkaahjkgfkdkk Jackkkkkk oyyyyy gülmekten mapıcaz senin bu şiirlerini hikayelerini hahahah cidden oturup bu sözleri yazmana inanamıyorum😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣ne kadar zamanını aldı bu şiiri yazmak 😝😝
- 1 yıl
simdi soyle burada gece su anda e biraz kafa cakir tabe... almistir ya zaman ama gulduk mu gulduk :)))
- 1 yıl
Ha orada geceeee 😂😂😂😂yoksa sabah sabah bu ilham nasıl gelecekti dimi😂🤣🤣🤣🤣ayyy çok çokk güldümm
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Olabilir ama olmaya da bilir, emin değilim! 😅
Her sabah olmuyor, aklım fikrim orada değil!
Nadir oluyor, hayat seksten ibaret değil ki seks yok hayatımda aşk aşk aşk o da yok! 😅10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılsabah ereksiyonun geceden seks yapmakla alakası yok eğer 06 00 ya kadar süren bir gece değilse : )
mesela 01 00 de seviştin sabah ereksiyonu olması gayet normal
12 Yorumla- 1 yıl
Ahhahah 6 ya kadar sürdüyse adam zaten bitmiştir 😬😬🤣😂😂
- 1 yıl
kadını düşünen yok tabiki : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılOLabilir tabi ki de evet
24 Yorumla- 1 yıl
Olabilir değildir Barışçım senin öyle olmalı zaten😬
- 1 yıl
:D nedenmiş sdfd
- 1 yıl
Yaş ve hiç yapmamış olmana bağlı olarak olabilir mi mesela😜
- 1 yıl
doğrudur 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHerkes için geçerli değil ama libidosu yüksek bir erkekse sabah yine enerjisi yüksek uyanır devamını getirebilir
722 Yorumla- 1 yıl
Hımm merak ettim ben de noluyo sabah hepsi mi öyle bi sorayım dedim😂😂
- 1 yıl
Genelde evet 👍🤣🤣
- 1 yıl
Soru Görselim çok iyi değil mi yalnız bu arada😬😬🤣🤣🤣🤣bayıldım adama🤤🤤🤤
- 1 yıl
@Baileyscream haha 😂 gördüm gördüm efsane duruyor 👍 ve gerçekten uyanınca böyle duruyorlar
çok doğru 😂 - 1 yıl
kamp çadırı bu, herkes kuramaz 🤣
- 1 yıl
Tam hazır ol da😬😬😂😂😂
- 1 yıl
@Baileyscream ya birde ben seni nyden bukadar sevdim yaa kendime okadar benzettim ki anlatamam tam diyorum benim kafadan kwndimii özgürce ifade edebiliyor özgürce kimseye aldırış etmeden cinsel kategori sorusu acabiliyor herkese cevap veriyorr vss bunu yapmak cesaret ister ve her kadının harcı değildir 👍👍👏👏👏 birşeylerin arkasına gizlenip soru cevap yapmıyorsun bende aynı sen gibiyim ve seni kendime çok benzettim ve çok tatlı bir insansın 🥰🙋🤗🥰❤️
- 1 yıl
@Alemdaralii ahahahahah aynen öyle duruyo😂😂😂
- 1 yıl
@Alemdaralii aynen 👍😂😂😂 çadırın hakkını veriyor
- 1 yıl
Oooyyy balımm çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ben de seni aynı şekilde çok sevdim iyi ki karşılaştık😍🥰💜💜neden gizlenelim ve utanalım ki zaten her insanın yaptığı bişeyden dimi💋💋haklısın hiç gerek yok çekinmeye bu arada sen de çokk tatlısın seviliyosun canımm😍😍🤗🤗
- 1 yıl
@Baileyscream canım öncelikle çok teşekkür ederim çok naziksin 🙏🥰 şimdi burada şöyle bir şey oluyor senin daha Xper seviyen düşük olduğu için bunu anlayamazsin burada ahlak namus bekçileri vardır senin yasantini kişiliğini namusunu sorduğun cinsel kategoride açtığın sorulardan değerlendirir seni yerden yere vurur ahlaksız olursun namussuz olursun vss ben cinsel kategoride soru ve görüşlerimi hep açıktan yapım halada öyleyim ama bunu insanlara kendimi tanıtana kadar da çok zorlu bir süreçten geçtim eleştirilere uğradım zaman zaman çok bunaldım hesabı kapatmayı düşündüm ama yine duruşumu çizgimi bozmadım çünkü bana cinsel sorular cevaplar yeme içme gibi gayet doğal geliyor bunlari aşmış bir insanım ben ama insanlar bunu hala çok ayıp çok günah gibi görebiliyor özellikle bayanlar seni ahlaksızla suçluyor neyse artık şimdi daha çok tanıniyorum insanlar artık beni tanıdı sevdi belli bir kitlem oldu ama bu aşamaya gelmek hiç kolay olmadı
- 1 yıl
Tatlım benim umrumda olmaz, haklısın derler düşünürler bu kendi sorunları herkes kendi namusunun bekçisi olsun biz kendimizinkini koruruz eksik olmasınlar😂😂gül geç seni beni yargılayanlara baksan belki de ne kadar namus yoksunudur o yüzden herkes kendi kapısın önünü süpürsün bizle uğraşmasınlar🥰💜💜
- 1 yıl
Zaman zaman okadar üzüldüm yıprandım ki işte ozamanlar benim can dostum @SwordOfDemocles herzaman yanımda oldu en iyi destekçim oldu her zaman beni anladı yol gösterdi kendimi ne zaman bunalsam hep onun karşısında buldum her zaman bana " sen kimseye bakma içinden nasıl geliyorsa öyle davran senin ahlakın kimseyi ilgilendirmez nasıl mutlu oluyorsan o şekilde davran kimseyi duyma bana da diyen oluyor herkes kendine baksın vss diyerek beni motive etmiş ve sağolsun hep yanımda olmuştur o benim burada yol gösterenim akıl danışanım olmuştur ve hem ona hem düşüncelerine çok saygı duyarım burdan ona sevgi ve saygılarımı yolluyorum 🥰🙋❤️🙏🙏
- 1 yıl
Yani şimdi ben, libidosu yüksek bi erkek mi oluyorum :))
- 1 yıl
Oyy kıyamam keşke ben de burada olsaydım o dönemler destek olurdum sana, boşuna o kadar üzülmüşsün tatlım 💜 @SwordOfDemocles çok iyi yapmış seni destekleyerek çünkü buraya çok yakışıyorsun ve çok tatlı bi kalbin var iyi ki yanında olmuş ve sen pes etmemişsin 😍😘😘
- 1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ❤️ @SwordOfDemocles gerçekten çok delikanlı adamdır çok guvenilirdir çok saygılı ve seviyelidir adam gibi adamdır tabiri caizse 👍🙋 onun samimiyetine gönülden inandığım tek insandır oyuzden de benim için çok değerlidir 👍 ben burayı insanları ortamı onun sayesinde keşfettim desem yeridir ❤️ Canım haklısın bir şey demiyorum da işte ozamanlar buranın acemisiydim kimseyi fazla tanımıyordum zamanla anladım ki burdaki ahlak namus bekçiligi yapanlar ana sayfada da hanım hanımcık efendi takılanlar aslında namussuzun ahlaksızın önde gideni oluyorlar ana sayfada ahlaklı takilanlar ozellerde yemediği halt yok tabi bunları zamanla öğreniyorsun biz burada nelere şahit olduk neler gördük bir bilsen en azından ben ana sayfada namus abidesi gibi dolaşmiyorum ne yaparsam ulu orta yapıyorum açık profil yapıyorum olduğum gibi davranmaya çalışıyorum buda gerçekten cesaret ister herkesin harcı değildir işte ben kendimi sende gördüm oyuzden seni kendime çok benzettim dedim 👍👍🥰❤️ ve kişiliğini çok samimi buldum
- 1 yıl
@Baileyscream ve @r_engarenkyollar ikiniz de seviliyorsunuz. İkiniz de bu siteye renk ve neşe katıyorsunuz. İkiniz de iyi ki varsınız
İkinize de çokça kalp gönderiyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ - 1 yıl
Tüm sözlerini anlıyorum tatlım evet ben geleli çok olmadı ama az çok insanları analiz ettim yani tahmin yürütebiliyorum biraz biraz🤗 @SwordOfDemocles bence de çok iyi birisi soru cevaplarda bol bol eğlendiğimiz bi arkadaşımız😂😂😂 ben burada olduğum sürece her zaman yanınızdayım seviliyosunuz 💜💜çok naziksin güzel yorumların için tekrar teşekkür ederim 🌻
- 1 yıl
@SwordOfDemocles hahahah teşekkürler sen de seviliyosun 😂😂🙏🏻tabi ki renklerimiz siteyi canlandırıyor daha ne olsun😜😜
- 1 yıl
@SwordOfDemocles teşekkür ederim canım benim sende öyle iyi ki varsın 🙏 🥰 bende seni çok seviyorum canımın içi ❤️
- 1 yıl
@Baileyscream ❤️🥰🌹🌺😘🥰❤️
- 1 yıl
@Baileyscream renkli arkadaşım benim 😘😘😘
Bazısı da sürekli ereksiyon halinde geziyor. Biri bi gün indirirde bir daha kalkmaz inş
42 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha kız öyle deme kalkmazsa olmaz😬olan yine sana bana bize olur😂😂😂
1 yılGece boyu sevişince bile sabah ereksiyonu yaşarım, beni uyandırdığıyla kalmaz o derece, gören derki dünden haberi yok, 😂🤣🤣🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahahahahaha bak sennn dünü unutmuş bile diyolar yani😬😬🤣🤣
- 1 yıl
🫣🫣🫣🤭🤭
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olur tabiki gece suyunu akıttığı için uzun surmez
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm onla da ilgili yani
1 yılBence tam doydugunu anlayamadığından normal ama bazıları tek lokma da doyup hep uykuda yani🤔
11 Yorumla- 1 yıl
Hımm o da var öyle mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet her sabah olur gece uyumasa da olur vücut kendisi uyandığı için o saatlerde
12 Yorumla- 1 yıl
Hımmm her sabah sizden önce ayakta😂
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi akşam seks yapıp sabaha karşı rüyalandığım zaman bile oldu
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm doğrudur mümkün demek:)
- 1 yıl
Evet oluyor seks de yapsam sabaha dimdik uyanıyorum ve yine seks yapıyoruz
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılsabaha kadar 4 kere yapiyorum ben uyanip uyanip yapiyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Hadi ya 4 kere iyimşş
- 1 yıl
evet bebegim libido yüksek benim 11 gibi bi yapıyoruz sonra 12 bucuk 1 gibi sonra uyuyoruz 3 4 gibi sonra sabah 7 bucukta kalkınca
- 1 yıl
Maşallah😬😂😂😂
- 1 yıl
seksiz olmuyor be gülüm
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamda şu an taş gibiyim mesela ahhh burada olsaydın keşke bebek 🔥🔥
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahahahah tam da şu an herkesin öyle olması😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHer zaman sağlam ve başı dik bir şekilde emir ve görüşlerinize hazırda beklıyor yeni uyandık 😬
112 Yorumla- 1 yıl
Puhahahhahah Rahattt Hazır olll diyesim geldi yorumuna😬😬😂😂😂😂😝😝
- 1 yıl
2 uzman bir KORGENERAL le her zaman buradayız sizin döndüğünüz her yerdeyiz emir komuta sende artık ne yaparsann 😂😂
- 1 yıl
Puhahahhaahahhahahah kahkaha attım pislik🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Attırmakkk benim işim kahkaha olarak diyorum yanlış anlama 😂 ne dediğimi anlayan kadın görünce seviniyorum şey varya hani aha güldü verecek 😂😂
- 1 yıl
Ahhahahahah yaaa olum cidden sabah sabah güldürdün sağol 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ne güzel işte güldürdüysek sende saol gülmek iyi olur 500 km ötede böyle gülüyosan askerlerle iyi anlaşırsın sen o enerji var sende 😂😂
- 1 yıl
Hahah ben herkesle iyi anlaşırım çok sıcak kanlı bi hatunum😂😂
- 1 yıl
İyi anlaşırmısın eminsin 😂O kadar sıcaksın ki zaten piştik piştik yandık sabah sabah derimizi soyacaz böyle hatun kolay denk gelmez insana 😂😂
- 1 yıl
Puhahahhahahahh gülmekten karnım ağrıdı yorumlarına offfff yeminle sesli gülüyorum ay yazık soyma derisni acıtma😜😜😬😂😂
- 1 yıl
Derisiz iyi olmaz demi çirkin olur yazık olduğu için değil sende anlaşamazsın sevmezsin o yüzden soymayalım zaten kellik var yeter 😂😂
- 1 yıl
Ahahahahhaha deri şart tabii deri onun olayı zaten😬🤣🤣
- 1 yıl
Derisiz yılan mı olur demi aynen her zaman arkandayım sen her zaman doğru söylüyosun bak 😂😂 keşke şu ölümlü dünyada tanışabilseniz dünya gözüyle 😂
Yani oluyor çoğu sabah. Ve bu gayet normal gece seks yapılsada oluyor çünkü kan akışı meselesi
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm her gün stabil oluyo mu yani
1 yılYürüyorum gündüz gece , gündüz gece heyyy
Oluyor13 Yorumla- 1 yıl
Ahahhaha benimki gece gündüz öyle diyosuuun😬😂
- 1 yıl
Aaa seninki benimki ayıptır :) değişen bir şey yok. Hatta şu an neden daha köyüyüm anlam veremedim
- 1 yıl
Hahahah Baileysin sorularına hoş geldin 😬😂😂
1 yılEreksiyon işinin seksle alakası yok sağlıklı bünyede sabah akşam dimdik :)
12 Yorumla- 1 yıl
Hımmm o stabil yani😂😂
- 1 yıl
Yaniii
1 yılSabaha daha iştahlı uyanırım özellikle de yanımda biri varsa hala 😈😅
17 Yorumla- 1 yıl
Ahahhah anladımm😂
- 1 yıl
Anlamana sevindim 😉
- 1 yıl
Seninle karşılaşmak keyifli oluyor bu arada:)
- 1 yıl
Hahah bugün erken giriş yaptım sahaya😂😂😬
- 1 yıl
Daha sık gel 😉
- 1 yıl
Pekii bugün yoğun girecem zaten😂
- 1 yıl
Tam arkanda sıkı takipteyim 😉😘
Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Olur sabahları genelde erkeklerde olan bir şey bilimsel idrar baskısı sanırım
14 Yorumla- 1 yıl
O tam kanıtlanmamış işte şimdi onu test edicez😂
- 1 yıl
Peki teşekkürler:)
1 yılSen gece seks yapıp sabah hemen hazır olur musun😄 sabah ereksiyonu cinsel istekle alakalı değil ki
11 Yorumla- 1 yıl
Ben bilemem herkes öyle hissediyomuş ama😂
Gizli Üye(30-35)1 yılSabah bi kalkıyorum çadır kurulmuş. Eğer ki biri uyandırmaya geldiğinde ses algıladığım an yorganla kamufle ediyorum bel bölgemi 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Aaaa bi de o sorun vaaar dimi 🤦🏼♀️😂😂görürler ki
Cevap sahibi1 yılYaz kış hayatta giyinik yatamam. Hemencik bele sarıyosun yorganı olayı hallediyosun. Sonra işin yoksa belke ki kapıyı çeksin odadan çıksın 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılsımdı her erkegı bılemem ama aksam ne kadar yogun sekılde seks yaptıysam sabah o yogunlukta daha enerjık daha dımdık oluyorum ama rutınde zaten her sabah ereksıyon sekılde uyanıyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Tabi keyfin yerine geliyo enerjin yükseliyor çünkü😂
- 1 yıl
aynen yasadıklarını aldıgın hazzı dusundukce etkıı normalden daha fazla oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabah ereksiyonu hep oluyor ya hazır kalkıyoruz 😂
13 Yorumla- 1 yıl
Baya da mutlu ediyor galiba bakıyorum da😬😂
Oluyor bence gece gündüz ayrımları yok her an her dakika hazırlar 😊
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılSabah ereksiyonunun en temel sebebi idrar sıkışmasıdır. Önce bir tuvalete gitsin, sonra hala dik ise de keyfini sürsün.
10 Yorumla Kadını onu tahrik ediyorsa sorunsuz bir erkek her zaman hazır olur.
10 Yorumla
1 yılÇoğu sallıyor inanmayın şöyle atarım böyle yaparım diyenlerin hepsi fıs heleki bide sigara içiyorsalar nasıl olsa sanal sallayan sallayana
12 Yorumla- 1 yıl
Hahah öyle mi yani her sabah ereksiyon olmuyo mu
- 1 yıl
Ereksiyon oluyor diye istekli olacak diye bi şart yok idrarı sıkışır mesanesi gerilir yine ereksiyon olabilir çoğu ereksiyon olanın isteklikle alakası yok ki çoğuda ereksiyon bile olmuyor
1 yılBenimki 7/24 emrine amade olur senin be kadın
15 Yorumla- 1 yıl
Seninle bir türlü özelde konuşma fırsatım olmadı konuşmak istiyorum seninle bana 💌 atar mısın
- 1 yıl
Hahahah deliler😂😂🤣🤣
- 1 yıl
Noldu ya🙄
- 1 yıl
Hadi ama ya
- 1 yıl
orada mısın çabuk yaz bir şey göstereceğim sana
- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılSabah ereksiyon cinsel istek değildir. İdrar kesesi dolması ve sinirlere baskı yapması ile ereksiyon olur
00 Yorumla
1 yılOlurum bende hep ayakta
12 Yorumla- 1 yıl
Hahah güzell
- 1 yıl
Bazen tek Sap oluyom kafamı duvara vuruyom
1 yılOlur olur 😛😃her türlü her zaman oluruz
12 Yorumla- 1 yıl
Ahahahha hep hazır
- 1 yıl
Tabiki 😈😃her türlü tehdide ve saldırıya karşı
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılçok yor duysan normaldor
13 Yorumla- 1 yıl
Hımm yorgunlukla da ilgili yani
- 1 yıl
evet canım sen bolırsın gece neladaeı yorduysan
- 1 yıl
bu fotoda neymıs adaödakı kalafat😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet olur her sabah olmayabilir
13 Yorumla- 1 yıl
Anladım seksten sonra mı seks olmasa da mı?🙂
- 1 yıl
Seks olsada olmasada
- 1 yıl
Ama gece seks yaptıktan sonra sabah ereksiyonu olması çok daha büyük ihtimal
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet oluyor hemde daha fazla istekle
11 Yorumla- 1 yıl
Pekii güzell:)
1 yılOlabilir de olmayabilşrde
12 Yorumla- 1 yıl
Hımmm
- 1 yıl
Kuralı yok bu işin
- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
1 yılOluyor sonra sabah tekrar devam o enerji ile
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm hazırken tabi boş geçmemek lazım😂
- 1 yıl
E tabiki de en kısa zamanda tekrarını yapmak lazım 😉😉
Yürüyen cinsel hanımefendi daha kuvvetli olur..
13 Yorumla- 1 yıl
Hımm daha da isteniyo yani:)
- 1 yıl
Ahahahahqh küçük lavanta oooffff buna çok güldüm kiii🤣🤣🤣🤣😝😝😝
1 yılEğer bir problemi yoksa olur dikiliyor
16 Yorumla- 1 yıl
Hımm problemi derken dertleniyo mu arada😬😬😂😂😂
- 1 yıl
Ahahaha efkar basıyor yanında biri yoksa 😁😁😂
- 1 yıl
Puhahahhah garibim yaaa😬🤣🤣🤣
- 1 yıl
Üzüldün müüü 😳😂😂
- 1 yıl
Çooook şu ann oturdum sorudakilerin pipileri için ağlıyorum üzüntüden affshdjfoflgp
- 1 yıl
Ahahaha kıyamam üzülme bu kadar iktidarsızlık yapar 😂😂
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlur tabi, sabah tekrar yapabilir.
11 Yorumla- 1 yıl
Hımmm
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. olur sanirim
31 Yorumla- 1 yıl
Öyleymiş😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılHep hazır olsa
10 Yorumla
1 yılOluyor hemde fena halde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi dimdik uyanıyorum hep
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. off hem de nasıl 😈😋
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOluyır evet hiç farketmiyor
14 Yorumla- 1 yıl
Her gün sabah uyanık yani:)
- 1 yıl
Evet hiç şaşmaz maşallah diyeyim nazar değmesin
- 1 yıl
Maşallah tabi benim nazarım değmez korkma😂😂😬
- 1 yıl
Senin nazarın değmez daha farklı yparsınn sen kesin
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Olur bence de
- 1 yıl
Yanında kimle uyuduğuna bağlan ne Rüya gördüğüne bağlı Belki de bütün gece o yanındaki kadını tekrar tekrar hayal etti ve sabah uyanıp onunla başladı senin sevgilin öyle mi
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm
1 yılOlur yanındaki partnerine de bağlı
12 Yorumla- 1 yıl
Partner olmasa da sabah erekte oluyor ama dimi
- 1 yıl
Evet oluyor sabah kalkıyorsun elini atıyorsun demir gibi
Ben oluyorum
17 Yorumla- 1 yıl
Her gün olunca napıyosunuz peki:)
- 1 yıl
Ahahhahhahaa yaaa bu soruyu iyi ki sormuşum eğleneceğimi tahmin ettim de bu kadarını değildi süpersiniz 🤣🤣🤣😬😬😬😬
- 1 yıl
Kafasına vurunca iniyo mu hemen bari🤣😬🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ahahhaha öyle hemen de söz dinlemiyo dimi yaramaz 😬😬😂😂😂😜
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur..
12 Yorumla- 1 yıl
Hımm
- 1 yıl
Gece seks yaptıktan sonra sabah tekrar istiyorum ben :)
1 yılEvet olur
12 Yorumla- 1 yıl
Her sabah vay be
- 1 yıl
Yani ekstra durumlar haricinde tabi ama bu biraz da onun partnerine kalmış bir şey yani sana
1 yılYeni uyandim :)
14 Yorumla- 1 yıl
Ahahahah mesaj alınmıştır😬😂😂😂öyleyim diyosun sanırım
- 1 yıl
😅😅😅😅 oyhhh sabah ereksiyonu gibisi de yok ama yaaa bir baska oluyor 🤪🤪🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sen duş alacan zaten öteki soruda öyle diyodun koş al çık bari bakkk tek taşta 2 kuş vurdurdum sana bide hayra geçmiyoz😝😂😂😂
- 1 yıl
Vurdurdun haklisin alacaklisin benden benim de sana tek tasla 2 kusa vurdurtmam lazim 😅😅😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOluyor bende
13 Yorumla- 1 yıl
Her sabah mı?
- 1 yıl
Evet her sabah erekte oluyorum. seks sonrası sabahları da
- 1 yıl
Şu an hala öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılolabilir evet.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlur
17 Yorumla- 1 yıl
Hımm
Cevap sahibi1 yılHmm ya 😂 Asıl sorulması gereken böyle bir durumda sen ne yaparsın, senin tepkin ne olur 😂
- 1 yıl
Hahhah yapmamm gerekeni yaparım ‘indirmekk’😬😎😜
Cevap sahibi1 yılÇok açıklayıcı oldu 😂
- 1 yıl
Ahahahah tabiii açıklayıcı ve akıcı konuşurum😂😂😝
Cevap sahibi1 yılDetaylarını söylemene gerek yok 😂
Cevap sahibi1 yılNe kadar açıklayıcı olduğunu nasıl indireceğini söylemeden, ne kadar akıcı konuştuğunu da konuşmadan bilemeyiz 😂
Gizli Üye(25-29)1 yılYasadinmi hiç 😅
110 Yorumla- 1 yıl
Hahha neyii🙄😂
Cevap sahibi1 yılBirlikteliği
Cevap sahibi1 yılCinselliği girişi çıkışı 😅
- 1 yıl
Ahhaha herhalde yanii😋😂
Cevap sahibi1 yılYaş gercekmi bide evlimisj
Cevap sahibi1 yıl...
- 1 yıl
Evli değilim yaş doğru
Cevap sahibi1 yılNe yumuşaktır şimdi pamuk gibi 🥰
Cevap sahibi1 yılYumusakmi 😔
Cevap sahibi1 yılBurdamisin acana
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur tabi hazir oldayiz sende bunu indiemen lazim
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvli misin
- 1 yıl
Hahahah niye ben a aaa😂😂tövbeeestt
Cevap sahibi1 yılKim yapacak kendi kendimize mi yapacaz:)
Gizli Üye(30-35)1 yılOluyo oluyo.
12 Yorumla- 1 yıl
Oluyodur😂
Cevap sahibi1 yılHaha hemde nasıl bi görsenn 😂
1 yılÖzel den yazarmsn
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben oluyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Ben oluyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Neyse ki akşam oldu😂
1 yılEvet her sabah aynı
15 Yorumla- 1 yıl
Her sabah napıyosunuz sonra?